• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdigim adam evli çıktı:(

bana yaptıgı çok kötü bi durum.eşinin faceine baktım 15 ocakta yazık yazmıskı yagmur yagıyor ama faydası yo bırlıkte ıslanamayacagız ki ....ve gün benimleydi bu adam eşi ölece baba evinde onu beklerken çocugu ile adam bana aşkından ölüyordu bu nasıl bir şey allahım(

guzel kardesim bak ne guzel yazmissin..
adam senin yaninda askindan geberirken o kadincagiz acilar icinde..
sebebi sensin veya degilsin konu bu degil..adam yurekli olup sana herseyi anlatmamis ve ileride bu aranizda guven problemi yaratacaktir.

Dua etki Allah sana göstermiş sakın inanma boşanmaz boşansada hayatına giren ilk kadınla kesinlikle evlenmez yol yakınken ayrıl çok üzülürsün yıpranırsın....
SIMDIDEN mahvoldum .nasıl yapar nasıl soylemez .ben ona eskı esımle yasadıgım kotu gunlerımı anlattım dertlestım.ınanın bız evlılık hayalı kuruuyorduk .bulutların uzerındeydım.bosanma sonrası o sacma salak psıkolojım bıle duzelmıstı.deger gordum ilgi gördüm dedim ve sonuc

eşinin mesajını gördüm face kadınlar polis gibidir ellerinde tüm deliller vardır ama yinede sizin itraf etmenizi isterler yazmış demekki şüpheleniyor.ben bu acıyı yaşadım .eşimden bi mesaj beklerken ufak bi mesaj elin kadınına sevgi yağmuruna tutardı.ben bı sn yanımda olsun ısterken o mılletın koynunda ıdı.hıssetmıstır kadın ılgılenmeyen bı es benım esımde sonunda yanında bırı durdu ben senınle evlenırım dedı esım ayrıldı benden .ben bunu bı baskasına asla yapamam :(

eşinin mesajını gördüm face kadınlar polis gibidir ellerinde tüm deliller vardır ama yinede sizin itraf etmenizi isterler yazmış demekki şüpheleniyor.ben bu acıyı yaşadım .eşimden bi mesaj beklerken ufak bi mesaj elin kadınına sevgi yağmuruna tutardı.ben bı sn yanımda olsun ısterken o mılletın koynunda ıdı.hıssetmıstır kadın ılgılenmeyen bı es benım esımde sonunda yanında bırı durdu ben senınle evlenırım dedı esım ayrıldı benden .ben bunu bı baskasına asla yapamam :KK43:

yapma canim..
Allah seni yasadigin aciyla deniyor.
yapma..
kes baglantini.

uzak tut kendini bence..baştan söyleseymiş ya durum bu bu diye..güvenilirlilikten sınıfta kalmış bir defa..çalış işine gücüne, bebeğine bak..sütten ağzın yanmış zaten üflesene kuzum yoğurdu..:KK12:

ne diyebilirim kadına ki:KK43:

Yok " zaten ayrilicaktik" lar.
Yok" evliligmiz yurumuyordu' lar.
Bunlara kanma.
Kadinla yuz yuze gel ve ciddi ciddi sor; kocan bunu diyor dgrumu? Diye.
Kim bilir sana kocasi "zaten ayrilicaktik evliligimiz yurumuyordu birbirmizi sevemedik tek sorunumuz bu" derken belkide karisi bi aldatmadan oturu bosanma davasini acti. Adam hic dermi " ben karimi aldattim/ben eve ekmek getirmiyorum/ benim psikolojik sorunlarim var" diye. Tabikide anlatmaz bunlari sana.
Eger dersenki guvenim sarsildi, o zmn yollari ayir.
Yada eger isin aslini ogrenmek istiyorsan, bence karisiyla gorusmekte fayda var.

Yok " zaten ayrilicaktik" lar.
Yok" evliligmiz yurumuyordu' lar.
Bunlara kanma.
Kadinla yuz yuze gel ve ciddi ciddi sor; kocan bunu diyor dgrumu? Diye.
Kim bilir sana kocasi "zaten ayrilicaktik evliligimiz yurumuyordu birbirmizi sevemedik tek sorunumuz bu" derken belkide karisi bi aldatmadan oturu bosanma davasini acti. Adam hic dermi " ben karimi aldattim/ben eve ekmek getirmiyorum/ benim psikolojik sorunlarim var" diye. Tabikide anlatmaz bunlari sana.
Eger dersenki guvenim sarsildi, o zmn yollari ayir.
Yada eger isin aslini ogrenmek istiyorsan, bence karisiyla gorusmekte fayda var.
Kadın ne kadar üzülür araya aileleri girer .ama böyle bi adamı da ömürlük çekmesi ne kadar doğru .benim yanımda ne işi vardı peki.korkarım hadi ben kadın burda degıl face den fılan yazsam anlatsam .aileleri ayaga kalksa bu sefer bosanmalarına sebeb olurum

