• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam nişanlanmak üzere...

Bence soyle. Evlencegi kızı seviyorsa zaten umursamaz. Sevmiyorsa kizi da kurtarmis olursun kendini de.
Tamam hepsini okumadım ama okuduklarım içinde tek mantıklı bulduğum bu yorum gibi..

Bırakın söylesin ya bir yalan üzerine kurulacağına yuva daha Nişan olmadan bitsin.

Erkek NişanlanacAğı kızı seviyorsa gerçekten zaten Güler geçer konu sahibine .. Bu ne telaş?

Ben soylenmesinde bir sakinca gormuyorum, belki duygular gercekten karsiliklidir tabi siz kendinizden emin iseniz.
Diger kizin vebali diye birsey yok bence. Cunku adam sizi silmisse zaten arkasina bakmaz evlenir, sizin bir mesajinizla nisanlanacagi kizdan vazgecebiliyorsa varsin gecsin zaten, asil evlenirse haksizlik olur, aklinda gercekten siz varsaniz kiza da yazik olmasin.

Konu sahibi kendi bildiğini yapacak.. O yuzden ne kadar ağır yorumlar yapsanız da bir defa gönlüne ateş düşmüş.. O ateş o insanin nisanlanacagi kizi daha çok yakacak gibi.. İş adamda bitiyor.. Konu sahibi mesaj attiysan gelişmeleri bildir.. Ama unutma bu bencilligin de bir bedeli oluyor..

Evet çok kötü birisin. İlla bi kızın zor duruma dusup hayallerinin yıkılması mi gerekiyordu senin sevdiğini anlaman için. Madem bi yola girdi dönüşü olmaz diyosun ki oda yalan adam nisanlanmicam dese hemen konuşmaya baslarsin kendini kandırma. çünkü bunu istemesen içten içe bu planları kurmazdin. Adam nisanlancagi kızı bırakıp senin peşinden gelsin istiyosun msj atma isteğinde sırf bu yuzden

sağduyulu olmak insan kınamamak güzeldir ama arkadaş öyle kendini kaybetmiş halde, ne yaptığını bilmez filan değil. "biliyorum yapacağım şey bencillik ama yine de yapacağım" diyor. gaaayet aklı başında yani :KK66: yapacağı şeyin kötülüğünün farkında. eh biz de "aferin yuva yık" diye destek mi olalım, alkış mı tutalım? kınamak ne kadar yanlışsa kötülüğün önüne geçmemek sessiz kalmak da o kadar yanlış. hatta daha fazla.
bende zaten önceki yorumumda yapacağı işten vebal alacağını belirttim,lakin bu acıyı çeken bilir.Şimdi onun duygularını da anlamamız kendi adımıza mümkün değil?Biraz empati yapalım.Bende yapacağı şeyi desteklemiyorum zaten

Konu sahibi hiç detay vermiyorsun bu arada.

Haliyle insanlar çıkarım yaparak yorum yazmak zorunda kalıyor sonra beğenmiyorsun.

Ne kadar süredir tanışıyorsunuz ?

Neden sevgili olmadınız?

Peşinizden koşarken neden bu duygulara sahip değildiniz?

Nişanlı Ada'yı kız ne suredir bu adamın hayatında ?

Ilişkileri ne aşamada?

Ne oldu da bu adama Kayıtsız olmadığınızı düşündünüz ??

Bildin vs unutsun ne demek? Madem seviyorsun neden gelecek vaadedemiyorsyn?

adam evlilik yolunda bir adım attığına göre kızı gerçekten seviyor. konu sahibinin bir lafıyla her şeyden vazgeçeceğine ben de ihtimal vermiyorum ama nişanlı kız ne kadar kötü hissedecek bunu öğrenince, huzursuz olacak, belki evlenseler bile içinde şüphe kalacak eşine karşı... okumadık mı böyle yüzlerce konu kk'da? "kocamın eski sevgilisi mesaj atmış", "acaba nişanlım eski kız arkadaşını halen seviyor mu" vs. ne gerek var suçsuz bir insanı kendi pis egolarına alet etmeye? haha tabii ben ince düşündüğüm için herkesten aynı şeyi bekliyorum, bazıları bencilim ama yapacağım işte diyecek kadar kötü olabiliyor. yazık...................

Kendi hayatina bak, yuva yikip yikmamak degil mesela bence onemli olan karakter. Yani nisanlanmakta olan birine bu konusmayi yapabilecek karakterde misin? Insan biraz da olsa hayata karsi dik durmasini bilmeli. Cok sevsem yine de hayatinda baska kadin olan bir erkege kapi acmam, o ayrilip gelse sirf benim icin yine onunla olmam guvenemem.

Şu kınadığını yaşamadan ölmezsin muhabbetide beni benden alıyor:KK53:
Yahu bir insan yanlış bir şey yapıyorsa bunu dile getirmeyecek miyiz? Kız yaptığının yanlış olduğunu bile bile yapmak istiyorum,bilsin sonra unutsun diyor.Ne diyelim bu durumda,evet söyle kafasını karıştır mı diyelim? Yaptığı resmen bencillik.Evlenme yolunda giden bir adamın aklını karıştırmaya çalışıyor.Ha bu kız o adam için aşkından ölüp bitseydi,yıllarca onunla sevgili olsaydı,sonra biri çıkıp çocuğu elinden alsaydı hadi yine haklısın acı çekiyorsun diyeceğim.Adam nışanlanacağı zaman kıymete binmiş,ortada bir aşk falan yok.Hala eleştirmeyin,kötü konuşmayın ne diyelim o zaman.

