Sevdiğim Adamın Ailesi Ünlü

evet hanımefendi
ama buluşmayı birkaç ay erteledik o zamana kadar baya kilo veririm.
şu an bile 3 kg kaybettim
Daha buluşmadığın adamın ailelesinin ünlü olmasını mı dert ediniyorsun? Kilo konusunda bile özgüvensizken, o kültür çatışmasının ortasında elimde çekirdekle seni izlemek isterdim

Demirörenlerin kızı var. Yine en az kendileri kadar zengin Kalyoncuların oğluyla evlendi. Hayatımda izlediğim en ruhsuz düğündü.
Rixos Otellerinin sahibi Fettah Tamince’nin kızı kiminle evlendi biliyor musunuz? Murat Ülker’in oğluyla. Turizm fuarlarında görürdüm kızı. Çok hanım, ağzı var dili yok bir kız. Eminin evleneceği kişiyi kendi seçmedi.
Hacı Sabancı. Esra-Ceyda ciçiş kardeşlerle bile ilişki yaşayabilecek kadar seçici olmayan biri. Özge Ulusoy’u güya seviyordu ama aileden onay çıkmayınca yine cemiyetten bir kızla nişanlandı.
En son Kaya Otellerin oğlunu gördüm gazetede. Onu da fuarlardan tanıyordum. Çok mütevazi, yardımsever bir çocuktur. Bir iş adamının kızıyla Kıbrıs’ta 1000 kişinin katıldığı görkemli bir düğünle evlenmiş.
Keza, aksi türlü birbirlerine ayak uyduramazlar. Ortak dil kuramazlar.

ağustos diye kararlaştırdık
Gözünü seveyim ağustosa kadar bu herifle muhabbetin sürerse yalnız gitme. Yanına mümkünse senden yaşça büyük birini al mutlaka. Yoksa ya böbreğinden olacaksın ya kötü yola falan düşeceksin bu kafayla. Çok ciddiyim sakın sakın yalnız gitme.

eğer gerçeksen yazayım dedim. ben de 20 yaşındayım duygusal olarak hiç olgunlaşmamışsın kafan çocuk gibi. allah aşkına discord bilmem neden tanışıp çok kısa sürede aşık olmak, sevdiğim adam demek falan nedir yani. sen yaşıtlarımız napıyor biliyor musun, sence kaldı mı böyle masumane aşklar :d o çocuk dediğin gibi popüler zengin ünlüyse sence discord köşelerinde 2 ay sonra buluşabileceği bir kızı mı kovalar yoksa yanındaki sarı ombreli zengin pelinsuları mı?

Katılıyorum aynı üniversite ortamında ya da iş hayatında tanışmak arkadaş olmak başka netten 10 gün içinde tanışmak bambaşka. Zengin olmayabilir ama bazı şeyleri görmediyse yurdışına erasmusla ya da ucuz bir tatille bile çıkmamışsa. Kulüp ne tenis ne özel spor kulübü ne bilmiyorsa marka kıyafetleri eğlence yerlerini gitmese bile ad olarak bilmiyorsa nasıl olacak bu iş? Ben de olur diyenlere şaşıyorum

Ha ha ha kuzum her bilkentli ultra zengin değilki memur çocuğu da var işçi çocuğuda paralı okuyan. Ama zengin kesime gelirsek okulda cafede arkadaşta olsak gayette bizden apayrı bir hayatları vardı. 2 bovling oynadık 2 sohbet ettik diye evimize kahveye geldi diye kırk yıllık dost olunmadı sevgililikler evliliğe dönüşmedi. Alo diyip maddiyat dışında yardım istemek onların da srve seve yapması başka onlarla devamlı yiyip içmek aynı kulüplere ortamlara takılmak bambaşka. Olmaz yanii olmazzzz.

Birde parasıyla bile okuyamayanlar var 2 arkadaşım atılmıştı

Birde parasıyla bile okuyamayanlar var 2 arkadaşım atılmıştı
Bilkentin hazırlığı çok ağırdır en az odtü ayarındadır. Parayı versen de geçemezsin o yüzden kur kurdu eskiden 1 2 kurda takıldın mı direkt uzuyor zaten. Sıfırdan başlayınca da 1.5 yıldı 1 yıl değil. Değiştiyse bilemem tabii

Tekrar düşününce evet, ultra zenginlerle olmaz bence de. Dün biraz hepimiz kardeşiz dağlar oy oy diye Mahsun kirmizigule baglamışım. biraz gaza geldiğim bi gunumdeydim

Değiştimi bende bilmem benim dediğim 20 25 yıl önceki mevzu.

Tekrar düşününce evet, ultra zenginlerle olmaz bence de. Dün biraz hepimiz kardeşiz dağlar oy oy diye Mahsun kirmizigule baglamışım. biraz gaza geldiğim bi gunumdeydim

Yine de bu arkadaşımız evlenecek değil ya canım, azıcık ozguvenli olsun kilosuna parasına filan bakmadan hayatın tadını çıkarmaya çalışsın hayat bu çocuktan ibaret gibi davranmasin. Kız konu sahibi ne var be adam ünlüyse ünlü ona mı kaldın normal davran gene sen kuzum.

Aynen öyle kendini ailesiyle kilosuyla kabul edecek tonla eğitimli genç var. Meslektaşları var başka bölümlerden pırıl pırıl gençler var. Niye sadece netten sevgili buluyor onu da anlamadım. Netten tabi ki olurda bu üye sadece net odaklı sorun orada

Hayat bu çocuktan ibaret gibi davranmıyor merak etme. İki ay önce başka çocuk için konu açıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…