Sevdiğim adam evlenmiş

• Konu Sahibi Konu Sahibi 444
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hiç aklıma gelmezdi güya ciddi ilişki insanı değildi flörtöz biriydi sadık değildi nasıl oldu da evlendi acaba büyüi ile mi evliliğe zorladılar kafam karıştı
Hani aklınıza her türlü ihtimal gelmiş hayal gücünüzü sonuna kadar kullanmışsınız ama en basit cevap gelmemiş adam sizi sevmemiş kabullenmek istemiyorsunuz ama böyle

Sanal da kaldı uzak şehirlerdeydik. Ama kamera açıyorduk aynı zaman da çocukluk aşkımdı.
Kameradan gözgöze bakıştık sanmışsınız. Sanaldan iş çıkmaz, burada açılan kaçıncı konu bu.

Sırf başlığı görünce cevap olarak yazmak istediğim: aga be 🚬

Canım toysun sanırım. Bu adam senin tarif ettiğin gibi biri değil, sadece sana karşı böyleydi. Evlenmek istemiyor ve özgürlüğüne düşkün biri değildi, seninle evlenmek istemiyordu. Biz çok yaşadık yani, arkadaş 5 yıl kız arkadaşına ben evlilik yapamam yapıma ters diye oyaladı. Ayrıldıkları gibi aşık oldu, evlenmek istemeyen kızı kendi ikna edip evlendi. Yaşadın, öğren bunu işte…
Bir de, evli barklı adama yazma. O artık senin aşık oldupun adam değil, o evli barklı eşiyle yuva kurmuş bir çift. Sen bu adama yazarsan, karma tatlım, ileride de senin kocana son mesaj bahanesiyle yazarlar…
Karma gerçekten var mı ya…

Hiç aklıma gelmezdi güya ciddi ilişki insanı değildi flörtöz biriydi sadık değildi nasıl oldu da evlendi acaba büyüi ile mi evliliğe zorladılar kafam karıştı
Kizcagiz zirtapozun teki yuzunden kafayi siyirmis :D

Evlendiği kadın zaten hayatında varmış, sizinle de konuşuyormuş aynı zamanda. Hayatında zaten biri olduğu için , siz beklentiye girmeyin diye, uzun ilişki insanı değilim demiş size hep. Nasıl göremiyorsunuz bu kadar açık olayları? O an hadi anlamadınız aradan 10 ay geçmiş hala ailesi zorla evlendirmiş diyorsunuz:))) Zorla evlenmiş olsa, sevmiyor olsa, sizi seviyor olsa, profil resmi bile yapmazdı eşiyle fotoğrafını, kandırmayın kendinizi, hayatınıza bakın siz de.

5 yıldır adını koyamadığımız bir şey yaşadık sanaldan. Beni sevdiğini biliyordum ama hep kaçıyordu flörtözdü ciddi ilişki istemiyordu ben baskı yapınca kaçardı özgürlüğüne düşkündü neyse sosyal medya da (eskort kıza) yazarken yakaladım beni sildi ben de onu sildim aradan 10 ay geçti o kızla ilişki yaşadığını düşündüm olay bambaşka çıktı. Beni sildikten 5 ay sonra başka bir kadınla evlenmiş. Ben bunu yeni öğrendim. Ailesinin baskı yaptığını düşünüyorum evlenmesi için. Normalde instagrama girip profil fotosuna bakmamaya çalışıyordum unutmak için. neyse dün bakayım dedim evlenmiş profil fotosu yapmış şok oldum sabaha kadar uyumadım sizce ne yapayım mesaj atsam mı çok sevmiştim en son bakışırken gözlerimin içine bakarken gözleri ışıldardı aklımdan gitmiyor ben hep kavuşuruz diye bekledim..
Hiç boşuna seviyor sevmiyor muhabbetine bakmayın erkekler böyle şeylere asla ama asla takılmaz. Erkekler evleneceğini düşündüğü kadın bulduğunda evlenir. 3 türlü erkek tipi var
1. Sadece toplumu göstermelik kendi egosunu tatmin etmek için evlenen bunlar zaten sevgiye falan bakmaz başkasına aşık olur ama gider kendi kriterlerine uyan biriyle, ailesinin tanıştırdığı biriyle, evlenilecek kız vs diye bakarak yada her neyse herhangi bir sebeple evlenir ama eninde sonunda boşanır yada sürekli aldatır benim en nefret ettiğim erkek tipidir ve uzak durulması gerekendir.
2.si Başka kadınlarla takılır hertürlü aşağılamayı yapar yada yapmaz farketmez ama sevmez aşık olmaz sadece cinsellik ve boş durmayayım diye takılanlar vardır bunlar sorarsan asla evlenme niyetleri yokturdur, ciddiyet istemezler falan falan :) tamamen kandırmaca. Bir erkek eğer seviyorsa kendi ısrar eder bunu unutmayın bir erkeğe evlilik için baskı yapmanıza gerek yok bu konuyu açmıyorsa, istemiyorsa, kaçıyorsa zaten sizle evlenmek istemiyordur eğer evleniyorsada aman evleniyim napıyım alıştım, yada yeni birini kim tanıcak diye evlenirler. Bunların sonuda iyi olmaz. Başkasına aşık olupta evlendiyse eğer diğer kadınları üzüp işte aldatıp vs vs karma yaratırlar ve onlarda mutsuz olurlar genelde bunlarda biraz istatiksel :) %90'ı yine aldatır veya ayrılır birgün gelip kapılarınızı yoklarlar. Bunlarda uzak durulması gereken tiptir.
3.sü ne istediğini bilir niyeti herzaman ciddidir evlilik gibi değil ama ilişkiye ve sana sahip çıkan bir tiptir ciddiyet düşünmüyorum diye asla cümleye girmez zamana bırakır ve sana ilişki içinde saygı duyar. Geçmişi gerçekten temizdir karması yoktur, beddua dediğimiz kötü enerjileri yoktur :) ilişkisi olmuştur belkide çokca ama hep samimiyet üstüne gitmiştir İşte ömür boyu gidebilecek tek ilişki budur.

O yüzden takılmayın bence erkeğin işte seviyormuş sevmiyormuş banane beni sevip başkasıyla evlenecek kadar korkak karaktersiz bir adamdan. Yani önemli olan karakteri sevgisine sahip çıkabilecek samimiyetle yaklaşan olur yada olmaz farketmez ama geçmişi temiz karakteri sağlam adamları tercih edin yoksa sonunda üzülürsünüz. Evlilikte mutsuzluk hiçbirşeye benzemez sizi psikolojik hasta yapar.

Ha bide ilk dakkadan ben ciddiyim evlenmek istiyorum diyip kadınları kandıran sırtlanlar var onları unuttum zaten heralde buna inanan kalmamıştır diye düşünüyorum :D onlar aldatma potansiyeli evliliktede en yüksek olanlardır

Back
X