Tamam konu sahibi git mesaj at,aklını karıştır adamın,oldu mu?

Bir gün geliyor. Mutlusunuz, nişan yapmak üzeresiniz, her şey çok güzel. O yıllardır beklediğiniz adamı buldunuz. Sizi seviyor, belli ediyor, siz de onu çok seviyorsunuz. Derken nişana bir hafta kala tavırları değişiyor, ilgisi azalıyor, o yanınızda mutlu olan adam artık zoraki gülüyor, dalgın vs... Ne olmuş peki; bir ara yüz vermeyen kız şimdi pişman olmuş ve müstakbel nişanlınıza mesaj atmış, aklını karıştırmış, çelmiş... Başınıza böyle bir şey geldiğini düşünün. Uzak durun, sessiz, hareketsiz durun! Üzmeyin insanları.

Bana göre bu sevgi filan değil, kaçan balık büyük olur örneği. Adam sana gelse yine istemezsin. Ama başkasına gitmesine egon dayanmamış.

Ne söyleyeceksen nişan olmadan söyle, ya da sonsuza kadar sus.

Adamın niyeti diğer kızla ciddiyse, onu seviyorsa, adam gibi adamsa zaten kafası filan karışmaz, niye karışsın... Seni ciddiye almaz gider. Ha Senin lafınla diğer kızı bırakacaksa zaten en baştan bıraksın, o kız için daha hayırlı olur.

canım benimkinin çocuğu bile oldu biz de o nişanlanmadan tanışıyorduk söyledi annesinin kız baktığını falan takmadım ama olan oldu nişanlandı irtibatımı kopardım evlendi çocuğu oldu bazen görüyorum internette ama çok da şey yapma yani nişanlanmak üzereyse inan bana nişanalnır olan sana olur üzüldüğünle kalırsın benim yaptığımı yapma uzak dur

Bence içinden geleni yapıp adama açıl. Nişanlısına kötülük değil, iyilik etmiş olursun. Adam gerçekten kendini bilen, aklı başında ve iyi biriyse zaten sana tekmeyi basar. Bu da sana ders olur. Yok sana geri dönerse nişanlanacağı kız bu gerizekalı adamdan kurtulur. Siz de sonsuza kadar dramanızla mutlu yaşarsınız. Evet, aynen böyle.

Nisanlandiktan sonra mi geldi akliniz basiniza. Baska birinin hayatini, hayalini bozma hakkiniz yok yahu. O kadın ne umitlerle nisanlaniyor. Sizin unutamadığınız sevginiz icin neden yikilsin? Ne kadar bencil düşünce "seviyordum ama soylemedim, gorunce kafama dank etti o zaman kimseyi dusunmeden mesaj atayim o da unutsun".

Bence içinden geleni yapıp adama açıl. Nişanlısına kötülük değil, iyilik etmiş olursun. Adam gerçekten kendini bilen, aklı başında ve iyi biriyse zaten sana tekmeyi basar. Bu da sana ders olur. Yok sana geri dönerse nişanlanacağı kız bu gerizekalı adamdan kurtulur. Siz de sonsuza kadar dramanızla mutlu yaşarsınız. Evet, aynen böyle.
Ya ikisini birden idare etmeye kalkisirsa ?
Bu da bir ihtimal degil mi?

FashionStil FashionStil haklısınız, tecavüzcüleri de kınamayalım o halde belli mi olur bir gün biz de.... :KK70: duyar kasmak da yeni trend.
Ay öyle bir konuşuyorlar ki anlam veremiyorum.Kınamayın,eleştirmeyin,kötü yorum yapmayın.Ee madem öyle konu açmayın buraya kimsede yazmasın yani.Kötü bir şey yaptığını söylüyoruz diye niye hemen kınamış gibi oluyormuşuz? Dediğin gibi o zaman kötülük yapan kimseye ses etmeyelim,aman sonra bir gün bizde yaparız,başımıza gelir diye.Böyle iş mi olur yahu.Zaten buranın modası budur,haksız olan bir konu sahibi konu açar,millet burda sinirden kudurur,eleştiri yapınca da hemen kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz diye laf yapıştırılır.Allah biliyor kimin ne yaşayıp öleceğini zaten,kimseye kalmadı bunu düşünmek.Millete kötülük yaparken bir şey olmuyor,biz eleştirince hemen başımıza felaketler geliyor olaya bak.Herkes önce dönsünde kendi yaptığına baksın.

Tamam hepsini okumadım ama okuduklarım içinde tek mantıklı bulduğum bu yorum gibi..

Bırakın söylesin ya bir yalan üzerine kurulacağına yuva daha Nişan olmadan bitsin.

Erkek NişanlanacAğı kızı seviyorsa gerçekten zaten Güler geçer konu sahibine .. Bu ne telaş?

Telaslilar çünkü hepsi ellerindeki adamin baskasina kapılıp gitme ihtimalinden korkuyor. Evlilik nisan vs bu isin garantisi sanki...

Back
X