• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam nişanlı

yargiladigimi düsünme bu sadece benim düsüncem.
bir insanla nisanlanacagini bildigin halde devam etmen, ardindan nisanlanmasina ragmen, nisanlisi olmasina ragmen devam etmen o insana karsi cok büyük saygisizlik ve evet hatta ahlaksizlik bana göre.
hem nisanli hemde "bazen gercekten o kizla bulustugunu biliyorum" diyorsun. ne yapacakti "nisanlisi" yerine "metresiylemi" gezecekti.
bu durumda sen 3. sahis ve halk tabiriyle metresi veya dostu oluyorsun.
o adamdan uzak dur.
adam zaten akilli bisey olsa hem nisanli hem metresi olmazdi, o adamdan ne hayir bekliyorsun?!

o admadan uzak dur, ac bile kalacak olsun o isten ayril.
aklina basina topla, baska bir gönülde vezir olacagina, bu adamla rezil olma.

kendine yazik edersin!
en basta o adamin nisanlisina yazik.

muhtemelen cinsellik yasiyorsunuz ya da fazlaca yakinlasiyorsunuz, merak etmeyin evlenene kadar ikinizi de idare eder ondan sonra size nas naas..

Size karşı gerçekten bir sevgisi varsa bile buradaki üslup çok yanlış; sonuçta ortada bir kız daha var ve nişanlısı. Her ne kadar o da sevse, siz de sevseniz yanlış olan bir ilişki doğruya doğru gitmez.... Sizi doğruya götürmez... Madem sizi çok seviyorsa nişanlısından ayrılmayı göze almalı.. Ki bence bunu beklemek de yanlış olur..... Bence siz ayrılmalısınız... Acı ama gerçek.. Sizden önce başlanılmış bir ilişki var çünkü ortada.
Sevgiler.......

Başta sadece hoşlanıyormuşsunuz ve daha sonra sevmeye başladım bağlandım demişsiniz. Sizin ilişkiniz gizli saklı oldugu için daha ulaşılmaz olduğu için size çekici geliyor. Hem kendinizi hem o kızı kandırmaktan vazgeçip ayrılın.
Bunun sonunda üzülen sen olursun ama ona bişey olmaz.

ya sizin gibi insanları anlamıyorum memlekette erkek kıtlığı mı var da sizi kandıran adama bu kdr bel bağlıyosunuz

Boşa vakit kaybı bi ilişki herkes yoluna bakar sen oldugun yerde kalırsın.

öncelikler merhaba... Sorunum çok büyük.Yaklaşık 1 yıl önce benden 10 yaş büyük bir ilişkiye başladım aynı iş yerindendik. herkes bana onun yakında biriyle nişanlanacağını söylüyordu. ona sordum bana öyle birşeyin olmadığını söyledi.ama aradığımda açmadığı veya mesajlarıma cevap alamadğım çok zaman oluyordu.ve bu yüzden aramıza soğukluk girdi.bu zamanda nişanlanacağını duydum.ona karşı tek hissettiğim nefretti o an çünkü sevmiyordum sadece beğeniyordum.ve nişandan bir ay sonra iş yerinde bi şekilde yalnız kaldık bana beni sevdiğini söyledi. neymiş o kızla nişan tarihi aldıktan sonra ben karşısına çıkmışım mecbur kalmış bana bu yüzden söyleyememiş.ve beni b inandırdı.hala görüşüyoruz ve onu çok seviyorum çok bağlandim.kızdan en yakın zamanda ayrılacağını yalnızca beklememi ve beni çok sevdiğini söylüyor.anladğım kadarıyla yaşadikları çok şeyler var ve ayrılması zor..sevgisini hissediyorum sanki :(ama hala bazı günler onun yanında oldugunu biliyorum.beni gerçekten sevse gidermi onun yanına.. ? kizada evleneceklerini söylüyormuş üstelik hala..ortak bir kaç arkadaştan duydum bunları.bizim ilişkimizi kimse bilmiyor.kimseye anlatamıyorum derdimii.. kapıldım gidiyorumm :( sizce ne yapmalıyımmm ........ ???

onunla konuşup artık ilişkinin bittiğini söyle cnm...ne senden gecio ne de ondan..ne yaptıgını bile bilmio baksana....insan birisine gerçekten aşıksa ve seviosa zaten kime ne resti çeksekse çeker ve yoluna onla devam eder.kim sevmediği brisiyle bi yaşam sürmek ister.iyice bağlanmadan ve yıpranmadan bırak gerekirse işi bırak..sonrasında asla pişman olcagın yolda ilerleme cnm..

