Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZINDA BENDEN HABERİ VAR ASLINDA. Bİ AKŞAM BANA YAZDIĞI MESAJI GÖRMÜŞ.VE BENİ ARADI. BENDE HERŞEYİ ANLATTIM ONA SENDEN AYRILACAĞINI SÖYLÜYORDU DEDİM GÖRÜŞMEDİĞİNİZİ SÖYLEDİ DEDİM.HEP BENİM YANIMDA O DEDİ.YANİ İKİMİZİ BİRDEN İDARE ETMİŞ.SONRA BİRDAHA GÖRÜŞMEYECECİĞİMİ SÖYLEDİM. BENİ ARADĞINI ÖĞRENMİŞ.ONUN BİR PSİKOPAT OLDUGUNU BENİM SAYEMDE ONUN BU YONUNU GÖRDÜĞNÜ V.S SÖYLEYEREK YİNE KANDIRDIKIZ ARTIK BENİ ARAMIYOR. NUMARAMI SİLDİRDİ SANIRIM.yaptığm utanılacak bişey biliyorum ama elimde değil
kızı benmi arasam ki :/ söylesem butun dediklerini
KIZINDA BENDEN HABERİ VAR ASLINDA. Bİ AKŞAM BANA YAZDIĞI MESAJI GÖRMÜŞ.VE BENİ ARADI. BENDE HERŞEYİ ANLATTIM ONA SENDEN AYRILACAĞINI SÖYLÜYORDU DEDİM GÖRÜŞMEDİĞİNİZİ SÖYLEDİ DEDİM.HEP BENİM YANIMDA O DEDİ.YANİ İKİMİZİ BİRDEN İDARE ETMİŞ.SONRA BİRDAHA GÖRÜŞMEYECECİĞİMİ SÖYLEDİM. BENİ ARADĞINI ÖĞRENMİŞ.ONUN BİR PSİKOPAT OLDUGUNU BENİM SAYEMDE ONUN BU YONUNU GÖRDÜĞNÜ V.S SÖYLEYEREK YİNE KANDIRDIKIZ ARTIK BENİ ARAMIYOR. NUMARAMI SİLDİRDİ SANIRIM.yaptığm utanılacak bişey biliyorum ama elimde değil
ne diyorsun sen ? nasıl bir alaka kurdun o yorumla anlayamadım da ?
öncelikler merhaba... Sorunum çok büyük.Yaklaşık 1 yıl önce benden 10 yaş büyük bir ilişkiye başladım aynı iş yerindendik. herkes bana onun yakında biriyle nişanlanacağını söylüyordu. ona sordum bana öyle birşeyin olmadığını söyledi.ama aradığımda açmadığı veya mesajlarıma cevap alamadğım çok zaman oluyordu.ve bu yüzden aramıza soğukluk girdi.bu zamanda nişanlanacağını duydum.ona karşı tek hissettiğim nefretti o an çünkü sevmiyordum sadece beğeniyordum.ve nişandan bir ay sonra iş yerinde bi şekilde yalnız kaldık bana beni sevdiğini söyledi. neymiş o kızla nişan tarihi aldıktan sonra ben karşısına çıkmışım mecbur kalmış bana bu yüzden söyleyememiş.ve beni b inandırdı.hala görüşüyoruz ve onu çok seviyorum çok bağlandim.kızdan en yakın zamanda ayrılacağını yalnızca beklememi ve beni çok sevdiğini söylüyor.anladğım kadarıyla yaşadikları çok şeyler var ve ayrılması zor..sevgisini hissediyorum sankiama hala bazı günler onun yanında oldugunu biliyorum.beni gerçekten sevse gidermi onun yanına.. ? kizada evleneceklerini söylüyormuş üstelik hala..ortak bir kaç arkadaştan duydum bunları.bizim ilişkimizi kimse bilmiyor.kimseye anlatamıyorum derdimii.. kapıldım gidiyorumm
sizce ne yapmalıyımmm ........ ???
ay o kadar çok gldüm ki canım sna şu saol iyi güldürdün.
başka birisine ahkam kesiyosun herkes aldatıcak diye bişey yok eşine sert davranma diyosun.
pardonda şaka mısın sen.sen İKİNCİ KADINSIN FARKINDAMISIN.he değilsen defalarca oku bunuda tekrar hatırla.
anlıyorum canım.kendi kuruntun hepsi.bunları esine yansıtmamaya çalış bunaltma onu.hepsi aldatacak diye birşey yok.
demek senin durumundaki bi kişi için abes anlatabildim mi neyin nasihatini veriyosun kı.
isterseniz banlayın beni ama bu kadrınada yuh ya.içimden geçenleri yazmıyım neyse .....
quiet, sus mapusa atacaklar seni![]()