öncelikler merhaba... Sorunum çok büyük.Yaklaşık 1 yıl önce benden 10 yaş büyük bir ilişkiye başladım aynı iş yerindendik. herkes bana onun yakında biriyle nişanlanacağını söylüyordu. ona sordum bana öyle birşeyin olmadığını söyledi.ama aradığımda açmadığı veya mesajlarıma cevap alamadğım çok zaman oluyordu.ve bu yüzden aramıza soğukluk girdi.bu zamanda nişanlanacağını duydum.ona karşı tek hissettiğim nefretti o an çünkü sevmiyordum sadece beğeniyordum.ve nişandan bir ay sonra iş yerinde bi şekilde yalnız kaldık bana beni sevdiğini söyledi. neymiş o kızla nişan tarihi aldıktan sonra ben karşısına çıkmışım mecbur kalmış bana bu yüzden söyleyememiş.ve beni b inandırdı.hala görüşüyoruz ve onu çok seviyorum çok bağlandim.kızdan en yakın zamanda ayrılacağını yalnızca beklememi ve beni çok sevdiğini söylüyor.anladğım kadarıyla yaşadikları çok şeyler var ve ayrılması zor..sevgisini hissediyorum sanki
ama hala bazı günler onun yanında oldugunu biliyorum.beni gerçekten sevse gidermi onun yanına.. ? kizada evleneceklerini söylüyormuş üstelik hala..ortak bir kaç arkadaştan duydum bunları.bizim ilişkimizi kimse bilmiyor.kimseye anlatamıyorum derdimii.. kapıldım gidiyorumm
sizce ne yapmalıyımmm ........ ???