- 9 Ocak 2012
- 15.600
- 30.266
- 798
- Konu Sahibi Sirine_4553
-
Birde cahil bir genç kız değilsin başından 12 yıl bir evlilik geçmiş yaniMerhaba ,
12 yıllık evliliğimi bitirdim .gerek şiddet gerek aldatılma problemleri ile ilgili.bir bebeğim var .3 ay önce bir beyfendi ile tanıştık.3 aydır görüşüyoruz.ve gerçekten aşık oldum öle böyle değil.bi an aklımdan çıkaramadığım biri evlilik hayali kurarken.geçen gün kardeşinin instagramında fotograf gördüm bekar sandığım bu beyfendinin düğün fotografları .deliye döndüm hemen aradım.benden sakladığın ne var söyler misin dedim.ve evlenip ayrıldığımı mı soruyorsun dedi.hemen gel konuşucaz dedim.avukata vekalet verdim eşim ailesinin yanında .eylül ayında gitti dedi.ben kahroldum ayrılıyorum zaten seninle bir alakası yok ailelerimiz yüzünden kavga ettik.dedi.ayrılamıyorum seviyorum.ailem ailesinin yanına gidicek anlaşmalı ya ikna edicekler dedi.haziran da buran gidicez dedi gören kör mü oldum kendime engel olamıyorum.3 günde bir konuşuyorum kızımı soruyorum dedi.birlikte olduğumuz zamanlarda hiç görmedim.aramadı eşi .birlikte kaldığımız zamanlardada arayan olmadı napmalıyım
Aynen bunalınca gidip eşini alıp getirecek bana da sebebsiz bir elvedaBirde cahil bir genç kız değilsin başından 12 yıl bir evlilik geçmiş yani
nasıl böyle basit yalanlara inanıp devam edebiliyorsun ki
evli barklı utanmaz adam kendine yeni bir macera arıyor sadece ve o maceranın diğer kahramanı sensin
macera bitince o karısına döner olacak olan o
Ekim ayinda gorusmeye basladinizkadın la evet ayrı evdeler ama ıkı gunde bır teefonda cocuk ıcın gorusuyorlar..
Birlikte oldunuz mu peki? Birlikte yasadiniz mi ya da?hakkımı helal etmiyorum nasıl canım yanıyor
eylül ayından beri ayrılar mış.aynı tarihte ben de ayrıldım .kurban bayramı sonrası.sonra secım zamanı bız tanıstık.kasım da.evlilik hayalleri kuruyordukEkim ayinda gorusmeye basladiniz
Sen ne zaman bosanmistin?
Peki bu adam ne zamandan beri guya ayri yasiyormus?
Tam tarihleri anlayamadim bu nedenle soruyorum ona gore yorum yapicam
Ama su bir gercek, capkinlik yapan butun evli erkekler nedense hep eslerinden bosanacak olurlar
Erkek arkadasinin baska biriyle evli olmadigina eminsin dimi?
evlı degıl ıs arkadasım ın amca oglu tanıyorum aılesını
Canim anladim ama cok erken degil mi ozellikle de senin icin? Biraz nefes almaya dinlenmeye ihtiyacin yok mu? Tarihlerde durust olsa bile bu adam su an evli, kim olsa sana yuva yikan kadin dereylül ayından beri ayrılar mış.aynı tarihte ben de ayrıldım .kurban bayramı sonrası.sonra secım zamanı bız tanıstık.kasım da.evlilik hayalleri kuruyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?