Kadın ne kadar üzülür araya aileleri girer .ama böyle bi adamı da ömürlük çekmesi ne kadar doğru .benim yanımda ne işi vardı peki.korkarım hadi ben kadın burda degıl face den fılan yazsam anlatsam .aileleri ayaga kalksa bu sefer bosanmalarına sebeb olurum

O zmn aileler araya girmesin.
Faceden yaz kadina bence.
Egerki kadin hala isik goruyorsa zaten duyurmaz ailelere. Umit yoksa ve karisini resmen aldatmissa, ve senide yalan dolanla oyalamissa zaten uzulme ailelere rezil oldu adamcagiz diye.
Sanada yazik degilmi?
Faceden yazarken ismini felan soyleme sakin, senin kim oldugunu bilmesin.
Sonra Allah korusun kadin tutar seni rezil eder senin ailene, o adami acirken kendin acinicak duruma dusersin.

O zmn aileler araya girmesin.
Faceden yaz kadina bence.
Egerki kadin hala isik goruyorsa zaten duyurmaz ailelere. Umit yoksa ve karisini resmen aldatmissa, ve senide yalan dolanla oyalamissa zaten uzulme ailelere rezil oldu adamcagiz diye.
Sanada yazik degilmi?
Faceden yazarken ismini felan soyleme sakin, senin kim oldugunu bilmesin.
Sonra Allah korusun kadin tutar seni rezil eder senin ailene, o adami acirken kendin acinicak duruma dusersin.
faceden ne yazmalıyım ki ..ne söylemeliyim kadına

Keser dönüp sap dönüp sizde kendinizi elinizde vekalet ananızın evinde bulmazsınız umarım.

Ya da bulun yani ne biliyim.

Ilk once su noktada karar verelim?
Sen simdi bu adama tekmeyi basmayimi dusunuyosun yoksa " acaba dogrumu soyluyor" diye tereddutmu yasiyosun?
Tereddüt ediyor
Ayrılacağı yok

Ayrılacak kadın bebeginden utanir zamanında ayrılırdi

Eski konunda erkek arkadaşım dışarı çıkmıyor demişsin
Akşamları telefonu eline almıyor demişsin

Kaybetmekten korkmasa eşini niye bunları yapsın

Eski eşine de helal olsun
Aşık olduğu kadına da helal olsun
Çünkü sen aynı şeyi yapabilecek biriymissin

Nasıl hirslandim var ya
Hala kadının mesajlarına üzülüyorMuş pozları
Sen kadına üzülme o edebiyle namusuyla oturuyor çocuğuna bakıyor

Sen kendi haline üzül

Eski konunda erkek arkadaşım dışarı çıkmıyor demişsin
Akşamları telefonu eline almıyor demişsin

Kaybetmekten korkmasa eşini niye bunları yapsın

Eski eşine de helal olsun
Aşık olduğu kadına da helal olsun
Sana acı cektirerek iyi yapmışlar

Nasıl hirslandim var ya
Hala kadının mesajlarına üzülüyorMuş pozları
Sen kadına üzülme o edebiyle namusuyla oturuyor çocuğuna bakıyor

Sen kendi haline ve kendi çocuğuna üzül
Senin çocuğunun annesi ne olarak anılıyor şu an ?
YÜZ BİNLERCE KEZ BEĞEN TUŞU OLSAYDI KEŞKE En Büyük KK:KK9:ELLERİNE SAĞLIK İÇİMDEN GEÇENLERİ YAZMIŞSIN

YÜZ BİNLERCE KEZ BEĞEN TUŞU OLSAYDI KEŞKE En Büyük KK:KK9:ELLERİNE SAĞLIK İÇİMDEN GEÇENLERİ YAZMIŞSIN
Ay sert mi gittim bilmiyorum sonra düzenlemeye çalıştım ama
Yazık ediyor kendine ya
O kadına da kendine de yazık ediyor
Hayatı bu kadar değersiz mi
Anlamıyorum dimdik durmuş bosanmis kocasından
Şimdi elin hovardasi yüzünden düştüğü hale bak
Eminim tertemiz kadındır
Evli değilim ama aldatildim

Ben o kadar uzulduysem kadın kim bilir ne kadar üzülmüstür
Ne olacagimi kimse bilemez
Belki ben de aynı duruma düşerim
Ama o zaman bana da bunları soylesinler