• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdigim adam evli çıktı:(

TEŞEKKÜR EDERİM yotumlar için.bence ki eminim bana aşık oldu veeşini bu sebeble almıyor yanına.ve zaman geçicek eşini alıo getircek.ben im içimdeki bu sancıya dur demem lazım

dediğiniz gibi eşine dönebilir ama ben olduğum sürece dönmeyecektir

Allah aşkına anlamıyorum ben,
adam en önemli konuda yalan söylemiş
hala nasıl sana aşık olduğuna bu kadar eminsin?

ben olduğum sürece dönmeyecek nasıl bir güvendir?

bunları okuyunca oturup kocamın elini öpesim geliyor.
adam neler yaptı da senin yarın kadar bile güvenemedim adama.
sen nasıl bu kadar güveniyosun?

bence zaten senle zaman geçiriyor istemesen de bırakıp seni karısına çocuğuna dönecek.
inşaallah da yapar,
evli adamlarla ilişki yaşayıp adına da aşk sevgi demeyin lütfen.
bu kadar basit değil sevgi, adını da kirletmeyin.
sizin gibiler yüzünden hep yuvalar yıkılıyor zaten.

Allah aşkına anlamıyorum ben,
adam en önemli konuda yalan söylemiş
hala nasıl sana aşık olduğuna bu kadar eminsin?

ben olduğum sürece dönmeyecek nasıl bir güvendir?

bunları okuyunca oturup kocamın elini öpesim geliyor.
adam neler yaptı da senin yarın kadar bile güvenemedim adama.
sen nasıl bu kadar güveniyosun?

bence zaten senle zaman geçiriyor istemesen de bırakıp seni karısına çocuğuna dönecek.
inşaallah da yapar,
evli adamlarla ilişki yaşayıp adına da aşk sevgi demeyin lütfen.
bu kadar basit değil sevgi, adını da kirletmeyin.
sizin gibiler yüzünden hep yuvalar yıkılıyor zaten.
hanfendi ben evli olduğu nu bilmiyordum .sizin gibiler derken yaptığınız itham hoş değil.

O zaman bişey demiyorum ben. Bütün suç adamda. Bir de şöyle düşün aileler yüzünden tartıştılarsa kardeşi neden nette düğün fotolarını tutuyor hala. Demekki onlar da barışsın istiyor. Hala kandırılıyorsun

="xsxirine_4553, post: 44767881, member: 37725"]hanfendi ben evli olduğu nu bilmiyordum .sizin gibiler derken yaptığınız itham hoş değil.
Ee hala berabersin ve aşığım diyosun eminim ayrılsan da boşan da gel deyip açık kapı bırakırsın

aynen ya ögrenmiş aşktan gebersende bırak yaa
eski konusunu bilmiyordum konu sahibinin,
şimdi baktım da.
başta bekarım hiç evlenmedim demiş
sonra evlendim boşandım
bir çocuğu olduğu ortaya çıkmış
sonunda da hala evli olduğu..

adam daha güvenini sarsması için ne yapsın anlamadım. illa insan taciri falan mı çıkması gerek.yok arkadaş ben çok güvensizim demek

Yanlis mi okudum uykusuzluktan bilmiyorum ama eşinizden sizin suanda yaptığınızı yapan bir kadının da etkisiyle bosanmissiniz aldiltima vs yazmışsınız eğer öyle degilse unutun yazdığımı bilmiyordunuz ama artık o adamın evli olduğunu biliyor sunuz ve yaptığınız çok korkunç ne bekliyor sunuz ne yazmamiz lazım size adam karısını sevmiyor size aşık olmuş! kesinlikle sizinle evlenir çok mutlu olursunuz yuvasını yıkma sını garanti edin bir ihtimal sizi cinsel amaçlı kullanmıyor sa tabi sizinle evlenir bir çocukta sizden yapar sonra sizden dha sexi daha güzel daha boşta bir kadın bulur onuda çok sever! Çok aşık olur o kadında buraya ama beni seviyor ben bu adamsiz yapamıyorum falan der böyle sürüp gider çok mutlu bir yuvaniz olur!

Yahu 3 aydır çıkıyorsunuz da kardeşinin ınstagramına bakmak yeni mi aklınıza geldi. Ayrıca bildiğiniz halde nedne hala bağlarınızı koparmıyorsunuz yani bir evlilik yapmış mutsuz olmuşsunuz buna nasıl güvenip bir evlilik yapabilirsiniz bende bitirin ve yolunuza bakın.

Aşkın gözü kördür ün canlı kanıtısınız maalesef. Çünkü adam başta yalan söylemiş zaten bunun affedilir yanı yok ama beni seviyor diyorsunuz. Henüz ayrılmamış ama ayrılsa bile nasıl güvenip evleneceksiniz. Hem çocuğunuz var hem de acele ediyorsunuz evlilik için. Böyle adamlar tonla var ortalıkta kaçırılmayacak fırsat değil, kaçılması gereken bir insan o. Kendinize yapılanı onun eşine yapıyorsunuz çünkü adam evli ve çocuk var er geç barışacaktır eğer ayrı yaşıyorsa bile. Dışardan bakan KK üyelerine kulak verin lütfen şu an sağlıklı düşünecek durumda değilsiniz. Bir de neden ayrıldıklarını biliyor musunuz?

