sevdigim adam evli çıktı:(

Sizin için söylemiyorum; maalesef hep benimde başıma gelir. Bunlar bazen kınamaktan oluyor. Eşiniz sizi aldattığında karşı taraf için ne demiş olabilirsiniz? Maalesef evli erkekler yalan dolanla , kadınlardan faydalanmak isteyebiliyor. Belki oda eşine şiddet uyguluyordur? O yüzden eşi gitmiş olabilir. İyi kocayı neden bırakıp gitsin?

yanlış anlamışsın herseyın yolu var yöntemı var sen aldatıldıgın hala senın esınle görusen kadından duymak ıstersen bılemem.

Ben de cevap verebilir miyim
Şimdi bence de eşine mesaj falan atmamalı. Neden mi?
Çünkü bu hanım ablamız zaten "ben gideyim kadını uyarayım, benim de başıma gelmişti, kötü bir durum. Kadın da çekmesin bunu, basalım gidelim" demiyor ki.

Kadına üzülüyorum, ömür boyu çekmesin onu diyor ama asıl niyeti nikahlı karısı aradan çıksın adam bana kalsın.

Konuşsa da kocan beni seviyor, bu yüzden sana dönmüyor minvalinde fütursuzca konuşacağını düşünüyorum. Kendi vicdansızlığını ne kadına çektiriyor. Sussun otursun madem, ne münasebet kadına yazacak diye düşünüyorum.

Sizce bu kadın iyi niyetli mi?

yanlış anlamışsın herseyın yolu var yöntemı var sen aldatıldıgın hala senın esınle görusen kadından duymak ıstersen bılemem.

Evet isterim. Bi sekilde aldatildigimi ogrenmek isterim. A kisisi B kisisi soylemis ne farkeder. Burda kocanin ne mal oldgunu ogrenmek var, o gozunde buyuttugun askindn öldugun kocanin.. seni seven kocanin serefszliklerini ogrenmek var.
Metresi soyleyince acita bilir canimi, ama eger metresten haric kimse bisey bilmiyosa eger, mesela ben 10 sene sonra ogrenicektim aldatildigimi. Dile kolay diycem, 10 sene boyunca aldatilmisim her gun diycem.

Ogreniyim ve yoluma bakyim, hayirsiz pislik bi kocaya sacimi supurge etmiyim senelerce.

ben uzun uzun anlatmaya usendım sagolun valla.
konu sahıbı de esıne anlatsa ne olucak kı dıyelımkı anlattı adam kadın bana yapıştı dıyecek. konu sahıbıne bıle en basta bekarım demış nıyetı belli
arasa da o koca yıne evıne dönecek yanı. kadın bı an önce bosansın kurtulsun yazık valla

bu konularda hiç empati yapamayacagım allah da o duruma düşürmesın zaten.
konu sahıbının amacı adam bana kalsın. kadının canı yanmasın değil. valla kusura bakma hiç bi şekılde bu dusunceye destek veremem. art nıyetlı olarak aramak ıstemesıne yanı.

Canm yol ver gitsin. Bugun boyle olan yarin sanada yapar. Aldatldim diyorsun o kadini en iyi senin anlaman lazim. 3 aysa ne aski ne sevgisi bu kadar ustelik daha yeni bir evlilikten cikmissin. Bence esinden ayrildiktan sonra olusan boslugu bu adamla doldurmussun o yuzdeb bu kadar baglanmissin. Kendine zaman ver. Bu kisiylede bir daha gorusme derim ben

Anliyorum canim.
Zaten konu sahibi metresin onde gidenlerinden. Planlari cok cok baska. Burya neden konu acti onuda bilmiyorum.

Ama smdi bide soyle dusunelim.
Ben adamin karisiyim.
Bosanma asamasindayiz ve kocam bana " senden baskasi yok, sana asigim, senden ayrilmam, bi sans daha ver bize" diye yalvariyor. Ben kocami seviyorum, ama cok yalanini yakaladim. Bana buyuk vaatlerde bulunuyor, artik degistigini soyluyor artik tek ben oldugumu soyluyor.
Ama benim kafamda tabi soru isaretleri " acaba gercekmi? Gercekten degistimi?"

Kk ya bakarsak cogu kadinlarimiz degistigine inaniyor yada inanmak istiyor kendi hayatlarinda buna benzer bisy yasadiklarinda.
Ve bakiyorki ayni tas ayni hamam.
Bosanmaya hazir olan kadin herseyi goze alan kadin, geri donuyor esine cok buyuk hayallerle. Ve bi bakiyor al bi deprem daha.

