Sevdiğim adam ve aldatılmam.

Onuda başkasıtla aldatır o

Evlenecek bence o onunla öyle hissediyorum. Bir kaç yıla atlatırım bende . Birdaha böyle bir hataya dişmem
Evlenmeyecek. Velev ki evlendi mutlu olmayacak, suratinda anlamsiz, hissiz bi gülümsemeyle fotolar paylasacak ama mutlu olmayacak, ilahi adaletten bahsetmiyorum ama aldatan mutlu olamaz, cunku yetinmeyi bilmediginden aldatır insan, daha iyisi var mi, acaba başkalarıyla nasıl olurum gibi sacma dusuncelerle aldatir (hem ruhsal hem fiziksel) ama mutlu olamaz, mutluluk elindekinle ne yapacagini biliyorsan gelir, saga sola savrulan kendini gerceklestirmemis insan mutlu olamaz.

Hep söylerim hep söyleyeceğim.
Dışarıda bir sürü erkek var, birine takılıp kaldıkça sadece elindeki fırsatları kaçırırsın.
Aldattığı halde adamı bırakmamışsın, sence bu adam şimdi nasıl görüyor? Daha iyi biri gelince yine aynı şey olacak, zamanına üzülmüyor musun?
Hırs yaptınız herhalde adamı ama hiçbir erkek hırs yapılacak kadar önemli değil. Herkesin yeri doldurulur ve her zaman daha iyileri vardır.

sevdiğin erkeği gözden çıkarmanın bir çizgisi var, Heh onu bir defa yaptığında kedini çok güçlü hissedersin daha ağzıyla kuş tutsa nafile, bir şekilde ulaşırsa bile koy tekmeyi gitsin arsız

zaten mutlu olsaydı olmayı bilseydi benimle yaşadığı şeye saygısı olurdu . Mutlu olmasın istiyorum . Umarımki dediğiniz gibi olur . Birbirlerini buldular ne diyelim .

Engelledim artık ulaşamaz diye düşünüyorum ulaşmasın da zaten

zaten mutlu olsaydı olmayı bilseydi benimle yaşadığı şeye saygısı olurdu . Mutlu olmasın istiyorum . Umarımki dediğiniz gibi olur . Birbirlerini buldular ne diyelim .
Sürünsün pe***nk

Cuku de dussun, hic acimam.

Yine bizim adamlar gume gitti iyi mi

Hırs yapmadım gerçekten . Sadece ilk sevgilimdi .herşeyimi onla yaşadım biraz geri kafalı biriydim herşeyi onunla aştım . Çok güzel bi aşk yaşıyoruz sanıyodum yanılgıymış hepsi . Olsun herşey bi tecrübe yaşamış oldum bunuda teselli bulmak istiyince teselli çok . Hırs değildi ama asla

Su 1 haftalik donuste sevistiniz mi peki?

Bana 6 yıllık biten ilişkimi hatırlattı 20li yaşlarımda ahhh ahh 1 yıl kendime gelememiştim. Sonra çivi çiviyi söker mallığını yaptım manyağın biriyle sevgili oldum o da narsist paikopat çıktı zor kurtulmuştum.. kısaca benim yaptığımı yapma psikolojik destek al zor bi süreç ve uzak dur kendine saygın olsun hakim ol kendine

İnşallah mutlu olamazlar.Aldığı ahla mutlu olabileceklerine inanmıyorum.Çünkü bir insanın kalbini kırarak,umutlarını yerle bir ederek kurulan hiçbir mutluluk olmaz.Yaşadıklarınıza gerçekten çok üzüldüm insan sevdiği kişinin ihanetiyle baş başa kalınca sadece birini değil, kendinden de bir parçayı kaybediyor.Benim de canımdan can gitmişti.Ağlaya ağlaya perişan olmuştum.Eğer bir gün bir şekilde size ulaşmaya çalışırsa lütfen kendinizi koruyun ve hiç düşünmeden engelleyin. Çünkü temas yarayı yeniden kanatıyor,süreç uzadıkça acı derinleşiyor ve insan bugünkünden çok daha berbat bir hâle sürükleniyor.Onu takip etmeyin, fotoğraflarına bakmayın.Her görüntü bir umut kırıntısı gibi insanın içine düşüyor ama sonunda yine can yakıyor.Ortada büyük bir aşk yokmuş yaşanılanlar yalanmış.Aldatan bir erkek ve geride bırakılmış bir kalp var.İyi ki evlenmeden kurtuldunuz evlenmiş çocuklu aldatılan bir sürü kadının hikayesini okuyoruz burda.Huy değişmez.Sevmişsiniz alışmışsınız bağlanmışsınız ama o değerinizi bilememiş.

Su 1 haftalik donuste sevistiniz mi peki?
Evet . Biraz da takıntılı kalmamın sebebi bu diye düşünüyorum . Bana yazmasının sebebi de belki bu . Beni sevmese de istiyor biliyorum .Yine yazacaktır kafasına vurunca gerzek herif . Hayır diyemeyeceğimi sanıyor adi çok sinirlendim yine kusurabakmayın

Online pskolojik destek aldım bi kaç seans ama bıraktım sonra devam edeceğim

Benim kelimeye dökemediğimi yaşadığımı yazmışsınız bukadar anlayan kişi çıktığı için mutlu oldum . Belki evlensem ozaman aldatılacaktım . Belki çocuğum varken yaşayacaktım bunları bunları hiç atlatamazdım büyük konuşmuyorum ama çok zor . Kurtuldum belkim teşekkür ediyorum size çok

Her mesaj,her temas iyileşmeyi sıfırlıyor.Canın evet demek çok istese bile,sırf kendine saygından dolayı hayır de.Ben diyemedim 2 yıl süreçten çıkamadım.Battıkça battım.Daha yeni engelledim ama hikayelerine bakmaktan vazgeçemedim.Gerçekten çok zor.

`