• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam nişanlı

canım napıyım ama ya.biz burda düşünüp cevap yazmak istiyoruz.kimse kınamadı etmedi.şeytan dürttü işte eski konusu varsa bakıyım dedim.artık alışkanlık haline gelicek konu yazanlar acaba doğrumu diye kontrol edicez.
böle bi druum yaşanmış olabilir herkes hata yaparda.burda yardım edin diye konu açan birinin 10 dk önce herkes aldatcak değil ters davranma eşine yazmaını okuyunca kan beynime sıçradı ya :47:

cezam neyse çekerimde yanlış bişey yaptığımı düşünmüyom valla sen bana bakarsın :29:

bakarım tabi:23: temiz iç çamaşırı, çerez neyim getiririm artık:37:

konu sahibi kurtulucam bu durumdan diyor. inşallah diyelim:ssz:

bakarım tabi:23: temiz iç çamaşırı, çerez neyim getiririm artık:37:

konu sahibi kurtulucam bu durumdan diyor. inşallah diyelim:ssz:

inşalah kurtulur net bi karar veriri bi öle bi böle düşünmezde doğru yolu bulur ne diyim.

çeyiz kampanyalarını takip et topic sana emanet :9:

35 yaşına gırmış adam olamamış hala
barı sız akıllı davranın da bıtırın bu ılışkıyı
çok çırkın cıdden
Pardon ama sız çok eşlılığı kabul edenlerdensınız benım gözümde
Ve sızın gıbı kadınlarımız olduğu sürece erkekler buna cesaret etmeye devam edecek.

Yaşın 23, kişiliğini bu yönde geliştirme, 2. olmayı sindirme !

Çok genç ve toysun oda bunu kullanıyor. 35 yaşına gelmiş, daha evlenmeden aldatıyor bu adamdan ne bekliyorsun, seni sevse ne olacak, bir gün sende psikopat olacaksın başka bir kadın için.

Şunu hiç unutma, bir koltuğa iki karpuz sığmaz, adam olan sevmiyorsa ayrılır, aldatmanın gerekçesi yok. Adama çok bir şey demeyeceğim ne olduğu belli ama sen daha genç bir kızsın, önünde yıllar var,hayatın var, kendini böyle adamlara oyuncak etme, onların gideceği yer her zaman; psikopat dedikleri eşlerinin yanıdır. Sen ab-ı hayat olsan bu değişmez.

Evli Adamlar Bitti, Nişanlı Adamlara Mı sardınız Artık.!!! Kendinize Gelin Heeeeeeey!!!! Dikkatinizi Çekerim Burada Kimse Kimseyi Kandırmıyor!!! Nişanlı Adamla İlişki Sürdüren Bir Kişi Var ! Bilmiyor Olsa Tamam Kandırma Olur Ama Haberi Var.! Silkelen Konu Sahibiii O Adam Nişanlısını Sevmiyor Olsa İdi Yüzük Atmaktan Kolay Ne Var.! Geçici Heyecan Sıfatıyla Dolanıyorsun Ortada.

valla bu durumda sadece nisanlisina üzüldüm
yazik kiza

Nişanlıyken başkasıyla olan adam, nişanlı biriyle ilişki kuran siz, nişanlısının ilişkisini bilen ilk kadın, oğulunun ikili (bildiğimiz kadarıyla) ilişkisine göz yuman aile... Valla midemi bulandırdınız ne diyim daha size...

bu zamanda hala bu kadar saf kızların olduğuna inanamıyorum. adam seni kandırıyor bunu farkedemiyor musun gerçekten? yarın bir gün nikah davetiyesi geçer eline. demedi deme.

Sevmeseydi çoktan yüzüğü atardı.
İstemediği sevmediği biriyle neden nişanlanır ki bir erkek..
Konu sahibiyle gününü gün ediyor işte.
Konu sahibi nokta koymalı artık başka yapacak birşeyi yok.

Bu olayda tek suçsuz insan o kız senin yaptığında pek doğru sayılmaz. Bence bir an önce bitir ilişkini , ve başka bir iş bul uzak kalırsan unutman daha kolay olur eminim daha vbaşka bir iş bulabilirsin canım orası yok ya sadece , bence o adam o kızdan ayrılmaz.

bile bile lades bu olsa gerek.:

Son düzenleme:
Tuhaf ilişkiler yumağısınız bu kart adamlarda ne buluyorsunuz da prim veriyorsunuz anlamıyorum ben açıkçası bir yanda 2. kadın olmayı gayet de gururuna yedirebilen gencecik bir kız diğer yanda kart horuzun önce gideniyle beraber olduğunu bile bile devam eden nişanlı gencecik bir kız... Bu adam ya Brad Pitt filan ya da çok zengin kimse vagzçemiyor başka da açıklaması yok yani. Aşk ve sevgi gibi kavramları böyle çıkar ilişkilerinizi masum göstermek için de kullanmayın artık lütfen ya.

Son düzenleme:
Ne mi yapmalısın?

