• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam beni laflarıyla ezdi geçti...

Hala sevgilim demeyin bence bu adama. Yaptigi cok incitici. Nasil bir karakter oldugunu ortaya koymus. Acilen parasini verip bu iliskiyi bitirmenizi oneririm. Zira bitirmezseniz daha incitici seyler yasayacak ve bunu hak etmis olacaksiniz.

Ayrica ailenize dur demeniz gerektigini dusunmuyorum. Aile olmak para mevzularinda birbirinizi yalniz birakmak demek degildir. Tabii ki destek olacaksiniz.

Arkadaşlar merhaba. Çalışıyor olmama rağmen, ailemin borçları yüzünden bir süredir maddi sıkıntı yaşıyorum. Geçen ay da elimde hiç para kalmamışken annem "kredi kartını ödeyemedim. 250 lira. sen öder misin?" dedi. Param yoktu ama annemi o durumda birakmaya gönlüm razı olmadı. Sevgilimden borç istemek zorunda kaldım. Çünkü başka isteyecek kimsem yoktu. (Sevgilim de calisiyor bunu belirteyim.) Parayı verdi. Bu para verme mevzusunun üstünden 1 ay geçti. Sevgilim benim borcumu ödemeyeceğime onu kandırdığıma dair yersiz şakalar yapmaya başladı. Ve ben artık patladım. O da bana şu cümleyi kurdu. "Mesele ödememek değil. Para alıyorsan ve dediğin tarihte veremeyeceksen bana tarih verme. Ben de ona gore kendimi ayarlarım" dedi. Bu lafindan sonra hiç konuşmadık. İçimde fırtınalar kopuyor. Bu laflardan sonra ne yapacagimi bilmiyorum. Ve bu maddi konudaki imalari ve laf sokmalari ilk kez olmuyor. Ama hep sinirle demiştir deyip affettim. Şunu da belirteyim ben hicbir zaman ondan para sakinmadim ben de ona çok yardım ettim. İki üç ay önce onun da ihtiyacı oldu yardım ettim ve hic lafını edip onu utandirmadim. Hicbir zaman adam kullanma meraklısı bir kız olmadım. İlişkimiz yeni de değil. Bunu da belirteyim. Ne yapacağımı bilmiyorum.. Mutsuzum.
Isterse 10senelik sevgilin olsun sonuc olarak sevgilisiniz sadece evli degilsin bisey degilsin butceniz harcamalariniz ayni degil aldiginiz paralar ayni eve girmiyor oyuzden bu para istemeler vermeler cok yakisiksiz seyler boyle seyler yasanmasida olasi oluyor dogal olarak ben bunu normal karsilamiyorum ya butcen kadar harciycan yada hisim akrabadan vs alican sevgiliden degil yoksa boyle olur para konularinda sevgiliyle yuzgoz olmak kadar cirkin bisey yok

Isterse 10senelik sevgilin olsun sonuc olarak sevgilisiniz sadece evli degilsin bisey degilsin butceniz harcamalariniz ayni degil aldiginiz paralar ayni eve girmiyor oyuzden bu para istemeler vermeler cok yakisiksiz seyler boyle seyler yasanmasida olasi oluyor dogal olarak ben bunu normal karsilamiyorum ya butcen kadar harciycan yada hisim akrabadan vs alican sevgiliden degil yoksa boyle olur para konularinda sevgiliyle yuzgoz olmak kadar cirkin bisey yok
Malesef isteyebilecek kimsem yoktu. Acil bir durumdu. Gecikmiş kart borcu. Ben de kendime yakın gördüğüm için ondan istedim. Ama demekki haklisiniz ki bu lafları duydum.

bir erkege pek yakısmıyor o parayı zaten sen versen almaması lazım ben acayp sogurdum boyle bir mevzuda

sorsaydin keske alacagi vs önemli olan ne varmisda bukadar cirkinlesmis sana karsi
hele 250 tl icin ..
borc alma verme meselelerine zaten hic girmemek lazim

sevgilinizin yaptığı çok ayıp, çok çirkin bir şey gerçekten. ama bence sizin yaptığınız da doğru değil. Uzun süreli bir ilişki de olsa annenin kredi kartı borcu için sevgiliden borç para almak nahoş bir şey bence.. Bırakın ödeyemesin bir ay, kapıya polis dayanacak hali yok... bu durumlara düşmekten iyidir.

annenin borcunu ödemek için sevgiliden para almak? anneniz kendi yakınından borç alsaydı? bence sevgiline borç alma sebebini söylediysen onun da tuhafına gitmiş olabilir, bu yüzden böyle davranıyordur belki. daha önce aranızda geçen para mevzularından anlarsın sen.

