Sevdiğim Adamın Ailesi Ünlü

Hanımefendi ünlü olması neyi değiştirir hepimiz insanız ayrıca anne babasını bu kadar yüceltmeseniz hani ne insanlar var sizin gibi abartan kişilere bin basar üniversite okuyorum diyorsunuz devlet üniversitesi mi yoksa özel mi zira ünlü birisi devlet üniversitesini seçmez diye düşünüyorum ve şunu da ekliyorum bazı aileler zengin aile ye gitsin kızım diye ses çıkartmıyor ama sonuçları bazısının hepsinin değil vahim oluyor dilerim aklı başında bir şekilde karar verirsiniz

ayrı üniversitedeler hatta üniv.leri farklı şehirlerde biri özel biri devlet.netten tanışılmış yüzyüze hiç görüşülmemiş kamera sadece yüz görünecek şekilde açılmış konu sahibinin 30 kilo fazlası varmış 2 aya zayıflarsa ağustosta buluşulacakmış.sizce bu iş olur mu?

Seren Serengil bu kadarini bilmiyodur yalniz

Eski bir müşteri temsilcisi olarak diyorum olmaz olmaz bu iş olamaz Çok duyardık aman hanımefendi netten biriyle tanıştım lütfen telefon numaramın son 4 hanesini değil tamamını değiştirin beni bı numaradan kurtarın diyenleri günümüzde çok var netten tanışıp evlenen tabiki herkes aynı değil ama zor gibi görünüyor

netten tanışılıp evlenilir de meslekler yakın olur yaşam tarzı ekonomik durum yakın olur bir de dürüst olunursa.çoğu yalan dolan ama.psikopatı madde kullananı kadın ticareti yapanı da av peşinde.herkes duygusalca eş sevgili vs aramıyor.evlilerde iş başında dalga geçmek isteyenlerde.çok fazla kaptırmamak lazım net ilişkilerine kendini

Gerçeklik payı nedir bilmem ama sanırım boydan görmemiş ünlü bir ailenin ferdi olması sıradan insanlar gibi olduğu veya olmadığı anlamına gelmez ben bu işin fazla sürmeyeceği kanısındayım açık ve net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…