sevdigim adam evli çıktı:(

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
Merhaba ,
12 yıllık evliliğimi bitirdim .gerek şiddet gerek aldatılma problemleri ile ilgili.bir bebeğim var .3 ay önce bir beyfendi ile tanıştık.3 aydır görüşüyoruz.ve gerçekten aşık oldum öle böyle değil.bi an aklımdan çıkaramadığım biri evlilik hayali kurarken.geçen gün kardeşinin instagramında fotograf gördüm bekar sandığım bu beyfendinin düğün fotografları .deliye döndüm hemen aradım.benden sakladığın ne var söyler misin dedim.ve evlenip ayrıldığımı mı soruyorsun dedi.hemen gel konuşucaz dedim.avukata vekalet verdim eşim ailesinin yanında .eylül ayında gitti dedi.ben kahroldum ayrılıyorum zaten seninle bir alakası yok ailelerimiz yüzünden kavga ettik.dedi.ayrılamıyorum seviyorum.ailem ailesinin yanına gidicek anlaşmalı ya ikna edicekler dedi.haziran da buran gidicez dedi gören kör mü oldum kendime engel olamıyorum.3 günde bir konuşuyorum kızımı soruyorum dedi.birlikte olduğumuz zamanlarda hiç görmedim.aramadı eşi .birlikte kaldığımız zamanlardada arayan olmadı napmalıyım

Daha yeni bosanmissin kendine biraz zaman vermelisin daha cok erken baska birini hayatina koymaya..

Napmaliyim demissin , yapacagin beli ayrilmalisin , evli adamlarin herzananki bahanesi ayrilacaktimda felan yalan söylüyor ..
Bu adam suan evli ve senin yapacagin sey belli...

bana yaptıgı çok kötü bi durum.eşinin faceine baktım 15 ocakta yazık yazmıskı yagmur yagıyor ama faydası yo bırlıkte ıslanamayacagız ki ....ve gün benimleydi bu adam eşi ölece baba evinde onu beklerken çocugu ile adam bana aşkından ölüyordu bu nasıl bir şey allahım(

Boşanmaz,evli adamların klasik hikayelerinden biri,aramız bozuk,sevmiyorum,çocuklarım için yanındayım,mutsuz bi evlilik,boşanıcam,boşanmak üzereyim...v.s v.s bence ne kadar aşık olmuşsan ol sakın boşandığına gerçekten emin olmadan devam etme,gerçi boşanıp da devam etsen bile onunla bi evlilik düşünme çünkü yeni evliliğini bitiren bi adam uzuuuun upuzuun bi süre evliliği düşünmez,yanlış anlamanı istemem ama maalesef ki bir çok erkek boşanmış bir kadına farklı amaçlar için bakıyor,çok acı ve çok ucuz bi düşünce bu maalesef,bence üzülmemen için adımlarını dikkatli atmalısın burası türkiye..

bana yaptıgı çok kötü bi durum.eşinin faceine baktım 15 ocakta yazık yazmıskı yagmur yagıyor ama faydası yo bırlıkte ıslanamayacagız ki ....ve gün benimleydi bu adam eşi ölece baba evinde onu beklerken çocugu ile adam bana aşkından ölüyordu bu nasıl bir şey allahım(

ayyyyyyyyy canımmmm biran önce bırak daha ayrılmamışlar bile eşide onu baya seviyormuş sanırım değmeyen bir adamı.sen bu adamı hemen unutursun cocuguna sarıl yeter.bence o adam ne seni nede eşini hakketmiyor.ikinize birden haksızlık yapıyor ve dahası yarın ayrılırlar eşi seni suçlar suçsuz iken suclu olursun dikatttt.

Yazıkk olmuş kadına.
Bu aşık olduğun
karakterli adam bugün eşine
yarın sana yapar unutma !!!

Evli insan bosansin ondan sonra ne yapacağınıza karar verin ama bosanmadan gorusmeyin derim belki yalan söylüyor oda karısını aldatıyor. Aynı durum başınızdan geçmiş evdeki kadının yerine koyun kendinizi.

varsayalım devam ettim boşanma tarihi.bile belli değil.belki eşi dönecek ve boşanmıcak ve olan bana olacak.iyice bağlanmış kopamaz hale gelicem ve illaki bi şekilde eşi de duyar duyacak.

Ayrılmaz o adam. Seninle eğlenir evde de karısı cocugu ailesi durur. Klasik erkek yalani eşimle bosaniyoruz hikayesi. Senin de 3 ayda bu acele nedir hayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…