- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.818
- 123
Hiç aşka saygınız da kalmamşÇocukluk aşkı da böyle bir şey değil ki. Adamı 1 kere görmüş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç aşka saygınız da kalmamşÇocukluk aşkı da böyle bir şey değil ki. Adamı 1 kere görmüş![]()
Sanalda kaldi diyorsun ....bu iliski degil ki!5 yıldır adını koyamadığımız bir şey yaşadık sanaldan. Beni sevdiğini biliyordum ama hep kaçıyordu flörtözdü ciddi ilişki istemiyordu ben baskı yapınca kaçardı özgürlüğüne düşkündü neyse sosyal medya da (eskort kıza) yazarken yakaladım beni sildi ben de onu sildim aradan 10 ay geçti o kızla ilişki yaşadığını düşündüm olay bambaşka çıktı. Beni sildikten 5 ay sonra başka bir kadınla evlenmiş. Ben bunu yeni öğrendim. Ailesinin baskı yaptığını düşünüyorum evlenmesi için. Normalde instagrama girip profil fotosuna bakmamaya çalışıyordum unutmak için. neyse dün bakayım dedim evlenmiş profil fotosu yapmış şok oldum sabaha kadar uyumadım sizce ne yapayım mesaj atsam mı çok sevmiştim en son bakışırken gözlerimin içine bakarken gözleri ışıldardı aklımdan gitmiyor ben hep kavuşuruz diye bekledim..
İşte yeterli o kadar demek ki aşk olabilmesi. Sosyallik seviyem:Çocukluk aşkı da böyle bir şey değil ki. Adamı 1 kere görmüş![]()
O anlamıyor aşktan.İşte yeterli o kadar demek ki aşk olabilmesi. Sosyallik seviyem:![]()
O degilde fransizcayi ana dilim gibi konusurum hic flirteuse (flörtöz) kelimesini ne kullandim nede kullanan duydumHiç aklıma gelmezdi güya ciddi ilişki insanı değildi flörtöz biriydi sadık değildi nasıl oldu da evlendi acaba büyüi ile mi evliliğe zorladılar kafam karıştı
Bu kafaya bunu üşenmeden anlattıgınız için takdir ettimm helal olsunO degilde fransizcayi ana dilim gibi konusurum hic flirteuse (flörtöz) kelimesini ne kullandim nede kullanan duydum
Ayrica kullanilsaydi kadin icin kullanilirdi cunku flirteuse feminin flirteur masculin olurdu sanirim
Boyle bise varmi bilmiyorumda![]()
Yay burcu heryerde kendini belli ediyo yaBu kafaya bunu üşenmeden anlattıgınız için takdir ettimm helal olsun![]()
ben de buna şaşırdım çünkü kullanımına çok sık rastladığım bir kelime. tam olarak neye takıldınız anlamadımO degilde fransizcayi ana dilim gibi konusurum hic flirteuse (flörtöz) kelimesini ne kullandim nede kullanan duydum
Ayrica kullanilsaydi kadin icin kullanilirdi cunku flirteuse feminin flirteur masculin olurdu sanirim
Boyle bise varmi bilmiyorumda![]()
Fransizlar bile buna fransiz kalmis ozamanben de buna şaşırdım çünkü kullanımına çok sık rastladığım bir kelime. tam olarak neye takıldınız anlamadım![]()
Fransa’yı ve Fransızcayı bilmiyorum açıkçası ama Türkiye’de kullanılıyor. kökeni Fransızcaymış demekFransizlar bile buna fransiz kalmis ozaman
Gercekten hic duymadim
Ustelik fransizca konusulan bi ulkede yasarken
Çok merak ediyorum uzak mesafe ilişkisinde eskortla yazıştığını nasıl yakılıyorsunuz? Hiç inandırıcı gelmiyor bana.Evet sexting yaptik zaten gerçekte istedi ben kabul etmedim sonra eskorta yazarken yakaladım buluşma teklifi etti kıza onunla da bir şeyler yaşamıştır
Amağnn tırtt5 yıldır adını koyamadığımız bir şey yaşadık sanaldan. Beni sevdiğini biliyordum ama hep kaçıyordu flörtözdü ciddi ilişki istemiyordu ben baskı yapınca kaçardı özgürlüğüne düşkündü neyse sosyal medya da (eskort kıza) yazarken yakaladım beni sildi ben de onu sildim aradan 10 ay geçti o kızla ilişki yaşadığını düşündüm olay bambaşka çıktı. Beni sildikten 5 ay sonra başka bir kadınla evlenmiş. Ben bunu yeni öğrendim. Ailesinin baskı yaptığını düşünüyorum evlenmesi için. Normalde instagrama girip profil fotosuna bakmamaya çalışıyordum unutmak için. neyse dün bakayım dedim evlenmiş profil fotosu yapmış şok oldum sabaha kadar uyumadım sizce ne yapayım mesaj atsam mı çok sevmiştim en son bakışırken gözlerimin içine bakarken gözleri ışıldardı aklımdan gitmiyor ben hep kavuşuruz diye bekledim..
Bende bisey ogrenmis oldumFransa’yı ve Fransızcayı bilmiyorum açıkçası ama Türkiye’de kullanılıyor. kökeni Fransızcaymış demek
Konunun seviyesini yükseltiyorsunuz şuanBende bisey ogrenmis oldum
Neymis hic bir zaman herseyi biliyorum dememek lazimmis ben sadece hic bise biliyorum
Bu arada kucuk bi arastirma uzerine yaziyorum
Erkekler icin flörtör kadinlar icin flörtöz deniliyomus
Çocukluk aşkı da böyle bir şey değil ki. Adamı 1 kere görmüş![]()
Bize tuhaf geliyor ama bazı kişilerin yetiştirilmesi, çocukluğu, anne baba ilişkileri vs. sevgiye bakış açısını değiştiriyor bayağı bizden çok farklı düşünüyorlar o yüzden 1 kere görüştüğü çocukluk aşkına bağlı kalabiliyor.O anlamıyor aşktan.![]()
Telefon üstünden yalayıp yutuyolar birbirlerini işte. Bilmeyenler yapınca böyle onedio sayfalarına düşüyorlar kshslsnsjŞu sexting nasıl oluyor anlatır mısınız?
Sanki gerçek gelmedi bana konu.O yüzden ciddi yorumlar yazmadım.Hayatta hiç bir güç bu konuda aşk olduğuna inandıramaz beni.Sanal aşk!pfftttBize tuhaf geliyor ama bazı kişilerin yetiştirilmesi, çocukluğu, anne baba ilişkileri vs. sevgiye bakış açısını değiştiriyor bayağı bizden çok farklı düşünüyorlar o yüzden 1 kere görüştüğü çocukluk aşkına bağlı kalabiliyor.