Sevdiğim adam ve aldatılmam.

Psikolog ne dedi ne tavsiye verdi?
Yaşadığım şeyleri söylemeye utandığım için son zamanlarda mutsuz olduğumu falan söyledim açıkçası tam anlatmadım yaşadığım şeyleri . Bazen böyle dönemlerden geçebileceğimi sıksık sevdiğim insanlarla vakit geçirmemi vesaire birsürü öneride bulundu . Pek bir fayda sağlamadı o anlık bana yüze gitmeliyim diye düşnüüyorum
 
Cok adice bu yapilan ama yasin kucuk degil, ders olsun de, bende zevk aldim de sil kafandan, sonucta karsilikli bir eylem. Bunun uzerinde durma ama bunun sadece 1 haftalik gorusmede gundeme alinmasi ve gerceklestirilmesi amacini ortaya koyuyor, obur tarafla ayrilamiyorum numarasi cekerek senle ozlemini gidermis, ilerde tekrar tekrar deneyecektir, cunku uzgunum ama ona bu yuzu vermissin, sen en iyisi tamamen yok ol ki eli avucunda kalsin pisligin.
 
Çivi çiviyi söker bende başkasına aşık oldum de bak nasıl değere biniyorsun. Tabi yinede bu ipneyle beraber olmayı bırak konuşma
 
Bir gün bakmasanız diğer gün bi şekilde bakarken buluyorsunuz . Hastalık gibi bişey tutunca tutuyo . Kendimizi tutmamız gerek . Keşke bu işlere hiç girmeseydim daha çabuk unutulurdu bence . İnsan kendine verdiği sözü tutamayınca aynaya bile bakmaya utanıyor ama o an herşeyi unutuyosunuz . Sakın açmayın engeli yukarda birine söyledim karşı tarafın yine kafasına vurunca kesin yazar diye . Bizimde bi silkelenip kendimize gelmemiz gerek . Hiçbiyerden bakmayın .
 
Yüzde doksan eminim niyeyse yine bu sbeeple yazacağına . Çok afadersiniz ama insan gerçekten o hissiyat biriktiğinde engel olamıyor . Çok dizi film izlemektenmidir nedir bi romantikleştiriyo insan kafasında . Lanet bişeu . Ve dediğiniz gibi hata bende çok kızıyorum kendime . Nefsime hakim olamadım . Sondu bu
 
Yine bizim adamlar gume gitti iyi mi
Kimsenin kocasının güme gittiği yok. Her insanın kusuru vardır, mükemmel erkek diye bir erkek olduğunu sanmıyorum. Mükemmel kadın da yoktur. Fakat bazı şeyler asgaridir ilişkilerde. Adam bildiğin aldatmış, konu sahibine git yapış bırakma mı demeliyim? Erkek var vefat eden eşinin hatrına evlenmez, erkek var yanında gülüp eğlenirken başka kızlarla foto attığı sosyal medya hesabı açar. Eğer konu sahibi yaralarını sarar ve önüne bakarsa bu adamdan daha iyisini bulur. En iyisini bulamasa bile aldatmayacak olanı bulur. Hiçbirini bulamasa bile kendini kazanır, aldatan bir erkekle devam etmek mevcut durumunda ona hiçbir şey sağlamayacak.
 
Bir şeyin ilki değil sonu önemli. Böyle şeylere çok anlam yüklemek iyi değil. Aşıkken insanın gözü görmüyor ama ilişkilerde dengeyi korumak, yanlış şeyleri görmezden gelmemek çok önemli.
 
O yataktan çıkıp başka birine gidiyor ve siz de sizi arzulamasini kafanızda romantik mi buluyorsunuz. Aman Allah korusun ya takıntı böyle bisey galiba
Ya neden sevistiniz ki sevgiliniz öbür kızdan ayrılmadan etmeden
 
Bana onunla hiçbişey yaşamadığını elini bile yeni tuttuğunu falan söylüyordu o şekilde bakmadığını söylüyordu ama yersen . Romantik olmadığını çelişkili söylemleri olduğunu o an fark etmiyosunuz. Hataydı yaptığım . O an hata da olsa yapıyorsunuz . Bile bile . Biliyorum yapmamam gerekiyordu kendimi tutamadım çok basit bi savunma ama tamamen sebebi bu yaptım işte kahretsinki Hala seviyorsunuz zaten sevmediğim biriyle niye böyle bişey yapayım .
 
@sibellimm99 eski nişanlım yurtdışında çalışıyordu. Ofiste hep erkekler var sanıyordum, hatta salak gibi evde durma arkadaşlarında çik gez falan derdim neyse biz ayrıldıktan sonra bu Türkiye'deki iş yerine geri döndü. AVM'de kızın birisi ile bunu görmüşler. Bende ampul o zaman yandı. Ayni iş yerinde çalışan ortak arkadaşlarımıza sordum. 'yurtdışından beraber döndüler, aynı ofiste çalışıyorlarmış. Araları baya iyi' dediler aldatıldığımı öyle öğrendim ben. Sonra evlendiler birde, dudak dudağa fotolarını falan paylasmislardi. Yani insan üzülüyor tabi ama erkeğin o.rospu inan çok kötü. Kurtulmuşsun, fakir fukara sevindir. Ayrıca etrafta erkekten bol bişey yok. Kimleri kimleri bulursun
 
Diğer kıza söyle ortalığı yangın yerine çevir. Dön arkanı git. Niye çekiniyorsun yoksa halen umudun mu var
 
Kuzu senin yaşadığın bu olaya her defasında kendim yaşamış gibi üzülüyorum ya halen evliler mi acaba
 
utanmaz herif birde evlenme vaadiyle nişan takmış hani bunlar mutlu olamayacaktı evlenmişler gerçi çoktan unutmuşsunuzdur anı olarak kaldı ama yine de insanın güvenini sarsan şerefsizce bi hareket .
 
`