• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam nişanlanmak üzere...

Adam nisanlaniyor neyi bilsin ve unutsun Allah askina

Seni cok sevse nisanlanmazdi , seni özlese baskasina ümit vermezdi
Kendini teseli etme bosuna ..

Siz ne kadar acımasızsınız. Ben yardım istedim. Düşüncemin yanlışlığını biliyorum. Birde başkalarından duymak istedim bu yanlışlığa daha çabuk ikna olmak için. Bana düzgünce düşüncelerini paylaşanlara teşekkür ederim. Acımasızsınız.. Ben zaten yeterince pişman oldum bugüne kadar sustuğum için. Bu saatten sonra yine pişman olmak istemiyorum. Akıl almak istedim sadece..
Kıyamam :KK43:

Sırf nişanlandığını duyduğunuz , sizce vazgeçtiğini bilmeniz sizi , onu sevdiğinizi düşünmeye itiyor.
Başkasının hayatını karıştırarak mı mutlu olacaksınız.
O adam evlense bile " ya olsaydı " diye düşünüp duracak. Hakka girmeyin sırf kendinizi tatmin etmek için.

Bütün samimiyetimle soruyorum peki adamın da seni özledigini nereden anladın? Böyle hissettirecek birsey mi yaptı?

Ego:KK51:
O kocaman ego bende de vardı veletin biri bi yıktı kurtulduk tamamen.
Bal gibi vazgecilebiliriz kabul ettim ben mutluyum:KK70:
Kabullenmeyi öğren:KK66:

Adamı dün görüyor, nişanlanacağını öğreniyor ve adam birden 'sevdiğim adam' oluveriyor. Sevdiği adam nişanlanacakmış ya senin aklın.... Ban yemek istemiyorum ve kendimi tutmak için buradan uzaklaşıyorum...

sen bi evliliğe mani olursan günün birinde aynısını yaşamayı hakedersin. sevseydin sevginden şüphe duymazdın, şimdi başkasıyla olduğu için kıymete bindi gibi geliyor bana. hoş değil böyle şeyler. bencillik tamamen.

Başkasına gidince tatlı oldu dimi? Senin gibiler olmasa bence burda kocalarindan sevgililerinden yakınan bayanlar olmazdı. Birde buraya yazmışsın napayım diye. Ne demesini bekliyorsun insanların? Git adamın kafasını karıştır yuvasını yık demesini mi? Kurtul egondan kimseye de bulaşma!

Son düzenleme:
bilsin ve unutsun nedir ya, ayak bunlar...
resmen başkasının mutluluğuna bile isteye engel olacaksınız. adamın hayatında başkası yokken umrunuzda değildi, şimdi bir kızla birlikte ya gözünüzde değeri arttı elde edesiniz geldi.
yuva yıkanın yuvası olmaz. nişan da yuva için atılmış bir adımdır. artık kendiniz düşünün.

adamı sevdiğinize de inanmıyorum. sevseydiniz hayatında başka biri yokken severdiniz. tesadüfe bakın ki nişanlanacağını duyunca birdenbire aşık olmuşsunuz. sesli güldüm. siz adamı değil, kendinizi seviyorsunuz. koskoca bir egonuz var. adam sizi istese nişanlanmazdı zaten. o bakışlar da sizin kuruntunuz bence.

Konu sahibine pek bir sert yorumlar yapıyorsunuz da . Eski sevdiği ile diyeceğim sevgililermiydi konu sahibi ile pek anlayamadım karşılaşınca bu kişinin aklına hiç mi nişanlanacağı kişi gelmiyor yani . Ver selam vereceksen git yoluna .Bunca zaman görüşmemiş konuşmamış ki konu sahibi nişanlanacağını yeni ögreniyor . Ne diye bu kadar uzun konuşmuş ki . Bu yüzden yorum yapamadım da konu sahibi özlemiş falan yazmış .

arkadaşlar kusura bakmayında eleştiriler biraz ağır olmuş.İnsan ne zaman neyle karşılaşacağını,neyle imtihan olacağını bilmiyor.Bu da arkadaşın imtihanı.Şimdi içi yandığı için,acıdan aklı devre dışı olduğu için ne yapacağını bilmiyor.Sonuçta kalbe o acıyı verende Allah değil mi?Benimde buna benzer bir şey başımdan geçti.Ve benim için çok ağır oldu.O durumu yaşamasaydım bende şimdi ağır yorumlar yapabilirdim.Ama başa gelen bilir işte...Bence sizde büyük konuşmayın,kınamayın,insan hayatta bunuda yapmam,böylede yapılırmıymış dediği şeylerle imtihan olabiliyor.Bozmam dediği çizgisini bozuyor,etmem dediği lafı ediyor.Bununda çok örneklerini gördüm.Tamamen imtihan yani.Allah kardeşimizin yardımcısı olsun,kolaylıkla atlatabilmeyi nasip etsin.

arkadaşlar kusura bakmayında eleştiriler biraz ağır olmuş.İnsan ne zaman neyle karşılaşacağını,neyle imtihan olacağını bilmiyor.Bu da arkadaşın imtihanı.Şimdi içi yandığı için,acıdan aklı devre dışı olduğu için ne yapacağını bilmiyor.Sonuçta kalbe o acıyı verende Allah değil mi?Benimde buna benzer bir şey başımdan geçti.Ve benim için çok ağır oldu.O durumu yaşamasaydım bende şimdi ağır yorumlar yapabilirdim.Ama başa gelen bilir işte...Bence sizde büyük konuşmayın,kınamayın,insan hayatta bunuda yapmam,böylede yapılırmıymış dediği şeylerle imtihan olabiliyor.Bozmam dediği çizgisini bozuyor,etmem dediği lafı ediyor.Bununda çok örneklerini gördüm.Tamamen imtihan yani.Allah kardeşimizin yardımcısı olsun,kolaylıkla atlatabilmeyi nasip etsin.

sağduyulu olmak insan kınamamak güzeldir ama arkadaş öyle kendini kaybetmiş halde, ne yaptığını bilmez filan değil. "biliyorum yapacağım şey bencillik ama yine de yapacağım" diyor. gaaayet aklı başında yani ;) yapacağı şeyin kötülüğünün farkında. eh biz de "aferin yuva yık" diye destek mi olalım, alkış mı tutalım? kınamak ne kadar yanlışsa kötülüğün önüne geçmemek sessiz kalmak da o kadar yanlış. hatta daha fazla.

Back
X