- 18 Kasım 2014
- 6.237
- 15.572
- 248
Ablam 28 yaşında bu yüzden ilk onun evlenmesini istiyor ailem. Hem büyük kız hemde yaşı uygun diye sanırım x e de kız aranıyor. O yüzden ablama düşündüler kesin. Ama ben bunu ablama demekten öyle çekinirimki. Bu tarz muhabbetlerimiz hiç yoktur ablamla zaten çok samimi değilizdir öyle gönül meselelerinde. Söylemezsemde çok üzüleceğim biliyorum ama işte bilmiyorum... iş bozan gibi olmak istemem ama kalbim kırık
Evet bu yüzden kendimi yanlış birşey yapmışım gini suçlu hissediyorum. Ki daha dediğiniz gibi ortada birşey yok
Çevrem geniş aslında. Okulda veyahut arkadaş ortamından veya sosyal medyadan tanıştığım denemeye çalıştığım bir kaç kişi oldu ama aklım bir türlü onu unutmadı. Evet ailemde bu tarz evlilikler mevcut fakat dediğim gibi uzaktan. Ananemin devreye girme sebebide kendi akrabası olması. Çocuğun ailesini çok beğenmesi gibi gibi.. ama dediğim gibi ben bir takılı kaldım onda hiç tanışma fırsatımızda olmadıBana da aile yapınız çok ilginç geldi
Nasıl bir aile ki kızlar hep uzakta olsa akraba birileriyle evleniypmuş gibi
Ben olmasam da kuzenlerim olur diye düşünmeniz
Ailelerin görücü usulü kız araması
Kızların hiç kendi çevresi olmaması
Sürekli kendi kendine gelin güvey olmalar
Bence çevrenizi biraz genişletin temel sorun bu
Bu kadar dar çevrede illaki birilerinin yolu çakışır
Haklısınız hayata bir kere geliyoruz. Ama insanın başına böyle birşey gelince ilk düşündüğü geri çekilip susmak gibi geliyor. Sizler sayesinde bir şekilde konuşmam gerektiğini anladım.Nasil bir ailede buyudunuz de bunca cekince bunca hicap hayret gercekten. Ama hayat bu hani allahin herkese tek bi tane bahsettigi sey. Onu da car cur mu edeceksiniz utanirim soyleyemem hesabina. O zaman asik falan degilsiniz kusura bakmayin. Goz gore gore bunun olmasina izin verirseniz basiniza gelecekleri de hakediyorsunuz demektir. Azcik cesur olun. Cocuga ilani ask edin de demiyoruz bak. Sadece ablaniza durum bu bu bu eger senin de hislerin yoksa cocuga lutfen istemedigi i soyle hatta beni oner diye rica et. Ha ablan seni dinlemez de ben bu cocugu istiyorum sen ne halt edersenn et derse diye cekiniyorsan, o da ablanin helal sut emmisligi herhalde. Ben kardesim bana boyle bisi dese ( abla biz seviyoduk birbirimizi ama bi sekilde siz evlendiniz vs ) evlendikten sonra bile esimden bile vazgecerdim. Kardesini seven abla bu kadar gozu kara olur. Bi deneyin.
Teşekkür ederim yorumunuz için, herkes için en hayırlısı olsun inşallahKendinizi hiç suçlu hissetmeyin yaptığınız bir yanlış yok ablanızla açıkça konuşmanız gerek, kendinizi suçlu hissederseniz bunu yapamazsınız ve ilerde işler daha da zorlaşır, inşallah Allah gönlünüzdekini hayırlı kılar, size nasip eder. Üzmeyin kendinizi.
Bana da aile yapınız çok ilginç geldi
Nasıl bir aile ki kızlar hep uzakta olsa akraba birileriyle evleniypmuş gibi
Ben olmasam da kuzenlerim olur diye düşünmeniz
Ailelerin görücü usulü kız araması
Kızların hiç kendi çevresi olmaması
Sürekli kendi kendine gelin güvey olmalar
Bence çevrenizi biraz genişletin temel sorun bu
Bu kadar dar çevrede illaki birilerinin yolu çakışır
Ablanla konuş. Ablan anlayacaktır. Hatta konuya girerken biliyosun x den hoşlanıyordum falan de. Ablan anlamazsa da araniza mesafe koyarsin. Hissi yoksa bu isi bitirmesi gerekir.Teşekkür ederim yorumunuz için, herkes için en hayırlısı olsun inşallah
Yemin ediyorum bu senaryoya şapka çıkarırımAblanla konusamiyorsan bi tane günlük defteri al hemen. X kisisine olan duygularindan bahset. Boyle burda yazdigin gibi. Bi baskasiyla gorursem dayanamam gibisinden tarzi seyler yaz. Ve gunlügü ablanin gorup okuyabilecegi yere koy. Bir de yazdigin sayfanin arasina kalem koy sanki unutmus gibi. Gunlugu okuyup ta ablan tanismaya niyet edrrse cocukla o zaman bisey diyemem
is bozucu olmak istemiyosan yarin obur gun ablanla x i nikah masasinda gorursen ne yapcan...Ablamla dediğim gibi bu tarz konularda hiç muhabbetimiz yoktur önceki konularımdada bahsetmiştim zaten ablamla ilişkimiz hep mesafeli hep istemediğim uzaklıktadır ama işte bilmiyorum iş bozucu olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?