- Emoji Skoru
- 26
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi sibellimm99
-
Yaşadığım şeyleri söylemeye utandığım için son zamanlarda mutsuz olduğumu falan söyledim açıkçası tam anlatmadım yaşadığım şeyleri . Bazen böyle dönemlerden geçebileceğimi sıksık sevdiğim insanlarla vakit geçirmemi vesaire birsürü öneride bulundu . Pek bir fayda sağlamadı o anlık bana yüze gitmeliyim diye düşnüüyorumPsikolog ne dedi ne tavsiye verdi?
Cok adice bu yapilan ama yasin kucuk degil, ders olsun de, bende zevk aldim de sil kafandan, sonucta karsilikli bir eylem. Bunun uzerinde durma ama bunun sadece 1 haftalik gorusmede gundeme alinmasi ve gerceklestirilmesi amacini ortaya koyuyor, obur tarafla ayrilamiyorum numarasi cekerek senle ozlemini gidermis, ilerde tekrar tekrar deneyecektir, cunku uzgunum ama ona bu yuzu vermissin, sen en iyisi tamamen yok ol ki eli avucunda kalsin pisligin.Evet . Biraz da takıntılı kalmamın sebebi bu diye düşünüyorum . Bana yazmasının sebebi de belki bu . Beni sevmese de istiyor biliyorum .Yine yazacaktır kafasına vurunca gerzek herif . Hayır diyemeyeceğimi sanıyor adi çok sinirlendim yine kusurabakmayın
Çivi çiviyi söker bende başkasına aşık oldum de bak nasıl değere biniyorsun. Tabi yinede bu ipneyle beraber olmayı bırak konuşmaSelamlar hanımlar . Yakın çevreme verecekleri tepkiden dolayı çekinmemden dolayı burda sizlere yazıyorum . Eleştirmeden okuyun lütfen.olabildiğince kısa anlatacağım .26 yaşındayım 3 yıllık bir ilişkim vardı . Evlenmeyi düşünüyorduk birbirimizi çok seviyoruz büyük bi aşk yaşıyoruz sanıyorum ben . Bir yıl önceye kadar hiçbir sorunumuz yoktu aslında sonra yavaş yavaş kavgalarımız arttı ayrılmak istediğini söyledi . Kabul etmedim ilk başta . Dünyam başıma yıkılıyor sandım . Biraz ısrar ettim fakat olacak gibi değildi vazgeçtim . Şimdi diyeceksiniz ki niye kendini bu duruma düşürdün ? Bilmiyorum . İlk sevgilim herşeyin ilkini onla yaşadım belki ondan . Avutuyorum işte kendimi . Neyse ben ayrılmamıza rağmen sosyal medyadan fake hesaplardan takip ettim . Bi baktım ki biriyle el ele baş başa fotoğrafları . O sinirle aldatıldığımı anlayıp çünkü neredeyse bir hafta bile geçmemişti arayıp ağzıma geleni söyledim . Beddualaştık bir güzel . İçim rahat etmedi ama yine de ihaneti uğradım nefret ediyorum artık diye düşündüm . Öyle hissettim bir kaç ay . Etrafıma aileme dayanamayıp anlatıp nefretimi kustum . Belki daha iyi hissederim diye düşündüm . Ama yine de çoğu gece yine aklıma geliyor yine olanları düşünürken buluyodum kendimi . Bir süre önce bana ulaşıp hediyeleştiğimiz şeyleri vermek istediğini söyledi . Kabul ettim bi anda . Ben ona tablet vs almıştım oda bana takılar derken bayağı bir şey vardı . İhtiyacımız yok ama yine de birbirimizde bişeyimiz kalmasın falan dedi . Bende kabul ettim işte . Görüştük . Hayatında hala fotoğraflarını gördüğüm kız vardı . Onunla sevgiliydi yani benle görüşürken . Biraz konuştuk . Sonra helalleşip ayrıldık . Son görüşmemiz sanıyordum . Keşke görüşmeseydim çünkü o günden sonra daha çok kötüleştim . Yani aklımdan bir saniye bile çıkmıyordu artık . Hayatında biri var diye yazmadım etmedim . 3 yıl her gün konuştuğunuz görüştüğünüz kişi bir anda yabancıya dönüşüyor . Onun acısı bu herhalde diye düşünüyodum . Sonra bir gün yazdı . Beni unutmadığını unutamadığını. O an yine aynı şeyleri yaşayacağımı yine terkedileceğimi yine aldatılacağımı bilmeme rağmen yine görüştüm . Niye ? Çünkü ben bi enaiyim .yine görüştük . O kızdan ayrılmak istediğini ama ayrılamadığını ama bir sebep bulup ayrılacağını söyledi . Yne diyeceksiniz ki niye inaaaanıyorsun kızım ? İnanmak istedim . Ay çok melankoliksin ne abarttın diye bilirsiniz . Bunu bende kendime diyorum ama bir türlü olmuyor işte .kendimi kandırdım . Sonuç ? Bir kaç hafta görüştükten sonra o kızdan ayrılamayacağını söyledi . Bu süreçte ikimizle de görüştü . Kızın hiçbirşeyden haberi yok . Ben yine yaptığım şeylerden utanç duyduğum için çevremdekilere anlatamıyorum . İçim içimi yiyor . İşte evde gece gündüz her an aklımda . Çok öfkeliyim çok kırgınım . Kendimi bu duruma düşürdüğüm için çok kızıyorum kendime . Ama aklımdan bir türlü çıkmıyor yine . Kendi kendimi mahvettim . Diceksinizki ee napiyim ? Bişey yapın diye demiyorum sadece çok doldum .
