Sevdigim adam ölüyor

Konu gerçek mi değil mi bilemeyz tabii..

Allah sabır versinn.. Çok kötü bi durum
Kendinizi suçlamayın boşuna. Olacakla öleceğe çare yok ne yazık ki..
Ama tıp çok geliştii umudunuzu kaybetmeyin..

Bide arkadaş bence göğüs kanseri derken akciğer kanserinden falan bahsetmiş olabilir halk dilinde böyle diyenlerde vaar
:26:

Sizde haklisiniz oyle insanlar var ki hak veriyorum. 3 uncu asamada ve cok ilerlemis durumda cok nadir oldugu icin erkeklerde cok tehlikeliymis

Gecmis olsun,internette okumustum erkeklerde de nadiren gogus kanseri olabiliyormus.Genellikle 60 yas ustu ve %1 civarindaki erkeklerde goruluyor.

Sizce hasta olan mi daha caresiz yoksa onunla bu yükü pylasan mi? Ve benden baska hic kimse bilmiyor hasta oldugunu oyle agir geliyorki kaldiramiyorum bu olayi . Olume o kadar yakin ki allah korusun bisey olsa kimsenin haberi yok cektigi acidan sessiz sedasiz cekip gidecek . Ben tasiyamiyorum bu yükü anlatalim desem de fayda etmedi

Geçmiş olsun :26:
Doktorları ne diyor.Gerçi doktorlar hep en kötüye hazırlar ama.
Neden ailesinin haberi yok hem de böyle bir acil durumda.:44:

öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifasını versin.. sevgiline gelince bu konuda seni suçlaması, senin yüzünden oldum demesi çok şaşırttı beni.. insan sevdiğini böyle sözlerle nasıl üzebilir aklım almıyor. allah korusun eğer birgün vefat etse arkasından sizin çok büyük vicdan azabı yaşamanızı,kahrolmanızı sağlayacak. içinde iyi niyet barındıran bir insan sevgilisini suçlasa bile içten içe "senin yüzünden değil üzülme, yanımda ol, beraber atlatalım" der.. çok üzüldüm sevgilinizden çok sizin adınıza.. sakın onu sizin kanser ettiğinizi düşünmeyin, Allah'ın emri bu.. kaderinde ne varsa onu yaşıyor. inşallah biran önce iyileşir..

öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifasını versin.. sevgiline gelince bu konuda seni suçlaması, senin yüzünden oldum demesi çok şaşırttı beni.. insan sevdiğini böyle sözlerle nasıl üzebilir aklım almıyor. allah korusun eğer birgün vefat etse arkasından sizin çok büyük vicdan azabı yaşamanızı,kahrolmanızı sağlayacak. içinde iyi niyet barındıran bir insan sevgilisini suçlasa bile içten içe "senin yüzünden değil üzülme, yanımda ol, beraber atlatalım" der.. çok üzüldüm sevgilinizden çok sizin adınıza.. sakın onu sizin kanser ettiğinizi düşünmeyin, Allah'ın emri bu.. kaderinde ne varsa onu yaşıyor. inşallah biran önce iyileşir..

Sagol canim aslinda o kadar tatli o adar iyi biriki.......hastalik bu hale getirdi onu her zaman degil bana kizdigi zaman tekrarliyor sen yaptin diye ben herseyden gectim iyi olsun yeter . Oyle guzel bakardi ki gozlerimin icine ben o bakislari ozledimmm

Öncelikle ailesinin bilmesi gerekir, Allah göstermesin bir şey olsa bunun vebali büyüktür, evlatlarının yanında olmalarını sağlamalısınız. Ailesiyle görüşün, bildiklerini belli etmesinler ama yakın olsunlar o zaten bir zaman sonra kendi açacaktır içini, böyle bir şeyi saklamak doğru değil. Sonradan bunun için çok üzülebilirsiniz.

Konya da olduğunuzu yazmışsınız, sigortanız var mı, ne şekilde bir tedavi uygulanıyor. Aksaray Bezm-i alemde çok ünlü bir onkolog var, Konya dan ona ulaşabilirsiniz. Yaşı daha çok genç, belki yapılabilecek başka şeyler vardır.

Ve tekrar söylüyorum, kendinizi asla suçlamayın; Allah tan gelene amenna denir, hastalık kimsenin yüzünden olmaz, o insanoğluna imtihandır ve yaşanır. Allah ol demeden hiç bir şey olmaz, gönlünüzü ferah tutun.

Öncelikle ailesinin bilmesi gerekir, Allah göstermesin bir şey olsa bunun vebali büyüktür, evlatlarının yanında olmalarını sağlamalısınız. Ailesiyle görüşün, bildiklerini belli etmesinler ama yakın olsunlar o zaten bir zaman sonra kendi açacaktır içini, böyle bir şeyi saklamak doğru değil. Sonradan bunun için çok üzülebilirsiniz.

Konya da olduğunuzu yazmışsınız, sigortanız var mı, ne şekilde bir tedavi uygulanıyor. Aksaray Bezm-i alemde çok ünlü bir onkolog var, Konya dan ona ulaşabilirsiniz. Yaşı daha çok genç, belki yapılabilecek başka şeyler vardır.

Ve tekrar söylüyorum, kendinizi asla suçlamayın; Allah tan gelene amenna denir, hastalık kimsenin yüzünden olmaz, o insanoğluna imtihandır ve yaşanır. Allah ol demeden hiç bir şey olmaz, gönlünüzü ferah tutun.

Ankaraya gidiyor tedaviye tesekkurler yinede gorunmesinde fayda var. Sigorta var evet size de cok gecmis olsun allahim hic kimseye yasatmasin..... siz nerelisiniz?

Öncelikle geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
Sizi neden suçluyorki? Naptınız da bu kadar vicdansız davranıyor?

Ankaraya gidiyor tedaviye tesekkurler yinede gorunmesinde fayda var. Sigorta var evet size de cok gecmis olsun allahim hic kimseye yasatmasin..... siz nerelisiniz?

Ben İstanbul dayım, Aksaray daki doktordan orada görev yapan bir öğretmen arkadaşım yüzünden haberim oldu. Göğüs kanseri konusunda uzman biri epeyce araştırdık, çok iyi bir doktor olduğu söyleniyor. Dua edin bol bol Rabbim hayırlı kapılar açsın ama ailesi konusunda ısrarcı olun, bu şakaya gelir bir iş değil. İnsan evladına ne olduğunu bilmek, vazifesini yapmak ister. O hastalığının verdiği ruh haliyle doğruyu yaptığını düşünüyor olabilir ama bence bu büyük bir hata. Ailesi mutlaka bilmeli

Ne yaptınız da sizi affetmeyeceğini söylüyor. Gerçekten merak ettim.
Bu kadar seviyorsunuz madem. Elinizden ne geliyorsa yapın. Ailesinin bilmeye hakkı var.

Back
X