Sevdiğim Adamın Ailesi Ünlü

Bence de kandırıyorlar kızı. Önceki konularından biliyorum genelde aynı şeylerin etrafında dönüyor. Fake olsa da anlamıyorum zaten ben :KK70:
Tamam yaşı küçük de hiç mi ulan bu işte bir anormallik var demiyor? Başıma talih kuşu kondu diye gözü kör oldu heralde yavrucağın.

Bak kardeşim sana abla tavsiyesi, bekarken sitede oturuyordum. Evlendim mahallede bir apartmana taşındım. Çok zorlandım ben, bu hızlı düşüş beni derinden sarstı. Kocama hep bizim sitede ile başlayan hikayeler anlatıyorum. Çam ağacı yok diyorum mahallede. İnanabiliyor musun bir çam ağacı bile yok. O da artık bunun altında ezilmekten yoruldu. Site aidatı ödüyorduk biz yaa, şimdi zor anlarda arayacağım bir site yönetimi bile yok burada. Eşim kredi çekip beni sitede oturtmak istiyor ama kabul etmiyorum. Bu saatten sonra ya ünlü ve entelektüel bir ailenin oğlu olur ya da boşarım onu. Meselenin özü denklik önemli. Siteden biriyle evlenseydim böyle olmazdı.
Ne dramlar var Ya rabbim:KK53:
İnsan çok bocalıyor dimi iyi ki sitede oturuyorum :dua:

Hayatta herşey olabilir şaşırmadım ama sen o ünlü zannettiğin ailenin oğlu olduğuna emin misin fake olmadın sakın yorumlarda gördüm buluşma bile olmamış anladığım kadarı ile sosyal medyada tanışma olmuş dikkat et oyuna gelme çünkü böyle erkekler uzak ve sosyal medyada kız aramaz ve konuşmaz zaten çevresinde çok vardır.

Mühendislik okuyordu aslında, üniversiteye giden biri hiç ortam görmemiş olamaz diye de düşünüyorum. Tuhaf aslında.
Üniversiteye gitme şansı olmamıştır bence. 19 yaşında henüz (kendi 20 dese de 😂) pandeminin başında anca başlamıştır okula, doğal olarak hiç ortama girme şansı olmamış. Aile profili de belli, lisedeyken zaten girememiştir ortamlara.

Şu an o okul bilgisini bile sorguluyorum. Acaba yaşamak istediklerini, hayal ettiklerini buraya mı yazıyor?

Konunun zerre inandırıcılığı yok ..sizde biraz hayal aleminde geziyorsunuz belli.Vallahi bildigimden sasmam neyse onu yazicam.Ben fakir zengin askina inanmam denklik iyidir.

Ne dramlar var Ya rabbim:KK53:
İnsan çok bocalıyor dimi iyi ki sitede oturuyorum :dua:

Anlayamazsınız. O site yönetimine bağlanırken çalan müzik, kapıda kameralı ve şifreli sistem, site girişinde aracın durdurulması, anlayamazsınız. Kaynanamın sepeti var ya, fakir gibi balkondan sepet sarkıtıyor. Site olsa sepet yasak olurdu işte.

Siz kendinizi ve ailenizi zaten küçümsemișsiniz bile..

Ben de olmayacağını düşünüyorum

Anlayamazsınız. O site yönetimine bağlanırken çalan müzik, kapıda kameralı ve şifreli sistem, site girişinde aracın durdurulması, anlayamazsınız. Kaynanamın sepeti var ya, fakir gibi balkondan sepet sarkıtıyor. Site olsa sepet yasak olurdu işte.
Siz şimdi arabanızı da sokağa park ediyorsunuzdur
Kaynanama gidince görüyorum öyle halkın yaşadığı yerleri
Sepeti de görmüşlüğüm var önce bir şaşırdım tasarım çanta filan sandım kaynanam dedi bunu sarkıtıyoruz
Eve geldim üzerimde bir fakir kokusu meğer apartman kokusu sinmiş

:KK43:

Bende siteden cikip annemin evine gidince çok bocaliyorum, konu sahibininki kadar olmasada allahtan basima talih kuşu konduda kurtuldum o asansoru bile olmayan apartman merdivenlerini yuruyerek cikmaktan.
Ben gidince annemin komsulari saygi durusunda bekliyor, kizlarida bu tıknaz bile sitede oturuyor diye hasetleniyorlar.

yorumlari okumadim musait olunca okuyacagim ama olmaz yani.

neden diye sorarsan bu unle falan alakali degil tabi isin o kismi da var ama o kadar basit degil.

