- 25 Temmuz 2013
- 13.307
- 54.274
- 798
- Konu Sahibi VanessaRinki
Olsun, okursa belki biraz bilgi sahibi olup diğer hikayelerinde daha inandırıcı devam eder.offf ciddi zannedip yorum yazdimmmmmm agliycam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun, okursa belki biraz bilgi sahibi olup diğer hikayelerinde daha inandırıcı devam eder.offf ciddi zannedip yorum yazdimmmmmm agliycam
cidden ya baya anlattim bi deBacım yazma boşuna, kıyamam bir de uzun uzun anlatmışsın
Ben de aynı oyuna geldim, konu fake çıktı![]()
Üniversite öğrencisisin, zamanın tadını çıkar, olmazsa olmadığı yerde ayrılırsınız. Bence bunun dedine düşme yaşında değilsiniz
Ordan gelince ustumde tuhaf bir koku oluyor, fakirlik kokusumu siniyor ki acabaYa fakirlik siner üstünüze, cafede falan buluşun annenizle. En olmadı millet bahçesine çağırın, hem halka karışmış hem çok da bulaşmamış olursunuz.
Fakirlik hikayelerinizle kaçırdınız kızcağızı işte. Şimdi kendini yatağa yüz üstü atıp ağlayacakYa fakirlik siner üstünüze, cafede falan buluşun annenizle. En olmadı millet bahçesine çağırın, hem halka karışmış hem çok da bulaşmamış olursunuz.
mod hanım gerçekten fake falan değilimMinnoş sevgi pıtırcığı geyikçi hanımlar konu fake'se neden rapor edilmedi, değilse neden geyik yapılıyor?
tamam hadi diyelim gerceksin, bu cocugun hic arkadasi falan yok mu? sadece hayatsizlar hic gormedigi birinden sevgilim diye bahseder. pandemi falan deme atlasin arabasina gelsin. arabasi mi yok?mod hanım gerçekten fake falan değilim
yeni üyeliğim yok zaten
daha önce tutarsız olan bir şey yazmadım
arabası yoktamam hadi diyelim gerceksin, bu cocugun hic arkadasi falan yok mu? sadece hayatsizlar hic gormedigi birinden sevgilim diye bahseder. pandemi falan deme atlasin arabasina gelsin. arabasi mi yok?
Direkt size yazmadım, konunuzda fake diyenler olmuş, kurallar gereği bir konunun bir üyenin fake olduğundan şüphe ediliyorsa rapor edilmesi gerekir, topiğe fake yazmak üyeyi itham etmekten öteye gitmez, konuyu da geyiğe çevirir.mod hanım gerçekten fake falan değilim
yeni üyeliğim yok zaten
daha önce tutarsız olan bir şey yazmadım
ya seni kirmadan nasil yazarim bilmiyorum ama ya karsindaki kisi fake ya da sen. yani imkani yok anlatabiliyor muyum?arabası yok
ama kardeşi var
hatta kardeşi beni tanıştırdı çocukla
o şekilde sanal sevgili olduk
Zengin üniversitede okuyor arabası yokarabası yok
ama kardeşi var
Kendi adıma konuşayım ben konu sahibine fake demedim mune. Biri kandırıyor kızcağızı diyorum.Direkt size yazmadım, konunuzda fake diyenler olmuş, kurallar gereği bir konunun bir üyenin fake olduğundan şüphe ediliyorsa rapor edilmesi gerekir, topiğe fake yazmak üyeyi itham etmekten öteye gitmez, konuyu da geyiğe çevirir.
Ayrıca genel bir hatırlatma daha burada ünlü/iş insanı vb isimleri yazmayın, aklınıza gelen kişilerin sosyal medya hesaplarını paylaşmayın, birkaç defa bu tip şeyler yaşandı, adı geçenler isimlerinin kaldırılması talebinde bulundu, herkes ismi her yerde geçsin istemiyor.
Über zengin bebesinin arabası yok muymuş? Araba kullanmayı sevmiyodur, bütün taksiler onun arabasıdır kesinarabası yok
ama kardeşi var
Fake şüpheniz olsa rapor ederdiniz siz.Kendi adıma konuşayım ben konu sahibine fake demedim mune. Biri kandırıyor kızcağızı diyorum.
benim bir arkadasim var boyle cok yakisikli degil ama eli yuzu duzgundur, babasi siyasetci. onun fotograflariyla bir kizi daha dogrusu bir suru kisiyi kandirmislar ama kizin biri asik olmus. o kandiran kisi o kadar delirmis ki yani cocugun babasiyla olan eski fotograflarini falan yeniymis gibi “babamla ciftlige geldik, babamla tatildeyiz” falan diye atiyormus. babasinin gorevli oldugu yere gidip bahceden foto cekip “babami ziyarete geldim” bile yazmis kiza.Kendi adıma konuşayım ben konu sahibine fake demedim mune. Biri kandırıyor kızcağızı diyorum.
Bu hikayenin sonunda insallah 50 kuruş versene tırrek diyen bir cono çıkmaz çocukÜber zengin bebesinin arabası yok muymuş? Araba kullanmayı sevmiyodur, bütün taksiler onun arabasıdır kesin![]()
Hahahahahahsha inanın kahkahalarımı komşular duymuşturBu hikayenin sonunda insallah 50 kuruş versene tırrek diyen bir cono çıkmaz çocuk![]()