Bazen inceldigi yerden kopmali.
Bazen daha fazla aci cekmeden bitmeli.
Giden senelerimiz geri gelmiycek, egerki kocamin akli gonlu kalbi bende degilse ben bunu ogreniyim. Varsin 3 5 ardimdan biraktigim senem yanmis olsun, ama gelecegim guzel olsun. Bosanma asamasinda heleki, kendimle kalbimle savasirken, bi cikis yolu olsun. Bazi cikislar acitir evet, ama guzel gunlere dogru adim atabilirim bari en azindan bu buyuk travmayida gormus gecirmis olduktan sonra, yasanicgi varmis derim hayatima bakarim.

Kendin daha yeni bosanmissin, ustelikte bi bebegin var. gonul iliskilerinden once biraz ona odaklanmayi denesen. hayal kirikligi yasamak istemiyorsan uzak dur derim tipik evli adam bahaneleri

Çok klişe ama bir o kadar da foğru bir laf var:"başkasının mutsuzlupu üzerine mutluluk olmaz." Sende aldatılmışsın acı çekmişsin o kadını en iyi sen anlarsın. Daha boşanmadan başka birini aramaya başlamış adam. İnsan sevmesede hatta nefrette etse boşAnmak çok sancılı bir dönem. Bu dönemde daha arayışa giriyorsa biten evliliği için üzülmek nerde hata yaptım neleri değiştirmekiyim muhasebesi yapmak yerine arayışa giriyorsa bu kişiliği hakkında çok fikir veriyor. Biliyorum zor ama ayrılmalısın. Çünkü ayrılık aşamasında da olsa eşine boşanana kadar eşine sadık kalmak zorunda. Ve boşana kadar şartlar ne olursa olsun sen 2. Kadınsın.

teşekkür ederim saygılı yorumunuz için

içinden çıkılmaz bir hal aldığı için objektif düşüncelere ihtiyaç duydugum için sizlere fikir danışmak istedim kimi arkadaş metres demiş kimisi ahlakım hakkında yorum yapmış.ben hayatıma yön verebilmek adına fikir istedim sizlerden.
metres diyen arkadaşlar ben 3 aydır sevip bağlanmış boşanma sonrasında ki süreçte bir umut huzur bulmuş olabilir miyim.kınamayın bir gün sizin başınıza gelmeyeceğini nerden biliyorsunuz.ben evli olduğunu duydugum dan beri uykusuz huzursuz mutsuz günler geçiriyorum.ben boşanmasına sebeb olmamak adına kendimi geri çekmek zorundayım......canım yansada aşkımdan gebersem de.belkide yaşadığım boşluk boşanma sonrası evre beni o kadar bağladı bilemiyorum.görmüyorum arayamıyorum.HİÇLİK saçma salak duyguyu yaşıyorum.bana da eşine de bu durumu yaşatanı allah görsün eminim ki eşi de bu ay ki süreçte aramamasın dan ilgilenmemesinden .gidip eşini geri almamasından anlıyordur.şüpheleniyordur.ben se bi fotograf görüyorum dünyam başıma yıkılıyor bekar ailesi beni kabul etmez dediğim adam evli çıkıyor.

Önceki konunda ki kisi ile suanki konundakinkisi ayni ise adam hala evlilik hayatini devam ettiriyor.Bir an önce ayrilmalisin.Bastan basa yalan şunu da unutma ki erkekler gördüklerine kadinlar duyduklarini aşık olur.Etkilenmissin ama bu kisi senin için yanlış kendine yavrunla beraber dinlenmeye almalisin.

Kendini topla iletişim yollarınıkes kendine bi uğraş bul kafam meşgul olsun düşünmeye fırsat bulma bu adam cinsellik için senle buna odaklan kendine odaklan

Kendini topla iletişim yollarınıkes kendine bi uğraş bul kafam meşgul olsun düşünmeye fırsat bulma bu adam cinsellik için senle buna odaklan kendine odaklan
nasıl bu kadar iğrenç olabiliyor bu adamlar kendi zevkleri için bi yanda çocugu bir yanda eşi bir yandan bana kırk takla atmalar.seviyorum ölüyorumlar .beş dk görmek için koşturmacalar.gelecek vaadleri.

her ne olursa olsun o şuanda hala evli bir adam. istediği kadar sevmiyorum görmek istemiyorum ailesine yolladım boşanıyorum dese de o adam EVLİ. ve ilişkiniz yalanla başlamış. bu adam boşansa bile yarın bir gün aynı şeyi sana yapma ihtimali var. çünkü onurlu davranmamış.

İÇİNDE BULUNDUĞUM SAÇAMA SAPAN DURUMDA DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR EDERİM.METRES YAKISTIRMALARI YAPAN ARKADASLARIMIZA BISEY DIYEMIYORUM YASAMAYAN BILEMEZ

Aşkından ölsen de bir daha görüşme. Nasipte varsa yine olur. Severek vazgeçmek tabi ki zordur ama bu adam evli kimsenin manası olma zamanın akışına bırak senin böyle biriyle değil daha güvendiğin birine ihtiyacın var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…