Yaşım küçük ileride çok pişman olacağın belli.
Canın yansa da önce ondan ayrıl, işten ayrıl , sana ulaşacağı tüm yolları kapa.
Zor olacak ama inan daha huzurlu ve mutlu olacaksın

Bu durumda sen de nişanlı olan adam kadar suçlusun.
Adam nişanlanmış olmuş bitmiş sen ona nişanlandıktan sonra yaklaşmışsın ya da onun seni kandırmasına izin vermişsin.
Çocuk olduğunu da sanmıyorum böyle kandırılabilecek.
Hem ailesi onaylamıyor hem nişanlı , sen ailesiyle tanışıyorsun .Şöyle bir kendine uzaktan bak ?
Ne kadar mide bulandırıcı bir durum içerisindesin göreceksin.
Kimsenin günahına girme Allah'ın sopası yok değirmeni var demişler döner döner seni bulur bu hatanın bedeli.

cnm sanada yazık o kızada değer mi kimin için ikinizlede oynuyo çok karışık bi durum kendine niye işgeence ediyorsun ttmm seviyor olabilirsin zor geliyo köşeye sıkışmış olabilirsin ama sonunda daha kötü olur daha çok üzülürsün şimdi kendi zorla bitir daha neler çıkar karşına ben bu adamın dürüstlüğünden şüphe ettim benimki böyle bişey yapacak çıldırırırrım ben yok onun yanına gidecek kafayı yerim

aklın yolu birdir..... doğru da birdir.. yanlışta.... sonuçta kimse o adamın kafasına silah dayamadı bu kızla nişanlan diye.... sen doğru olanı yap ki allah da sana ayrdım etsin... bu adam onunla evlenecek bence.. .. allah korusun metres mi olacaksın sonra?? aşk meşk güzel şeyler kimse onu sevmeni engelleyemez ama platonik olarak kalmalı.... o adam bir yanlış yapıyor sen de ortak olma onun günahına lütfen.... ayrılmalısın.... sonra yaptıkların karşına çıkar ilerde.... .. durum anlattığın gibiyse ayrıl.... farzet ki o kızdan ayrıldı sana geldi... ileride aynı şeyi sana yapmayacağı ne malum? ya senle de nişanlıyken başkasına aşık olursa...? yapma lütfen.....

Nişanlìsını seninle aldatiyosa senide başkasiyla aldatır. Uzak dur bence

kesinlikle seni tercih etmeyeceğine emin olabilirsn. evlendikten sonra da seninle ilişkisini devam ettirmeye çalışacak.. 2. kadın olmaktan öteye geçemezsin.. buradan bakınca çok açık görülüyor bu.

canım senin gençliğinden faydalanmaya çalışıyor..
kesinlikle müsade etme.
yol yakınken mutlaka uzak dur o kişiden ki geleceğinle ilgili daha güzel şeylere yelken açabil.
bir zaman unutamazsın ama bak sende söylüyorsun kimselere anlatamadığını
çünkü bu tarz bir ilişki doğru değil.
hatta o kızı bıraksa bile kesinlikle uzak dur.çünkü karakterinde bu tarz bir aldatma eğilimi olan biri seni de aldatacaktır.

acı ama gerçek..
zayıflığından faydalanmasına izin verme.

teşekkürler yorumlarınız için.pişman oldum ne diye buraya yazdım ki sanki....Bende biliyorum ikinci kişi oldugumu. ve en kısa zamanda kurtulacağım

Kurtulabildin mi?
Kararının arkasında durabildin mi?

Bence sen o adam ne derse ona inanmayı tercih edeceksin.
Ve çok yazık olacak.

sen de bir adam bul kendine hatta söz kesin. bakalım doğal karşılayacakmı? :)

canım ne kadar seversen sev bitmesi gereken bir ilşki. Senin sevdiğin kadar o adam seni sevseydi zaten seninle olurdu.nişanı atıp seninle olduğunu varsayıyorm bugün onu sen için yarında seni bi baskası için bırakabilir. Ne kadar yanlıs olduğunu söylememe gerek yok zaten farkındasın canım senin için vazgeçmek zor bi durum ancak baska sansın yok üzme kendini klasik olacak ama daha neleri gelecek gececek haytından...

Back
X