senin bu annesi babasi cok unlu olan sevgilin buyuk ihtimalle yabanci okullarda egitim aldi, su an buyuk ihtimalle koc veya sabancida okuyor, istanbulda acarkentte veya gokturkte oturuyor, altinda son model arabasi var, yazin mandarine tatile gidiyor oradan cikiyor cesmede before sunsette takiliyor. sen ne yapacaksin? yani maddiyat degil bu istersen sana yarin milli piyango ciksin bu is yine olmaz. bunlar bir anda alisilacak, hop diye ayak uydurulacak seyler degil.

tabi ki seni sevebilir bunda hicbir sorun yok, asik da olabilir, sana israr da edecektir bunlari bahane edip benden ayrilma vs diye ama bir zaman sonra senin de onun da gozune batacak. ya benim psikolojim saglam ben hallederim diyeceksin ya da hic yuz yuze gorusmeden gonder gitsin. herkes kendi dengini bulsun.

Siz şimdi arabanızı da sokağa park ediyorsunuzdur
Kaynanama gidince görüyorum öyle halkın yaşadığı yerleri
Sepeti de görmüşlüğüm var önce bir şaşırdım tasarım çanta filan sandım kaynanam dedi bunu sarkıtıyoruz
Eve geldim üzerimde bir fakir kokusu meğer apartman kokusu sinmiş

:KK43:

Evet evet hatta arada camdan bakıyor kocam, pis fakirler arabaya zarar veriyor mu diye. Ben de ilk gördüğümde mana verememiştim. Oğlana oyuncak kutusu aldı da onu sarkıtıp sürpriz yapıyor sandım. Sepeti çekmeye çalıştım, aşağıda bir fakir amca bıraksana diye bağırıyor. Ben de ona bağırdım sana ne çocuğumun oyuncak kutusu o diye. Amca bırak süt koyucam diyor. Ben çocuğuma süt alabiliyorum istemem senin hediyeni dedim. En son kaynanam bırak şu sepeti diye bağırdı bana. Meğer fakirler alışverişi böyle yapıyormuş. Az kalsın fakir sütüne dokunacaktım.

Son düzenleme:
Bende siteden cikip annemin evine gidince çok bocaliyorum, konu sahibininki kadar olmasada allahtan basima talih kuşu konduda kurtuldum o asansoru bile olmayan apartman merdivenlerini yuruyerek cikmaktan.
Ben gidince annemin komsulari saygi durusunda bekliyor, kizlarida bu tıknaz bile sitede oturuyor diye hasetleniyorlar.

Ya fakirlik siner üstünüze, cafede falan buluşun annenizle. En olmadı millet bahçesine çağırın, hem halka karışmış hem çok da bulaşmamış olursunuz.

Bu bey Beşir de olabilir bence:KK64:

yorumlari okumadim musait olunca okuyacagim ama olmaz yani.

neden diye sorarsan bu unle falan alakali degil tabi isin o kismi da var ama o kadar basit degil.

senin bu annesi babasi cok unlu olan sevgilin buyuk ihtimalle yabanci okullarda egitim aldi, su an buyuk ihtimalle koc veya sabancida okuyor, istanbulda acarkentte veya gokturkte oturuyor, altinda son model arabasi var, yazin mandarine tatile gidiyor oradan cikiyor cesmede before sunsette takiliyor. sen ne yapacaksin? yani maddiyat degil bu istersen sana yarin milli piyango ciksin bu is yine olmaz. bunlar bir anda alisilacak, hop diye ayak uydurulacak seyler degil.

tabi ki seni sevebilir bunda hicbir sorun yok, asik da olabilir, sana israr da edecektir bunlari bahane edip benden ayrilma vs diye ama bir zaman sonra senin de onun da gozune batacak. ya benim psikolojim saglam ben hallederim diyeceksin ya da hic yuz yuze gorusmeden gonder gitsin. herkes kendi dengini bulsun.
Bacım yazma boşuna, kıyamam bir de uzun uzun anlatmışsın 😢

Ben de aynı oyuna geldim, konu fake çıktı 😒

Ay o ünlünün oğlu bana da yazdı. Olmaz dedim, yalvardı, annemi babamı göstereyim dedi. Evliyim ben dedim, Yıldız Tilbe'nin ama evlisin parçasını açıp dinlemiş ağlamış. Sonra 'olsun ben beklerim seni' dedi. Yaşlıyım senden dedim, yaşın ne önemi var ki güzelim dedi. Bana dedi güzelim diye. Engelledim ama işte hala fake hesaplar açıp bana ulaşmaya çalışıyor, kameraların önünde aşkını ilan etcekmis o zaman inanacakmışım ona.

E ben de yazabiliyorum kızlar. Konu açcam 'ünlü aşığım beni bu üyeyle aldatıyormuş bir de aşkıma inan diye dolanıyor peşimde, sizce inanayım mı' diye. Yoruma beklerim.

Back
X