- 9 Ekim 2020
- 819
- 1.082
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
hoş buldumVanessaRinki hoşgeldin, n’aber? Damat adayımız nasıllar?
Daha buluşmadığın adamın ailelesinin ünlü olmasını mı dert ediniyorsun? Kilo konusunda bile özgüvensizken, o kültür çatışmasının ortasında elimde çekirdekle seni izlemek isterdimevet hanımefendi
ama buluşmayı birkaç ay erteledik o zamana kadar baya kilo veririm.
şu an bile 3 kg kaybettim
ağustos diye kararlaştırdıkVanessaRinki Hoşgeldiniz bir kaç gün kafa dinlemek iyi gelmiştir. Görüştünüz mü beyefendi ile ? 3 ay sonra kilolar verilince mi yoksa ?
Gözünü seveyim ağustosa kadar bu herifle muhabbetin sürerse yalnız gitme. Yanına mümkünse senden yaşça büyük birini al mutlaka. Yoksa ya böbreğinden olacaksın ya kötü yola falan düşeceksin bu kafayla. Çok ciddiyim sakın sakın yalnız gitme.ağustos diye kararlaştırdık
Katılıyorum aynı üniversite ortamında ya da iş hayatında tanışmak arkadaş olmak başka netten 10 gün içinde tanışmak bambaşka. Zengin olmayabilir ama bazı şeyleri görmediyse yurdışına erasmusla ya da ucuz bir tatille bile çıkmamışsa. Kulüp ne tenis ne özel spor kulübü ne bilmiyorsa marka kıyafetleri eğlence yerlerini gitmese bile ad olarak bilmiyorsa nasıl olacak bu iş? Ben de olur diyenlere şaşıyorumSeninle konu sahibi bir değil ki kuşum. Daha şimdiden kilo verme derdinde buluşmak için. Dış görünüşüne zaten güvenmiyor ama bunun yanında kültürel bir birikimi, bir bakış açısı ya da hayata dair bir yaşanmışlığı da yok.
Ha ha ha kuzum her bilkentli ultra zengin değilki memur çocuğu da var işçi çocuğuda paralı okuyan. Ama zengin kesime gelirsek okulda cafede arkadaşta olsak gayette bizden apayrı bir hayatları vardı. 2 bovling oynadık 2 sohbet ettik diye evimize kahveye geldi diye kırk yıllık dost olunmadı sevgililikler evliliğe dönüşmedi. Alo diyip maddiyat dışında yardım istemek onların da srve seve yapması başka onlarla devamlı yiyip içmek aynı kulüplere ortamlara takılmak bambaşka. Olmaz yanii olmazzzz.Su an bi olay daha aklıma geldi. Ben Ankarada full bilkentli kaynayan bi yerde 3 sene çalıştım. Bir ara TED + Bilkent kombosundan, babadan dededen evleri olan kira geliriyle geçinip sırf zevk için çalışan zengin bi çocukla da takıldım, şimdi yakin arkadaşız ama öyle prototip zengin diillerdi bence. Şu an çocuk gayet orta halli bi kızla çıkıyor. Benim maaşım da azdi yine ucu ucuna yeten bi maaş, aile zaten 17 yasindan beri harclik vermiyor. Gayet çulsuz bi zamanimdi, marka kıyafet değil almak görsem tanımam. Hiç öyle bi uçurum hissetmedim. Cocuk evime geldi mesela karşı apartmandaki komşunun atmak üzere olup hayrına bağışladığı koltuklarımda kahve içtik filan evimi çok orijinal bulmuştu, gezgin ruhunu yansıtıyor her an tasinacakmissin gibi duruyor filan dediydiBen hayatımda hiç filmlerdeki gibi zengin görmedim. Yoksa ben bilkentlinin de mi fakiri ile mi karşılaştım abi? Bilmiyorum bence olur. Fakir taraf komplekssizse. Ortak konuşacak konu varsa. Vb vb.
Ha ha ha kuzum her bilkentli ultra zengin değilki memur çocuğu da var işçi çocuğuda paralı okuyan. Ama zengin kesime gelirsek okulda cafede arkadaşta olsak gayette bizden apayrı bir hayatları vardı. 2 bovling oynadık 2 sohbet ettik diye evimize kahveye geldi diye kırk yıllık dost olunmadı sevgililikler evliliğe dönüşmedi. Alo diyip maddiyat dışında yardım istemek onların da srve seve yapması başka onlarla devamlı yiyip içmek aynı kulüplere ortamlara takılmak bambaşka. Olmaz yanii olmazzzz.
Ha ha ha doğru hazırlığı 2 yılda geçemeyenler atılmıştı hep. Kolej mezunuydu çoğu da. Okumakta gözleri yoktu ki ya eğlence için ya da askerlik için geliyorlardı okulaBirde parasıyla bile okuyamayanlar var 2 arkadaşım atılmıştı
Bilkentin hazırlığı çok ağırdır en az odtü ayarındadır. Parayı versen de geçemezsin o yüzdenBirde parasıyla bile okuyamayanlar var 2 arkadaşım atılmıştı
Ha ha ha kuzum her bilkentli ultra zengin değilki memur çocuğu da var işçi çocuğuda paralı okuyan. Ama zengin kesime gelirsek okulda cafede arkadaşta olsak gayette bizden apayrı bir hayatları vardı. 2 bovling oynadık 2 sohbet ettik diye evimize kahveye geldi diye kırk yıllık dost olunmadı sevgililikler evliliğe dönüşmedi. Alo diyip maddiyat dışında yardım istemek onların da srve seve yapması başka onlarla devamlı yiyip içmek aynı kulüplere ortamlara takılmak bambaşka. Olmaz yanii olmazzzz.
Bilkentin hazırlığı çok ağırdır en az odtü ayarındadır. Parayı versen de geçemezsin o yüzdenkur kurdu eskiden 1 2 kurda takıldın mı direkt uzuyor zaten. Sıfırdan başlayınca da 1.5 yıldı 1 yıl değil. Değiştiyse bilemem tabii
Tekrar düşününce evet, ultra zenginlerle olmaz bence de. Dün biraz hepimiz kardeşiz dağlar oy oy diye Mahsun kirmizigule baglamışım.biraz gaza geldiğim bi gunumdeydim
Aynen öyle kendini ailesiyle kilosuyla kabul edecek tonla eğitimli genç var. Meslektaşları var başka bölümlerden pırıl pırıl gençler var. Niye sadece netten sevgili buluyor onu da anlamadım. Netten tabi ki olurda bu üye sadece net odaklı sorun oradaYine de bu arkadaşımız evlenecek değil ya canım, azıcık ozguvenli olsun kilosuna parasına filan bakmadan hayatın tadını çıkarmaya çalışsın hayat bu çocuktan ibaret gibi davranmasin. Kız konu sahibi ne var be adam ünlüyse ünlü ona mı kaldın normal davran gene sen kuzum.
Hayat bu çocuktan ibaret gibi davranmıyor merak etme. İki ay önce başka çocuk için konu açıyorduYine de bu arkadaşımız evlenecek değil ya canım, azıcık ozguvenli olsun kilosuna parasına filan bakmadan hayatın tadını çıkarmaya çalışsın hayat bu çocuktan ibaret gibi davranmasin. Kız konu sahibi ne var be adam ünlüyse ünlü ona mı kaldın normal davran gene sen kuzum.
Umutsuz stayla deseneHayat bu çocuktan ibaret gibi davranmıyor merak etme. İki ay önce başka çocuk için konu açıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?