Sevdiğim adam 8 sene önce aramıza giren kızı mı seviyor?

Cinsellikte konuşuyo olabilirler sadece yatak için görse bu kadar üzülmem
Kizi kendinizce kucuk gorup cinsellik icin onunla diye dusunup kendinizce asagiliyorsunuz. Cok ayip. Kizi adam sevgilinizken araniza sokmus ama su an sevgili falan degilsiniz ne yaparsa yapar. Zihniyetiniz de hic hos degil ayrica.

Şaka mı?
Valla başlığı 3 kez okudum, konuyu okurken dönüp dönüp okudum başlığı.
Konu sahibi şuan tam olarak neyi merak ediyor? Neyin cevabını arastırıyor? Sorgulanacak ne var?

24 yaşında olsam, eski sevgilimi stalklamak yerine başka heyecanlara yelken açardım çoktan. En güzel yaşlarınızda uğraştığınız şeye bakın. Yapmayın böyle. Sonra yaş gelip geçiyor birden, bu defa da boşa geçen yıllara üzülüyorsunuz. Ki sen de saplantı içerisinde geçirdiğiniz bu bir yıla ilerde hep üzüleceksin. Sanki başka erkek yok. Git kendine yeni bir sevgili bul. Başkalarının hayatını uzaktan izlemekten kurtulup, kendi hayatını artık yaşamaya başla. Ve son olarak o artık "sizinki" değil. Benimki benimki deyip durma.

Ayrıldığın kişiyi takip etmeyi bırak bu unutmanı engeller.Şu senelerini verdim tribini bırak hayat senin için yeni başlıyor saçma sapan insanlara üzülerek geçirme.
Yokmu seninle görüşmek isteyen kişiler onlara şans ver biraz ortamın değişsin dışarıda ne erkekler var bekar.

hayatından çıkmış gitmiş hala neden peşindesin kontrol ediyorsun

Başlık feci şekilde yanlış anlaşılıyor, anadilimizi düzgün kullanalım en azından, lütfen.

Zihniyetinizi sevmedim. Olaylara bakış açınız bana ters açıkçası. Yine de hemcinsiniz olarak söylüyorum, 18 yaşında erkekle 14 yaşında kız, olmaz. Tam tersi de olmaz elbette. Daha ileri bir yaş grubu için 4 yaş fark sorun değildir, ancak o yaş grubu için mide bulandırıcı ve çok yanlış. Sırf bundan dolayı o adamı silmeniz gerekirdi. Gelelim şimdiki zamana... Olayları öyle bir anlatıyorsunuz ki yasak bir ilişkiden bahsediyormuş gibi. Olan olmuş artık, sevgililer belli ki, yatak kısmı falan da ne sizi ne bizi ilgilendirir. Önünüze bakın, daha çok gençsiniz.

Sevgilin sübyancıymış
Ben olsam tiksinirim
14 ne ya ?
Yıllar sonra ona dönmüş olmasını geç bu adam kaypak bir tip
Takılıyor olabilir kızı sevmiyor olabilir neyse ne
Sonuçta senden ayrıldı bu adam
Kimle ne yaptığını takip etme
Gerçekten saplantı oluyor bu ilişkiler bu toplumda
İlişki konusunu bu kadar kafaya takan bir toplum yoktur heralde
Hep bir dram
Yapmayın bunu kendinize
Zaten bu genç yaşlarda kimseye yıllarınızı vermeyin
Gelişiminize harcayın enerjinizi
Farklı insanlarla tanışın
24 yaşındasın henüz çok gençsin
Bence hayata yeniden başlamanın tam sırası

Peki benim , adamın, kadının kızına aşık olduğunu sanıp konuya koşmam

Ayrildiginizin farkindamisiniz? Birlikte olmadigin birini bukadar takip etmek unutamamak falan normal degil adam istedigini yapar istedigiyle yatip kalkar yani uzgunum ama kendinize ceki duzen verin ve takip etmeyin seviyor yada sevmiyor sonucta onunla birlikte

O kizi seviyor mu sevmiyor mu bilemeyiz ama seni artik hiç sevmedigi cok net. Senin için önemli olmasi gereken de bu.

14 yaşında aşk olmaz hayranlık olur beğeni olur. Yaş büyüdükçe aşk olur. Siz takıntı yapmışsınız kendinize

Sevgili etiketine gerek yok ki onların zaten birlikteler.
Yapacağın tek şey kendi hayatına bakmak.
Yoksa çok üzülür, yorulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…