• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdigim adam evli çıktı:(

Ay sert mi gittim bilmiyorum sonra düzenlemeye çalıştım ama
Yazık ediyor kendine ya
O kadına da kendine de yazık ediyor
Hayatı bu kadar değersiz mi
Anlamıyorum dimdik durmuş bosanmis kocasından
Şimdi elin hovardasi yüzünden düştüğü hale bak
Eminim tertemiz kadındır
Evli değilim ama aldatildim

Ben o kadar uzulduysem kadın kim bilir ne kadar üzülmüstür
Ne olacagimi kimse bilemez
Belki ben de aynı duruma düşerim
Ama o zaman bana da bunları soylesinler

Şimdi kurtulma şansı var
Vicdan azabı çok kötü bir şey
İleride aklına gelir hayatı zehir olur
Köprüden önce son çıkış bu

Bir pislikten kurtulmusken ikinci bir pislige neden bulaşır insan

İnşallah düşünür kendini kurtarır
inşallah görür ve yanlış yaptığı kabul edip vazgeçer bu adamdan ne koca olur ne baba ALLAH KORUSUN BÖYLE İNSANLARDAN

Ee ne yaptın konu sahibi? Kadına mesaj atmayı düşünüyor musun? Ben senin yerinde olsam atarım. O kadın da bilir kocasının ne boklar yediğini. Onda senin gibi hayatına bakar.

Tereddüt ediyor
Ayrılacağı yok

Ayrılacak kadın bebeginden utanir zamanında ayrılırdi

Dedigin gibi ; adim aticak bi hali varmis gibi durmuyor dogrusu.
Galiba burda gunah cikarmaya gelmis hanfendi.
´Cok yol aradim, vicdanim el vermedi´ demek icin galiba bu konuyu acmis.
Su care var; olmazki, bosanirlar o zmn.
E o zaman su care var; oda olmazkii..

Dedigin gibi ; adim aticak bi hali varmis gibi durmuyor dogrusu.
Galiba burda gunah cikarmaya gelmis hanfendi.
´Cok yol aradim, vicdanim el vermedi´ demek icin galiba bu konuyu acmis.
Su care var; olmazki, bosanirlar o zmn.
E o zaman su care var; oda olmazkii..

Hala boşanacağını bilsem beklerim diyor ya çıldırmamak elde değil iğrenç insan metresssss Çek ellerini kadının yuvasından, çocuğundan utan, aşkmış!!!! Aşk bu kadar adi pislik iğrenç bir şey değil, arsızlığından karısının facesini de takibe almış azıcık ar namus olsun ya hayret bi şey

hiç şaşmaz, bütüün evli adamlar çok mutsuzdur, karısını sevmiyordur, çocukları için katlanıyordur, zaten boşanma aşamasındadır, boşanma işlemleri başlatılmıştır. yav he he.

sakın inanmayın. iyi bir şey olsa başından yalan söylemezdi. belli işte, çapkınlık yapmak istediği bir döneme denk gelmiş, karısından sıkılmış biraz, gönül eğlendirecek bekar kadınlarla. boşanacağım diye oyalayacak. sonra da karısına geri dönecek. lütfen bu oyuna gelmeyin!

kadin senle olan birlikteligini duymus ve baba evine gitmistir .cunku daha onceki konunda disari cikmiyor aksamlari telefonla konusmuyor demissin.yani o zaman karisiyla berabermis.yani yuvalarini sen yikmissin .kadinin mesajlari da bunu dogrular nitelikte.

siz boşanmadan sizinle göruşmeye baslamış sonuçta pek de etık anlayısı yok adamın, kendınızı uzersınız
bu kadar profesyonel yalan söyleyen bırıyle.

konu sahıbıne adamın karısına mesaj at dıyen olmuş ama bence konu sahıbı atsa atsa boşanma işlerinin hızlanması için atar.
yazık kadın da belkı yuvamı kurtarırım dıye ugrasıyordur. boşanmak baslı basına sorunken kimse kusura bakmasın hangi kadın kocasının metresınden kı sözluk anlamıyla kullanıyorum evlı adamla konuşmanın baska anlamı yoktur bunu duymak ıstemez.
konu sahıbı keşke eşınızden ayrılmasaydınız aynı eşınız gıbı bırını bulup hayatınıza almışsınız.

bence ıkınız de bulmuşsunuz bırbırınızı kı şu an ayrılmamanızdan değil sizinde daha boşanmadan ılışkı yasamanızdan bahsedıyorum. karısı kocasının ne mal oldugunu bılsın derken sözde kadını kurtarmak ısterken siz kendınız için saklıyorsunuz adamı. siz gördunuz ne mal oldugunu ayrılın madem. barı kadının uzerınden çekın elınızı etegınızı ne halınız varsa ıkınız de görun.
kadını aramak mesaj atmak falan yazık kadın dönulmez guven sorunları yasayacak hayatının kalanında.

Ay yok ayrılacağı falan. İyi niyetinden şüphe ettim konu sahibinin. Artık aşk kisvesi altında her şey mübah görünüyor insanlara. Heralde masum görünüyor gözlerine insanların ama biz aşık olduk cümlesi. Aşk iki kişi arasında yaşanır kimse karışamaz ama eğer bu iki kişi de bekarsa. Size çok şey derdim ama anlamiyorsunuz. İnatla o yuvanın yıkılmasında parmağınız olsun istiyorsunuz. Umarım parmağınızın başına bişey gelmez bir gün

Kadın ne kadar üzülür araya aileleri girer .ama böyle bi adamı da ömürlük çekmesi ne kadar doğru .benim yanımda ne işi vardı peki.korkarım hadi ben kadın burda degıl face den fılan yazsam anlatsam .aileleri ayaga kalksa bu sefer bosanmalarına sebeb olurum

bırakın da kendı kocasını ne kadar çekeceğine kendı karar versın. siz de ayrılmamışsınız adamdan sonuçta.
tencere senın kara misalı. bi de aileye mahçup edeceksınız kadını. valla baska bı konuda ıkıncı kadınlara bela okumuştu uye önce kocasına baksın dıye içimden geçmişti ama kusura bakmayın siz ıkıncıler de az değilsiniz.

Yazık sizin gibi aşkı bu kadar basite indirgeyen kadınları görünce kadınlığımdan utanıyorum... Yuva yıkan kadınlar dilerim ki yuvaya hasret kalın:KK62:

bence ıkınız de bulmuşsunuz bırbırınızı kı şu an ayrılmamanızdan değil sizinde daha boşanmadan ılışkı yasamanızdan bahsedıyorum. karısı kocasının ne mal oldugunu bılsın derken sözde kadını kurtarmak ısterken siz kendınız için saklıyorsunuz adamı. siz gördunuz ne mal oldugunu ayrılın madem. barı kadının uzerınden çekın elınızı etegınızı ne halınız varsa ıkınız de görun.
kadını aramak mesaj atmak falan yazık kadın dönulmez guven sorunları yasayacak hayatının kalanında.

Yani ilerde guven sorunu yasamamak icin diyosunuzki " kocamin beni aldattigini goren duyan isiten 3 maymunu oynasin, bana soylemesin, yoksa guven sorunu yasarim hayatim boyunca".
Oylemi?
Aldatilmayi, aldatildiginizi duymaya yeglersinz.
Dogrumu anladim?

Back
X