Bunun cevabını kendi kendine vermen daha mantıklı olmaz mı? Takma akılla akıl mı olur güzelim? Adam nişanlı bunu yazabiliyorsun peki nasıl sindirebiliyorsun? Diyecek hiçbir şeyim yok...
İşten ayrıl, o adamdan da uzak dur. Nişanlısından ayrılır yarın bir gün de sen onla nişanlanırken başka hatun çıkar karşısına anlatabiliyor muyum?

sen 23 adam 34 yaşında.hayat tecrüben yok o yüzden seni kandırmış.mağdur olmuşsun.seviyorum diyorsun ama gün gelip hayat arkadaşını bulduğunda sevginin yarısının güven olduğunu anlayacaksın.yüzüne baktığında gurur duyacağın onurlu bir adamı sevdiğinde bunları gençlik hataları olarak göreceksin.nişanlısını sevmesi sevmemesi onunla görüşmesi görüşmemesi meselesi önemli değil.nişanlı mı nişanlı.sen bunu kabul etmişmisin etmişsin.o kızın haberi var mı yok.bilse adamı terkeder mi terkeder.aileleri biliyor mu biliyor.rahatça elele sokakta yürüyorlar mı yürüyorlar.senle gizli saklı görüşüyor,yalanlar işin içinde,telefonunu zamanında açmıyor ve muhtemelende o kızı tercih edecek.pırıl pırıl genç bir kız bunu mu hakediyor.sen böyle utanç içinde yaşamayı mı hakediyorsun.hemen bitir.acilen.kendi denginde,yaşında,dürüst bir insan bul.onu hakediyorsun.

öncelikler merhaba... Sorunum çok büyük.Yaklaşık 1 yıl önce benden 10 yaş büyük bir ilişkiye başladım aynı iş yerindendik. herkes bana onun yakında biriyle nişanlanacağını söylüyordu. ona sordum bana öyle birşeyin olmadığını söyledi.ama aradığımda açmadığı veya mesajlarıma cevap alamadğım çok zaman oluyordu.ve bu yüzden aramıza soğukluk girdi.bu zamanda nişanlanacağını duydum.ona karşı tek hissettiğim nefretti o an çünkü sevmiyordum sadece beğeniyordum.ve nişandan bir ay sonra iş yerinde bi şekilde yalnız kaldık bana beni sevdiğini söyledi. neymiş o kızla nişan tarihi aldıktan sonra ben karşısına çıkmışım mecbur kalmış bana bu yüzden söyleyememiş.ve beni b inandırdı.hala görüşüyoruz ve onu çok seviyorum çok bağlandim.kızdan en yakın zamanda ayrılacağını yalnızca beklememi ve beni çok sevdiğini söylüyor.anladğım kadarıyla yaşadikları çok şeyler var ve ayrılması zor..sevgisini hissediyorum sanki :(ama hala bazı günler onun yanında oldugunu biliyorum.beni gerçekten sevse gidermi onun yanına.. ? kizada evleneceklerini söylüyormuş üstelik hala..ortak bir kaç arkadaştan duydum bunları.bizim ilişkimizi kimse bilmiyor.kimseye anlatamıyorum derdimii.. kapıldım gidiyorumm :( sizce ne yapmalıyımmm ........ ???

Ne mi yapacaksın?

Nişanlısına ulaşıp durumu anlatacaksın.
Anlatacaksın ki evlenemesinler.
Kız, nasıl biriyle nişanlı oldugunu görsün...

Yoksa evlenirler, bu gün seninle aldatır, yarın bir başkasıyla....

Olan o kızcagıza olur...

eğer seni gerçekten çok sevseydi ve dediği gibi onunla nişanlandıktan sonra sana aşık olduysa ki olabilir insanlık hali tabikide bir yolunu bulup nişanlısına izah edip bu durumu ondan ayrılır seninle yuva kurardı bnce nişanlısı ile düğün tarihini bkliyor seni ise sadece oyalayıp vakit geçiriyor

bazi ilikisiler vardir ..ilikisi yasarken bir baskasina asik olursun.. kuluga hos gelmeyen seyler ama hayata dair..büyük konusmak istemem ama bence yalnis.. neyse.. sevdgin kisinin nasil bir sorunu var yada tam olarak neler yasadi bilmiyorum ama bu erteliyis niye ? bence buda bir aldatma degilmidir..ona o kadar güveniyormusun ?? evlik düsüne biliyormusun ? yasadigin olay cok karisik...kendini dinlemen gerek bence ne yapmak istedigini neye ulasmak istedigini bilmen gerek duyguyu bi kenara birakip biraz mantili olmak lazim bazen.. belkide bir heycan icindedir o liseli cocuklar gibi housna gidiordur bu durum.. kimseninde hbr yok..sana ümit verip evlenede bilir... kafani daha cok karismasini istemem :D benc en dogru yolu kendini dinliyerek dogru karai vereceksin... :)

Tatlım yanlış bir yoldasın ve bunun farkındasın

Kopamıyorsun ama kopmalısın biliyorsun

Başkasına yalan söyleyen bir gün sana da söyler

O kişiden mümkün olduğunda uzaklas iş yerinde de yapabilirsen bölümünü değiştir..

Buna mecbursun yoksa yarın birgün o kızın yerinde sen olabilirsin

ikinci kadın olabilmek bu kadar mı kolay

insanların kendisine saygısı kalmamış arkadaş

Back
X