Merhaba ,
12 yıllık evliliğimi bitirdim .gerek şiddet gerek aldatılma problemleri ile ilgili.bir bebeğim var .3 ay önce bir beyfendi ile tanıştık.3 aydır görüşüyoruz.ve gerçekten aşık oldum öle böyle değil.bi an aklımdan çıkaramadığım biri evlilik hayali kurarken.geçen gün kardeşinin instagramında fotograf gördüm bekar sandığım bu beyfendinin düğün fotografları .deliye döndüm hemen aradım.benden sakladığın ne var söyler misin dedim.ve evlenip ayrıldığımı mı soruyorsun dedi.hemen gel konuşucaz dedim.avukata vekalet verdim eşim ailesinin yanında .eylül ayında gitti dedi.ben kahroldum ayrılıyorum zaten seninle bir alakası yok ailelerimiz yüzünden kavga ettik.dedi.ayrılamıyorum seviyorum.ailem ailesinin yanına gidicek anlaşmalı ya ikna edicekler dedi.haziran da buran gidicez dedi gören kör mü oldum kendime engel olamıyorum.3 günde bir konuşuyorum kızımı soruyorum dedi.birlikte olduğumuz zamanlarda hiç görmedim.aramadı eşi .birlikte kaldığımız zamanlardada arayan olmadı napmalıyım :KK43:
Ben olsam boşanıncaya kadar görüşmezdim tabi doğruysa

:KK57::KK57:Bu ne hız sayın üye Eylül'de boşan, Ekim'de tanış, Kasım'da evlilik kararı al.
Ben arkadaş olarak bile hayatıma birisini alırken en az 6-7 ay geçer.
Çoooook dikkatli olun. Yalan söyleyen insandan her şeyi beklerim ben.
Bugün başkasına yaşattığını yarın size de yaşatır bu tarz insanlar.Çünkü alışkanlık olur.

Allaha büyük konuşmayayım ama, senin durumunda olsam, boşanmış, hem bebeğim olacak, hemde adamın birini hayatıma alıcam ve yalan söyliyecek bana (iyi veya kötü niyet fark etmez) ..
Bebek varken neden evleniyorsun? Yada ciddi ilişki.. Artık neyse.. Birde güvenini sarsmış biriyle.. Madem neden doğurdun.. :KK34:Neler görüyoruz, okuyoruz.. Ne olur bebekleriniz çocuklarınız varken evlenmeyin, yada ne biliyim, onları gözetleyin koruyun..

="xsxirine_4553, post: 44762334, member: 37bana yaptıgı çok kötü bi durum.eşinin faceine baktım 15 ocakta yazık yazmıskı yagmur yagıyor ama faydası yo bırlıkte ıslanamayacagız ki ....ve gün benimleydi bu adam eşi ölece baba evinde onu beklerken çocugu ile adam bana aşkından ölüyordu bu nasıl bir şey allahım(
Aboooo su yorumdan sonra ayril ayril
ayril.Yazik kadin seviyor. Karsinizdaki sahis sizin yuzunuzden yuvasini yikmasi muhtemel. Ona çok iyi bir ders verin. Hayatindan cikin ve eşiyle nasil barisiyor görün. Boylece görür gününü. Pislik adam

Bu adam boşanır diye düşünüyorum ben ama sen yine de ayrıl konu sahibi . Sebep , neden olma .
boşanmıcak olsa ilk öğrendiğimde tepki gösterdiğimde ayrılırdı .arayısı eglence olsa uc aydır bırlıkteyız zaten .alacagımı aldım derdı gorusmeyelım derdı .ve ben bır vesıle ıle yuvan yıkan olmayacagım

Merhaba ,
12 yıllık evliliğimi bitirdim .gerek şiddet gerek aldatılma problemleri ile ilgili.bir bebeğim var .3 ay önce bir beyfendi ile tanıştık.3 aydır görüşüyoruz.ve gerçekten aşık oldum öle böyle değil.bi an aklımdan çıkaramadığım biri evlilik hayali kurarken.geçen gün kardeşinin instagramında fotograf gördüm bekar sandığım bu beyfendinin düğün fotografları .deliye döndüm hemen aradım.benden sakladığın ne var söyler misin dedim.ve evlenip ayrıldığımı mı soruyorsun dedi.hemen gel konuşucaz dedim.avukata vekalet verdim eşim ailesinin yanında .eylül ayında gitti dedi.ben kahroldum ayrılıyorum zaten seninle bir alakası yok ailelerimiz yüzünden kavga ettik.dedi.ayrılamıyorum seviyorum.ailem ailesinin yanına gidicek anlaşmalı ya ikna edicekler dedi.haziran da buran gidicez dedi gören kör mü oldum kendime engel olamıyorum.3 günde bir konuşuyorum kızımı soruyorum dedi.birlikte olduğumuz zamanlarda hiç görmedim.aramadı eşi .birlikte kaldığımız zamanlardada arayan olmadı napmalıyım :KK43:

Biraz zaman versen erken değil mi ne kii acelen yeni badire atlatmışsınız. Ben niaşn attığım 1 yıl oldu yine de güvenemyrum kimseye mesela.. zaten kiii bu adama nasıl güveneceksinn eşine yapan senleyken de başkasıyla konuşmaz mı bence kendinize gelin ve bir daha üzülmeyinn

Dua etki Allah sana göstermiş sakın inanma boşanmaz boşansada hayatına giren ilk kadınla kesinlikle evlenmez yol yakınken ayrıl çok üzülürsün yıpranırsın....

Ben sana herkesten farklı yorum yapacağım. Bence sen o adamla evlende, eşi de onun gibi karaktersiz bir insandan kurtulsun. Çünkü şimdi sen olmasan ileride başkası olacak.

Back
X