- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Sen ondaniyisin. Bak düşün o o kadar sartlarda bu olmuş. Sen ona gore senin anlatiminla daha dezavantajlı olmana ragmen denkligi saglamissin. :)Geçenki konularımda bahsetmiştim hanımlar
Annesi oldukça eğitimli bir kadın
Babasını ise anlatmaya kelimeler yetmez
Entelektüel çevrede tanınmış birisi
Adını söylesem burada çoğu kişi tanır.
Bu beni endişelendiriyor ben bildiğin köylü kızıyım
annem babam fabrikada çalışıyor.
hiçbir eksikliğini hissetmedim çok şükür
o benim kalbimi ve desteklememi sevdiğini söylüyor.
Bu beni kaygılandırıyor bu kadar tanınmış birinin oğluyla birlikte olmak
Yanlış anlaşılmasın ben de Üniversite okuyorum ikimiz de eğitimliyiz.
ya hocaam naptınız yaSen Aslantuğların mı mustakbel gelin adayıydın? Sanki öyle yazılmıştı.
Ben bişey yapmadım. Sen yaptın her şeyi. Burada böyle bir konu vardı, o mu diye sordum. Evetse evet, hayırsa hayır. Nedir yaniya hocaam naptınız ya
üffff
Hakan Sabancı mı yoksa?hanımlar çocuğun yaşı benden büyük
yollarımızın ayrılma olasılığı yüksek
Haksızlık etmeyelim şimdi ne Kamili bence gayette Mahmut bulabilirGerçi kilo vermeye başlamış bu hikaye onu zayıflatacak zaar, bu Hayrullahla olmaz ama kilo verince ortalama bi Kamil bulur bunu da hoş bi anı olarak hatırlar
Hakan Sabancı mı yoksa?
ailesi aşırı zenginKim bu çocuk? Madem ünlü, çözeriz uygun mu değil miailesi cidden çk zengin
Benim bir arkadasta boyle sevgilim mitci mitde calisiyo diye diye evlendi.Kuzenim de geçenlerde mit personeliyle tanışmıştı. Kimseye söylememesi şartıyla söylemiş ona da mitçi olduğunu. İşsiz güçsüz bi adam çıktı. Bu hikaye neyse sizinki de o
Sen Aslantuğların mı mustakbel gelin adayıydın? Sanki öyle yazılmıştı.
İnsan saf olur da bu kadar mı olur arkadaşailesi aşırı zengin
sabancı ünide okuyor zaten
bana okul kimliğini dahi gösterdi
Yani bak zaten ünlüyse, muhakkak durum doğrulanabilir. İşte sosyal medya, fotoğraf, özgeçmiş vs.. Ancak ben, bahsettiğin kadar zengin bir ailenin mensubu olan sağlıklı bir insanın bu şekilde kız arkadaş edineceğine inanmıyorum. Yani buluşmayı bir kaç ay ertelemekte ilginç. Mesela ben görüşmek isteyeceğim ve erteleyecek bir kaç ay, hiç işim olmaz. Mantıklı değil çünkü.ailesi aşırı zengin
sabancı ünide okuyor zaten
bana okul kimliğini dahi gösterdi
Arzum Onan, Mehmet Aslantuğ oğulları Can Aslantuğ demişlerdi önceki konularda bir yerde.kim kız bu aslantuğlar
hmmcan Aslantuğ mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?