Canım keşke sen de zamaninda ödeseydin sen nasil sıkıştıysan o da sıkışmış olabilir 250 tl az bir miktar değil az olsaydı borc alman gerekmezdi zaten :)) ikinizde calisiyormussunuz zaten bence onceden akil edip vermen gerekirdi sevgilinin dedikleri mantikli bence sende de hata var

Bence parayı falan da verme,öncekı verdıklerıne saysın ..Tekmeyı bas uzaklassın:) Sevgılısınden para ıstemesı de cok dogal..Erkegız bız erkegız dıye gezerken ıyı ben mesela asla hesap odemem banane kardesım sevgılımse ödeyecek tabı kı cok dogal bunlar..Hiç sevmem para lafı eden ınsanlara kıl olurum..Bununla evlenılmez de,sen dogalgazı ac dersın al battanıyenı fatura fazla gelır der aman uzaklasss...

Allahın şanslı kuluymuşsun ki böyle bir adam olduğunu gördün. Çok rezilmiş. Üç kuruşun hesabını yapması ne kadar ayıp. Ha bir miktar paraya ihtiyacı olur o ay senin aldığı parayı karıştırmadan kibarca borç ister, sende anlardın bir şekilde öderdin. Utandırılır mı, bırak sevgiliye arkadaşının borcu olsa yapamazsın. Ne biçim erkekmiş ya.
Ben mesela bir süredir işsizim anlayabiliyorum seni. Bazen yanımda nakit para olmuyor ve sevgilim bir şekilde anlıyor ve ben istemesem de zor bela veriyor bana aynı durumda ben olsam sen vermez miydin yoksa diye. Geri vermek istesem çok sinirleniyor. Ben çalışıyorum, ikimiz için çalışıyorum para mevzusu yapma diyor. Bir gün de utandırmadı beni.
Ayrıl o cimri ve terbiyesiz adamdan. Allah iyilerle karşılaştırsın seni inşallah

Sen ona sirtini rahatca dayayamiycaksan kime dayiycaksin? Bence burda yazdıklarını ona da soyle. Cek bi konus. Ben yardim edince seni utandirdim mi? Asla paran bende kalmaz ama aramizda bunlarin lafinin oldugunu bilmiyordum hayal kırıklığına uğradım. Eminim daha uzak tanıdıklarım bile bana bu muameleyi yapmaz bundan sonra senden yardım istemeyecegimi biliyorum en azindan de. Kendi toparlamaya çalışsın. O lafinin olayi ne raddeye getirdigini gorsun de silkelensin bi. Sen sinirle soyledi deyip icine atarsan hic çözemezsin daha ne laflar soyleme cesareti bulur kendinde. Izin verme!

Çarp suratına 250 TL ve bas kıçına tekmeyi terbiyesiz herif yontulmamış kalas çok itici şu borç meseleleri :(

Ayrıca ssende ailene bu kadar yüz verme herkes ayağını yorganına göre uzatsın canım yoksa paran anne param yok de bi Zahmet...

Normalde erkeklerin en cok cekindigi konu para konusunudur gururlu bir erkek bir kizdan kendi parasini bile isteyemez istememelidir zaten bunu okuz olan sevgilim soylemisti bana. Bir iliskide erkek para konusunu aciyorsa onun niyeti bellidir uzak durmak gerekir oyle adamdan hayir gelmez demisti. Bu sozleri bir erkek soyledikten sonra biz ne diyebilirizki

Hiçbir zaman bi erkekten borç istemceksin muhakkak yüzüne vurur.bu adamdan koca olmaz insan sevdiğinden sakınmaz

Bir tarih taahhüt etmişseniz ona göre ödemelerini ayarlamış olabilir
İfade şekli çirkin ancak haksız değil
Sevgililik aşamasında bu hibe edilen paraları doğru bulmuyorum
Sizde yapmayın, verecekseniz geri almak üzere verin
Sonuçta annenizin kredi kartını ödemek gibi bir yükümlülüğü yok sevgilinizin

Back
X