• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam nişanlı

nişanlı olduğu halde ikinciyi de idare eden adam,

oğulları nişanlı olduğu halde başka kızla tanışan aile...

maşallah şeref, onur, haysiyet abideleri ailece.

sana da bişey diyemiyorum, bu hikayede kurban sen değilsin sanki ne dersin?

okuduğum en süper cevaptı:)

i$e istifa etmekle ba$layabilirsin
sen oyle saf sinki adam masum çiacak yakinda
gidip ni$anlisinin elini tutuyor,opup kokluyor, sonra gelip aynisini sana yapiyor
bulunmaz hint kuma$imi bu adamm
ya$anan ba$ka $eyde var diyorsun yani birlikte de olmu$lar
belki ni$anlisi hamieldir bile :)
adami bilmiyorumda sen bu mideyle evlense yine kabul edersin
bile bile lades diyorsun adamin oteki zavalliyi kandirma di$inda suçu yok
biraz grururun olsa fena olmazdi..

ne bekliyordunuz ki nişanlısında ayırma yöntemlerini mi anlatalım?
belki başta bilmeden başladınız ama artık herşeyi biliyorsunuz ve hala devam ediyorsunuz
bu kadar mı gurursuzsunuz?
yazık nişanlısına adamın ayakta uyutuluyor.
siz de en az sevgiliniz kadar suçlusunuz.
sizi seviyor olsa çoktan ayrılırdı ondan erkekler istedi mi dağlar deler aşk uğruna.
kalan herşey bahane.
o kızla evlenecek, sizle de gönül eğlendiriyor bu kadar basit.
insanlarda şeref kalmamış. çok yazık.

benim arkadasımın başında da böyle bi olay vardı cok zor ...arkadasımla o insan bile diyemeyecem yaratık ayrılır ayrılmaz zaten öncedende konustugu bi kızla nişanlandı...nişanlıyken arkadasıma geri döndü ama nişanlandığından bizim 2-3 ay sonra haberimiz oldu ...arkadasım ondan bi türlü kopamadı cünkü o yaratık sürekli ondan ayrılacam seni seviyorum gibi bahanelerle oyaladı ama düğün tarihlerini öğrenince ben artık dayanamadım ve arkadasımla onları ayırdım suan arkadasım cok kötü panik ataktan tutunda birsürü psikolojık rahatsızlığı oldu arkadasımın 2 sene caldı hayvan...lütfen bu laflara inanma sadece egosunu tatmin ediyor böyle hayvanlar 2 kızı idare ediorum olurda birisi cok afedersiniz ama işimi görür cinsel anlamda yani...bırakkın böylelerinden hiçbir hayır gelmez hemde sizden yasça büyük laflarıyla sizi oyalamasına izin vermeyin gerekirse işten ayrılın cünkü hayatınız herseyden daha önemli

hep burda evlı erkeklerı ayartan onları bastan çıkaran kadınları topa tutuyoruzya bence durum hiç farklı degıl ha nişanlı ha evlı.. yazık o kıza ve burda en suçlu sensın... bı de ondan ayrılacagına daır sözler verıyomus sana ne kadar ayıp bu yaptıgın neden konusuyosun sen onunla fırsat verme madem yaa anlamıyorum aldatılan kadınlar burda aglıyolar yakarıyolar nasıl üzülüyoruz.. bnmle bırlıkteyken ona gıtmış onunla olmuş ona msj atmış bılmem ne etmış dıye bızde adama da adamın beraber oldugu kadına da neler söyluyoruz ben senı asla anlamaya calışmam asla.. o onun erkegi onun nişanlısı onunla bırlıkte sen ne istiyosun napmaya calısıyosun ondan ayrılsa sana gelse emınım kabul edersın o kızı da hiiiiiç düşünmessın.. o kızcagızda iki güne gelır burda konu açar ağlar nişanlım müstakbel eşım gitmiş onlabunla olmuş o kızdanasıl mıdesız kızmış bnmle evlenecegını nişanlı oldugunu bıle bıle nasıl benım eşimle birlikte olur dıye.. bızde yine ikinci kadın olan kişiye sayıp sayıştırırız..kadının düşmanı kadın burda yine... bı de kendını magdur gıbı anlatmışsın magdur olan o kız....

ne seni seviyor ne de o kızı..

şimdi biz sana ne desek boş sen yine vazğecemeyeceksin..tamam sev yne ama uzaktan sev gururnla oynatma evet seni sevse nişnlısnın yanına gitmez bir an önce bitir ilişkini ve görüşmeyi bırak hatta o iştende ayrıl onu hergün gördüğün yerde bunu başaramazsın...o kızdan ayrılacağı falan bahane yapacak olsa çoktan yapardı.ikili oynuyor resmen kimseler duymadan kendini rezil etmeden bu ilişkiye son ver

Son düzenleme:
düşünsene evlendiğini duyduğun zaman kendini nasıl hissedeceksin. o hale geldiğini düşün vazgeçmen daha kolay olur.

ama öyle şeyler söylüyor ki.beni ailesiylede tanıştırdıı.işin ilginç tarafı ailesii o kızın konusunu benim yanımda hiç açmadılarr. bunu ona sordum ailesinin o kızı onaylamadığını söyledii :(

eee tamam işte ailesinin baskısıyla nişanlanmadıysa kendi isteğiyle nişanlanmış o kızla bunda anlayamıcak ne varda sen hep iyi şeye yoruyosun canım

konuyu okurken gözlerime inanamadım.bu nebiçim aile ne biçim insan bu kişi.o kıza yazık değilmi hele sennnn nişanlı olduğunu bile bile nasıl onunla berabersinn böle olayları görünce korkuyorum yemin ederim.mesajım biraz ağır gelebilir ama bir yuvanın yıkılmasını bekleyen birine başka bişe diyemezdim.aslında suç sendede değil iki kişiyi aynı anda idare eden o şeref yoksununda tüm suç.çok üzüldüm o kıza

Son düzenleme:
Allah kimsenin basina vermesin. Ama insan nasil böyle birini sevebilirki. Resmen kullaniyo ne istedigini bilmiyo. Nisanlisina da yazik yahu... Bence bidaha muhabbet etme onla. Seni tercih etmicektir nisanlanmis sonucta 😌

Back
X