sevdigim adam evli çıktı:(

şimdi hiç suçun yokken yuva yıkan kadın yerine geçebilirsin..
o yüzden ben evli biriyle hiçbir şekilde birliktelik yaşayamam sevsem de aşık olsam da hayat görüşüme ve ahlakıma ters deyip sonlandırın.
ilerde boşanmış gelirse düşünürsünüz..

ama şimdi lütfen görüşmeyin. yuva yıkanın yuvası olmaz derler..

Evet adam haklı belki de ayrılmak üzeredir, hatta gerçekten sana aşık olmuştur belki sen olmasaydın eşiyle tekrar barışacak..Bir de bu açıdan düşün belki de sen yıkılmak üzere olan yuvayı yıkacaksın..Bence bırak bu adamı, sen yokken de dönmüyorsa zaten ayrılıp yine sana gelir.Sen yokken vereceği karar önemli bence ne demişler dönmezse zaten hiç senin olmamıştır..

ya hep aynı hikaye hep aynı hikaye.
siz geçmişte kötü bir evlilik yapmışsınız daha temkinli olmanız gerekiyor.
böyle bir durumda hiç bir taviz hiç bir sebep geçerli kabul edilemez.
madem boşanma aşamasında boşansın öyle gelsin, siz de o şekilde ilişkiye başlayın.
böyle bir hataya düşmeyin lütfen çocuk sahibi insansınız evladınızı da düşünün. bu laflara da inanmayın hepsi klişeleşmiş artık.

diğer konunuzda belliydi
hatta evli olabilir diyenler olmuştu yanlış hatırlamıyorsam ama siz yok öyle değil ailesinden izin alamıyor aile kuralları öyleymiş diyordunuz gördünüz işte gerceği
bence artık hayatınızda bir erkek olmadan nasıl yasayabilirsiniz bu sorununuzu çözün öncelikle

Birde cahil bir genç kız değilsin başından 12 yıl bir evlilik geçmiş yani

nasıl böyle basit yalanlara inanıp devam edebiliyorsun ki

evli barklı utanmaz adam kendine yeni bir macera arıyor sadece ve o maceranın diğer kahramanı sensin

macera bitince o karısına döner olacak olan o

3 ayda bu kadar büyük aşka da pek şaşırdım doğrusu

bu kadar yıllık evlilikten sonra 3 aylık adama bu kadar tutulman

evli olduğunu öğrenince bile kopamaman çok ütopik

ayrılacağız boşanacağız masalına umut bağlaman çok şaşırtıcı

bu kadar mı açsın sevgiye sevilmeye

Aynen bunalınca gidip eşini alıp getirecek bana da sebebsiz bir elveda

Adam kolay kolay ayrılmaz karısı seni duysa sana yıkar suçu senle geziyor tozuyor sevişiyor hepsi başına iş alma

kadın la evet ayrı evdeler ama ıkı gunde bır teefonda cocuk ıcın gorusuyorlar..
Ekim ayinda gorusmeye basladiniz
Sen ne zaman bosanmistin?
Peki bu adam ne zamandan beri guya ayri yasiyormus?
Tam tarihleri anlayamadim bu nedenle soruyorum ona gore yorum yapicam
Ama su bir gercek, capkinlik yapan butun evli erkekler nedense hep eslerinden bosanacak olurlar

eylül ayından beri ayrılar mış.aynı tarihte ben de ayrıldım .kurban bayramı sonrası.sonra secım zamanı bız tanıstık.kasım da.evlilik hayalleri kuruyorduk

Bu ne acele yahudaha yeni birinden kurtulmusun hooopp baskasini almisin hayatina..senin kafani dinlemeye ihtiyacin evladinla ilgilen en az bir sene dusunmezdim birini ben olsaydim..birak bu adamdan bi halt olmaz bacim yoluna baksen elbette zamanla seni hakedecek birisi cikar karsina biraz mantikli dusun...

Erkek arkadasinin baska biriyle evli olmadigina eminsin dimi?

evlı degıl ıs arkadasım ın amca oglu tanıyorum aılesını

bakın mesela bu önceki konudan bir yorum ve cevabınız
demek ki her doğru bildiğiniz doğru degil
Allah bilir daha bilmediğiniz ne gercekler var
lütfen artık çocuğunuzun geleceğine odaklanın
ona daha fazla önem verin onu düşünün biraz

eylül ayından beri ayrılar mış.aynı tarihte ben de ayrıldım .kurban bayramı sonrası.sonra secım zamanı bız tanıstık.kasım da.evlilik hayalleri kuruyorduk
Canim anladim ama cok erken degil mi ozellikle de senin icin? Biraz nefes almaya dinlenmeye ihtiyacin yok mu? Tarihlerde durust olsa bile bu adam su an evli, kim olsa sana yuva yikan kadin der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…