- 20 Kasım 2018
- 12.025
- 43.270
- 598
- 35
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Neden ağustos dedini mesela, kilo vereyim mi dedini cocuga, cok yogunum mu dediniz. Nasil acikladiniz ağustosu.ağustos diye kararlaştırdık
Pempegül kim?Bir pempegül birde bu arkedeşNe güzel işte ünlü gelini olursun
Dut yemiş bülbülPempegül kim?
O kim ayol? K.k da üyemi ben nasıl tanımam?Dut yemiş bülbül
Yahu dut yemiş bir abiyle eşimi aldatmis mı oldum diyenO kim ayol? K.k da üyemi ben nasıl tanımam?
Aa görmedim hemen bakayımYahu dut yemiş bir abiyle eşimi aldatmis mı oldum diyen
Senin için hortlatim konuyu durdaAa görmedim hemen bakayım
Bir günlük üye tanıyor sen tanımıyon, püü.O kim ayol? K.k da üyemi ben nasıl tanımam?
Hesabım iki günlük olabilir,uzaktan pempegülü bir senedir takip ediyomİki günlük üye tanıyor sen tanımıyon, püü.
ayrı üniversitedeler hatta üniv.leri farklı şehirlerde biri özel biri devlet.netten tanışılmış yüzyüze hiç görüşülmemiş kamera sadece yüz görünecek şekilde açılmış konu sahibinin 30 kilo fazlası varmış 2 aya zayıflarsa ağustosta buluşulacakmış.sizce bu iş olur mu?Hanımefendi ünlü olması neyi değiştirir hepimiz insanız ayrıca anne babasını bu kadar yüceltmeseniz hani ne insanlar var sizin gibi abartan kişilere bin basar üniversite okuyorum diyorsunuz devlet üniversitesi mi yoksa özel mi zira ünlü birisi devlet üniversitesini seçmez diye düşünüyorum ve şunu da ekliyorum bazı aileler zengin aile ye gitsin kızım diye ses çıkartmıyor ama sonuçları bazısının hepsinin değil vahim oluyor dilerim aklı başında bir şekilde karar verirsiniz
Seren Serengil bu kadarini bilmiyodur yalnizServet erkeğin kendine aitse statü fark etmeksizin istediği (genelde genç ve güzel) kadınla evleniyor.
Yan komşumuz beyaz eşyalara köpük yapan sanayici bir adamdı. 2. Evliliğini kendinden 20 yaş küçük, eski Türkiye güzeliyle yaptı. Bir diğer arkadaşım Ogs sistemlerini ve İddia’yı Türkiye’ye getiren ünlü bir iş adamı. O da Türkiye güzeliyle evliydi. İflas edince boşandılar.
2. Kuşak ise ailenin bulduğu ya da üniversiteden arkadaşı gibi yine aynı cemiyetten birini tercih ediyor.
Ankara’da Armada Avm sahibi başta olmak üzere pek çok inşaatın sahibi ailenin oğlu yine kendileri gibi İnşatçı ailenin kızıyla evlendi. 1 sene sonra ihanet sebebiyle boşandı. İhanet ettiği kızla 2. Evliliğini yaptı. Şiddet dolayısıyla ondan da olaylı bir şekilde boşandı. Günlerce gazeteler yazdı.
Ankara Nata Vega’nın sahibinin oğlu üniversiteden kız arkadaşıyla evlendi. Şu an mutlu, mesut yaşıyorlar.
Nata Vegacıların kızı Hosta Piknik Dönercilerin oğluyla evli.
Hosta Piknik Dönerin kızı, silah sanayisi yapan bir adamla evlendi.
Tanıdıklarımdan aklıma gelenler bunlar.
Eski bir müşteri temsilcisi olarak diyorum olmaz olmaz bu iş olamazayrı üniversitedeler hatta üniv.leri farklı şehirlerde biri özel biri devlet.netten tanışılmış yüzyüze hiç görüşülmemiş kamera sadece yüz görünecek şekilde açılmış konu sahibinin 30 kilo fazlası varmış 2 aya zayıflarsa ağustosta buluşulacakmış.sizce bu iş olur mu?
25 yılı aşkındır Ankaradayım benim de haberim yok bunlardan ha ha haSeren Serengil bu kadarini bilmiyodur yalniz
netten tanışılıp evlenilir de meslekler yakın olur yaşam tarzı ekonomik durum yakın olur bir de dürüst olunursa.çoğu yalan dolan ama.psikopatı madde kullananı kadın ticareti yapanı da av peşinde.herkes duygusalca eş sevgili vs aramıyor.evlilerde iş başında dalga geçmek isteyenlerde.çok fazla kaptırmamak lazım net ilişkilerine kendiniEski bir müşteri temsilcisi olarak diyorum olmaz olmaz bu iş olamazÇok duyardık aman hanımefendi netten biriyle tanıştım lütfen telefon numaramın son 4 hanesini değil tamamını değiştirin beni bı numaradan kurtarın diyenleri günümüzde çok var netten tanışıp evlenen tabiki herkes aynı değil ama zor gibi görünüyor
Gerçeklik payı nedir bilmem ama sanırım boydan görmemiş ünlü bir ailenin ferdi olmasınetten tanışılıp evlenilir de meslekler yakın olur yaşam tarzı ekonomik durum yakın olur bir de dürüst olunursa.çoğu yalan dolan ama.psikopatı madde kullananı kadın ticareti yapanı da av peşinde.herkes duygusalca eş sevgili vs aramıyor.evlilerde iş başında dalga geçmek isteyenlerde.çok fazla kaptırmamak lazım net ilişkilerine kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?