- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.217
- 88
- 43
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Peki bu kişinin sevdiğin adam olduğuna nasıl karar verdin ?kilolu olduğumu biliyor
ama onun zannettiği 10 kg falan fazlamın olduğu
30 kg fazlam olduğundan haberi yok
Ben emekli bir polis kızıyım belki okuyan olursa haber olsun mit'çiler çocuklarından bile saklar belli yaşa gelene kadar .babam mit değildi ama ona benzer bir pozisyonu olmuştu ben ilkokuldayken sıkı sıkı tembihlemiştim okulda vs baban ne iş yapıyor derse serbest meslek diyeceksin diye..Kuzenim de geçenlerde mit personeliyle tanışmıştı. Kimseye söylememesi şartıyla söylemiş ona da mitçi olduğunu. İşsiz güçsüz bi adam çıktı. Bu hikaye neyse sizinki de o
Acaba kayınpeder kim, aşırı ünlüymüş yaHer Allah'ım ya bizi mi yiyor bu kız
Herhalde diyecek yani, kilolu olan insanın yanakları yumuş yumuş, toplu olur
Yani on kilo fazlam var onu vereyim öyle yüz yüze görüşelim mi dediniz?kilolu olduğumu biliyor
dalga mı geçiyorsun sen yyaaakilolu olduğumu biliyor
Güzelcim kilonla falan alakası yok sorumun oraya çekme. Hepimizin tanıdığı ünlü entelektüel adamın iyi eğitimli oğlu bula bula internetten tanışıp hiç görmediği seni mi buldu aşık olacak? Bebeler bütün kış kayak merkezlerinde partilerde gezdiler, şimdi sahillere, yurt dışına atıyorlar kendilerini. Oralarda bulamamış da internete mi kalmış?kilolu olduğumu biliyor
Onların evinde işçi olmasın sakınher gün kameralı sohbet yapıyoruz.
kamerayla ailesini bile gösterdi hatta
Görüntülü görüşmede anne babasını göstermiş. Sevdiği adam dışında kim yapar bunu allah aşkına yani siz de.Peki bu kişinin sevdiğin adam olduğuna nasıl karar verdin ?
benim hayalimden geçen kayınpeder Colin FirthAcaba kayınpeder kim, aşırı ünlüymüş yaMesela bu hikayeyi yazarken hayalinde gerçek bir kayınpeder de oluşturuyor mu Ya çok kıskanıyorum böylelerini benim de sahte hesap açıp milleti kandırasım geliyor
Tamam bak, bu değil anlatmak istediğim. İnsanın yüzünden anlaşılır bu durum. 10 kilo fazlalık ile 30 kilo fazlalık yüze çok farklı boyutlarda yansır.kilolu olduğumu biliyor
Yok inanmadık zaten. Biraz sıkıştırınca döküldü.Ben emekli bir polis kızıyım belki okuyan olursa haber olsun mit'çiler çocuklarından bile saklar belli yaşa gelene kadar .babam mit değildi ama ona benzer bir pozisyonu olmuştu ben ilkokuldayken sıkı sıkı tembihlemiştim okulda vs baban ne iş yapıyor derse serbest meslek diyeceksin diye..
90 laRın sonunda (14/15) yaşlarımda lojmana bir çift taşındı aslaa polis demezsiniz emin olun yani kızlar ben miyim poh joh um demek okadar kolay değil inanmayın
Bir de bir anım o taşınan çift Yeni evliydi kızın çocuğu olana kadar kimseyle görüşmedi vs sonra bir dönem kadını aramaya başladılar kocan nerde biliyormusun?seni kandırıyor vsvsvs adama ait bilgiler veriyor adamı ayrı arıyor karın evdemi eminmisin? 1 ,2..3. 'de adam ankesorlüden evi arayan o zati buluyor merkeze alıyor olayın altından kendi bacısı çıkıyor!bir unili kıza para veriyor ve ankesorlüden abisini yengesini bu şekilde aratip ayırmaya çalışıyor..adam bir daha bacisini binaya bile yaklastirmadi .. o zati nasil buluyor?mit icin basit iş
Ben İbrahim Tatlıses’e de razıyımbenim hayalimden geçen kayınpeder Colin Firth
Fotumu şömine etmekKonu sahibesi,bir sen bir de evinde kendine ait olmayan muhtelif çap ve ebatlarda iç çamaşırı bulan arkadaş.
2'niz ekol oldunuz :)
Resmen koca fotumu şömine ettiniz.. :)
Oscar goes to.. :)
Bak böyle bir şey yaparsan bana söyle bari de, ben kanmayayımAcaba kayınpeder kim, aşırı ünlüymüş yaMesela bu hikayeyi yazarken hayalinde gerçek bir kayınpeder de oluşturuyor mu Ya çok kıskanıyorum böylelerini benim de sahte hesap açıp milleti kandırasım geliyor
colin yakışıklı kim bilir oğlu ne yakaşıklı olurBen İbrahim Tatlıses’e de razıyım
Telefon olunca :)Fotumu şömine etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?