- Konu Sahibi denizkabugu
-
canım başına gelen istenmemesi ve babamın, onun sinirden söylediği iki üç lafını yanlış anlayıp ona kızması ve annemin babamın sürekli istemiyoruz demeleridir
ama o da farkında ama bıkmış işte ben onu anladım mücadele etmek istemiyor
ama ben o kadar ikna etmeye çalıştım saygısızlık ettim babama
ve geriye onun mücadelesi kalmıştı malesefki layıgım ondan saygısızca laflar duymak oldu
yaa tabi haklısın zaten dedim yaa ben onu savunmuyorum kesinlikle ama burda bi özeleştiri yapılması gerektiğini düşünüyorum
zaten arkadaş diyo ben çok nazlı büyüdüm diye hee çocukta sanki cumhurbaşkanının kızını alıyoruz diyomuş yani ne kadar çok naz olduğu belli
hee sonra düşününce çocuk seviyo ama sevdiğini alamıyor hee onunda siniri tabi
hepsi birleşince patlamış
bu topikte kızla erkeğin yer değiştirdiğini düşünelim erkek çok nazlı olsun kız çok fedakar olsun burda erkek suçlu olurdu dimi
ama şimdi burada da erkek suçlu oluyor her durumda erkek suçlu
bence bizlerde biraz empati kurmalı özeleştiri yapmalıyız her zaman erkeklere yüklememeliyiz herşeyi diye düşünüyorum
ailem karşı çıkıyor evlenmemize ama benimki ikna etse evleniriz
ama yok önce < seni çok seviyorum sana tapıyorum sensiz yapamam senden başkasıyla evlenemem diyen adam> sonra ailemi ikna etmek için çaba sarfetmelisin dediğimde de aman annenin babanın g...tünde (afedersiniz) oynayamam , senin de nazlarından bıktım sanki cumhurbaşkanının kızını alıyoruz ,,gibi laflar diyor ya..kurban bayramında da ailem için kötü laf beni kırıcı sözler söylemişti .. bu ne biçim sevgi ya...evlensem bütün yaşananları ilerde başıma kakar hiçbir nazımı da çekmez ( çok da nazlı büyüdüm zaten, sonra da çıldırırım yoksa )
bunu düşünmekten bütün günüm mahvoldu üzüntümden
ve sen hala bu adamla evlenmeyi düşünüyorsun:mymeka:
canım
okudum ve uzuldum
bole davranması belkı cok zamandır sorunlar yasamanız belkı ayrı olmanız gorusememmenız belkı ozlemenız ama yınede aılene karsı tavrı saygısızlıgı olmamalı
cok ayıp etmıs bıkere ınsan sevdıgıne karsı sevgısınden onun aılesıne saygısızlık etmemelı
bence sevıyosun bılıyorum ama
bole yurumez ve ben artık onun aılsınde suc buluyorum kesınlıkle suc senın alınde degıl
bence suan onunla gorusmemen en ıyısı
sen sustukca onu affettıkce bunun sonu gelmez ve ılerde daha buyuk sorunlarla karsdılasrsın
bence bıraz ayrılık kararı al bunu solemek cok zor senınde uygulaman belkı cok zor ama
bu lafları sıneye cekme
sevıyosunuz ama bunu yapmalısın
cok uzuldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?