Bir gün bakmasanız diğer gün bi şekilde bakarken buluyorsunuz . Hastalık gibi bişey tutunca tutuyo . Kendimizi tutmamız gerek . Keşke bu işlere hiç girmeseydim daha çabuk unutulurdu bence . İnsan kendine verdiği sözü tutamayınca aynaya bile bakmaya utanıyor ama o an herşeyi unutuyosunuz . Sakın açmayın engeli yukarda birine söyledim karşı tarafın yine kafasına vurunca kesin yazar diye . Bizimde bi silkelenip kendimize gelmemiz gerek . Hiçbiyerden bakmayın .Her mesaj,her temas iyileşmeyi sıfırlıyor.Canın evet demek çok istese bile,sırf kendine saygından dolayı hayır de.Ben diyemedim 2 yıl süreçten çıkamadım.Battıkça battım.Daha yeni engelledim ama hikayelerine bakmaktan vazgeçemedim.Gerçekten çok zor.
Yüzde doksan eminim niyeyse yine bu sbeeple yazacağına . Çok afadersiniz ama insan gerçekten o hissiyat biriktiğinde engel olamıyor . Çok dizi film izlemektenmidir nedir bi romantikleştiriyo insan kafasında . Lanet bişeu . Ve dediğiniz gibi hata bende çok kızıyorum kendime . Nefsime hakim olamadım . Sondu buCok adice bu yapilan ama yasin kucuk degil, ders olsun de, bende zevk aldim de sil kafandan, sonucta karsilikli bir eylem. Bunun uzerinde durma ama bunun sadece 1 haftalik gorusmede gundeme alinmasi ve gerceklestirilmesi amacini ortaya koyuyor, obur tarafla ayrilamiyorum numarasi cekerek senle ozlemini gidermis, ilerde tekrar tekrar deneyecektir, cunku uzgunum ama ona bu yuzu vermissin, sen en iyisi tamamen yok ol ki eli avucunda kalsin pisligin.
Birdaha konuşmam allahkorusunÇivi çiviyi söker bende başkasına aşık oldum de bak nasıl değere biniyorsun. Tabi yinede bu ipneyle beraber olmayı bırak konuşma
Başkasıyla konuş arkadaşlık kur sevgili olmasa da kafanı dağıt yap bi hak vereceksinBirdaha konuşmam allahkorusun
Kimsenin kocasının güme gittiği yok. Her insanın kusuru vardır, mükemmel erkek diye bir erkek olduğunu sanmıyorum. Mükemmel kadın da yoktur. Fakat bazı şeyler asgaridir ilişkilerde. Adam bildiğin aldatmış, konu sahibine git yapış bırakma mı demeliyim? Erkek var vefat eden eşinin hatrına evlenmez, erkek var yanında gülüp eğlenirken başka kızlarla foto attığı sosyal medya hesabı açar. Eğer konu sahibi yaralarını sarar ve önüne bakarsa bu adamdan daha iyisini bulur. En iyisini bulamasa bile aldatmayacak olanı bulur. Hiçbirini bulamasa bile kendini kazanır, aldatan bir erkekle devam etmek mevcut durumunda ona hiçbir şey sağlamayacak.Yine bizim adamlar gume gitti iyi mi
Bir şeyin ilki değil sonu önemli. Böyle şeylere çok anlam yüklemek iyi değil. Aşıkken insanın gözü görmüyor ama ilişkilerde dengeyi korumak, yanlış şeyleri görmezden gelmemek çok önemli.Hırs yapmadım gerçekten . Sadece ilk sevgilimdi .herşeyimi onla yaşadım biraz geri kafalı biriydim herşeyi onunla aştım . Çok güzel bi aşk yaşıyoruz sanıyodum yanılgıymış hepsi . Olsun herşey bi tecrübe yaşamış oldum bunuda teselli bulmak istiyince teselli çok . Hırs değildi ama asla
Sevgililik değil ama dediğiniz gibi daha fazla arkadaş edinmek iyi olur evet en azından kimsenin ahını almamBaşkasıyla konuş arkadaşlık kur sevgili olmasa da kafanı dağıt yap bi hak vereceksin
Bana onunla hiçbişey yaşamadığını elini bile yeni tuttuğunu falan söylüyordu o şekilde bakmadığını söylüyordu ama yersen . Romantik olmadığını çelişkili söylemleri olduğunu o an fark etmiyosunuz. Hataydı yaptığım . O an hata da olsa yapıyorsunuz . Bile bile . Biliyorum yapmamam gerekiyordu kendimi tutamadım çok basit bi savunma ama tamamen sebebi bu yaptım işte kahretsinki Hala seviyorsunuz zaten sevmediğim biriyle niye böyle bişey yapayım .O yataktan çıkıp başka birine gidiyor ve siz de sizi arzulamasini kafanızda romantik mi buluyorsunuz. Aman Allah korusun ya takıntı böyle bisey galiba
Ya neden sevistiniz ki sevgiliniz öbür kızdan ayrılmadan etmeden
Aman , kızda manyagin biridir. Bu sefer oğlana daha çok bağlanır konu sahibini arada harcarlar kuşumDiğer kıza söyle ortalığı yangın yerine çevir. Dön arkanı git. Niye çekiniyorsun yoksa halen umudun mu var
Kuzu senin yaşadığın bu olaya her defasında kendim yaşamış gibi üzülüyorum ya@sibellimm99 eski nişanlım yurtdışında çalışıyordu. Ofiste hep erkekler var sanıyordum, hatta salak gibi evde durma arkadaşlarında çik gez falan derdimneyse biz ayrıldıktan sonra bu Türkiye'deki iş yerine geri döndü. AVM'de kızın birisi ile bunu görmüşler. Bende ampul o zaman yandı. Ayni iş yerinde çalışan ortak arkadaşlarımıza sordum. 'yurtdışından beraber döndüler, aynı ofiste çalışıyorlarmış. Araları baya iyi' dediler aldatıldığımı öyle öğrendim ben. Sonra evlendiler birde, dudak dudağa fotolarını falan paylasmislardi. Yani insan üzülüyor tabi ama erkeğin o.rospu inan çok kötü. Kurtulmuşsun, fakir fukara sevindir. Ayrıca etrafta erkekten bol bişey yok. Kimleri kimleri bulursun
utanmaz herif birde evlenme vaadiyle nişan takmış hani bunlar mutlu olamayacaktı evlenmişler gerçi çoktan unutmuşsunuzdur anı olarak kaldı ama yine de insanın güvenini sarsan şerefsizce bi hareket .@sibellimm99 eski nişanlım yurtdışında çalışıyordu. Ofiste hep erkekler var sanıyordum, hatta salak gibi evde durma arkadaşlarında çik gez falan derdimneyse biz ayrıldıktan sonra bu Türkiye'deki iş yerine geri döndü. AVM'de kızın birisi ile bunu görmüşler. Bende ampul o zaman yandı. Ayni iş yerinde çalışan ortak arkadaşlarımıza sordum. 'yurtdışından beraber döndüler, aynı ofiste çalışıyorlarmış. Araları baya iyi' dediler aldatıldığımı öyle öğrendim ben. Sonra evlendiler birde, dudak dudağa fotolarını falan paylasmislardi. Yani insan üzülüyor tabi ama erkeğin o.rospu inan çok kötü. Kurtulmuşsun, fakir fukara sevindir. Ayrıca etrafta erkekten bol bişey yok. Kimleri kimleri bulursun
Tek umudum bir dhaa yazmamasıDiğer kıza söyle ortalığı yangın yerine çevir. Dön arkanı git. Niye çekiniyorsun yoksa halen umudun mu var
Ben arada suçlu onları ayırmaya çalışan biri olurum bide arkamdan kötü konuşurlar tam olur merak etmeyin .Aman , kızda manyagin biridir. Bu sefer oğlana daha çok bağlanır konu sahibini arada harcarlar kuşum
Ben dayanamazdım galiba herkesi kendim gibi safoz bildiğim içinBen arada suçlu onları ayırmaya çalışan biri olurum bide arkamdan kötü konuşurlar tam olur merak etmeyin .