• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğim adamın ailesi

ooooo simdiden böyle soyutlarsan kendini evlenince sen hic gecinemessin kaynananla:23:

ne yapim ya sevmiyorum yanlarında kendimi sığıntı gibi hissediyorummm elimde değil tabi bi kaç şeyde etkili yani örneğin : sevdiğim asker iznine geldiği ilk gün onların yanınaa gitmiştik benimde şarzım bitişti şarz ediyodum teli sonra sevgili annesi daha bir destur demeden kızım bizim şu camlar var bi ara yakın bi zamanda beraber silelim demez mi ya daha yeni gelmişiz pek sık görüşmüyoruz bu temizliği acelesi nee....

kesinlikle yani ne konuşulur :ssz: biraz iş bu kayınvalidelerde bitiyor ya azıcık onlar uğraşssa ya yada fazla bir beklenti içinde olmasalar keşke ...
ay olabildiğince uzak olmak istyorum onlardan

Sen yine şu an uzak sayılırsın.. Yarın bize gelicekler. ek olarak 3 tane görümcem var. Allahtan bi tanesiyle aynı şehirdeyiz. Diğerleri yoklar.. Burda olanı da en asık suratlısı şansım işte :1: Beklenti içinde olsunlar bırak.. Herkes herşeyi bekliyor ama istenilen gibi olmuyor.. Ya sen onlara alışacaksın yada onlar sana.. Başta nasıl olursa ömür boyu öyle gider..

yapıcak bişey yok canım bende pek istekli olmuyorum arama konusunda ama mecbur arıyorum yapıcak bişey yok sen nasıl kendi annene saygı göstersin ilgilensin istersen o da ister hatta daha fazla ister hep öyle derler gelin kısmı kayınvalideyi daha çok arar sohbet muhabbet eder diye

pöfff pöfff araya soğukluk girdimi değişiceni zannetmiyorum ama bakalım arım bari kadını yaa bi türlü zaten cesaret edemiyodummm:ssz::ssz:

Bende anne bi türlü diyemiyorum.. Sanki yeni konuşmayı öğrenen bi çocuk gibi ağzımdan anne kelimesi öyle zor cıkıyor ki.. Fazla utangaç, fazla çekimseriz sanırım :ssz:

gerçekten çok zor aramızda fazla gün yok bende 31 ağustos nişanlandım 3 bilemedin 4 kere anne demişimdir 2 tanesi yarım ağız derler ya öyle oldu duydu mu anne dediğimi duymadı mı orası bilinmez :1:

ne yapim ya sevmiyorum yanlarında kendimi sığıntı gibi hissediyorummm elimde değil tabi bi kaç şeyde etkili yani örneğin : sevdiğim asker iznine geldiği ilk gün onların yanınaa gitmiştik benimde şarzım bitişti şarz ediyodum teli sonra sevgili annesi daha bir destur demeden kızım bizim şu camlar var bi ara yakın bi zamanda beraber silelim demez mi ya daha yeni gelmişiz pek sık görüşmüyoruz bu temizliği acelesi nee....

hi kaynanan erken kaptirmis o zaman kendini daha soz yok nisan yok cammi sildirecek.. :9:
Yinede sevgilinin hatrina arada bir arayip hal hatir sor bari..

Sen yine şu an uzak sayılırsın.. Yarın bize gelicekler. ek olarak 3 tane görümcem var. Allahtan bi tanesiyle aynı şehirdeyiz. Diğerleri yoklar.. Burda olanı da en asık suratlısı şansım işte :1: Beklenti içinde olsunlar bırak.. Herkes herşeyi bekliyor ama istenilen gibi olmuyor.. Ya sen onlara alışacaksın yada onlar sana.. Başta nasıl olursa ömür boyu öyle gider..

Allah korumuş canım seni ya ve evet kesinlikle haklısın başında nasıl olursa ömür boyu böyle gider ... onlar bana alışsın ya zaten geride 2 oğlu daha var diğer gelicek olan gelinlerinden beklesin ilgiyi yani...

pöfff pöfff araya soğukluk girdimi değişiceni zannetmiyorum ama bakalım arım bari kadını yaa bi türlü zaten cesaret edemiyodummm:ssz::ssz:

ara ara alışıcaz yavaş yavaş yapıcak bişey yok canım bende zoraki arıyorum nerdeyse 1 ay ara demese annem filan hiç aramak istemem aklıma gelmez çok zor çoookk kendi annenden başkasına anne demek alışkın olmadığın birini aramak ne konuşucaz diye düşünmek zor şimdi biz böyle diyoruz yarın öbür gün bizim gibi düşünenlere gülücez aman ne var canım 2 arasın 3 anne desin tamam işte filan deriz

gerçekten çok zor aramızda fazla gün yok bende 31 ağustos nişanlandım 3 bilemedin 4 kere anne demişimdir 2 tanesi yarım ağız derler ya öyle oldu duydu mu anne dediğimi duymadı mı orası bilinmez :1:

Aynen öyle yaa.. Bazen kendimi çok soğuk hissediyorum.. Fazla mesafeliyim.. Ama onlar yine bana güleryüz gösterip iyi davranıyorlar.. Soğuk dediysem de yani güleryüzlüyüm ama öyle annecim annecim peşinde de değilim.. Aynı senin gibi 3-4 kere anne demişimdir ::3:

hi kaynanan erken kaptirmis o zaman kendini daha soz yok nisan yok cammi sildirecek.. :9:
Yinede sevgilinin hatrina arada bir arayip hal hatir sor bari..

ya ben orda bile değilim yani zamansız ve vakitsiz açmasındayım yani fırsatını bulur bulmaz sinirimi zıplattıı :1::1:

ben ben var ya annesine ayşe abla falan diyorum ya komedii :)

kız abla filan deme ben hiç abla demedim ablaya alışırsan anne demesi çok daha zor olur ben hep ortaya konuştum ya da yüzüne bakarak konuştum çay içer misiniz nasılsınız şöyle olsa nasıl olur bişey söylicem seslenemedim yanına kadar gittim bide bizim burda şöyle bişey olmuş kız kayınvalidesine bi türlü anne diyememiş pansiyonları varmış cam siliyomuş kız bez 5. kattan aşağı düşmüş kadında ordan geçiyomuş anne diyemediği için seslenip bez düştü getirir misin diyememiş 5. kattan inip bezi alıp tekrar çıkmış yukarı :1:

ara ara alışıcaz yavaş yavaş yapıcak bişey yok canım bende zoraki arıyorum nerdeyse 1 ay ara demese annem filan hiç aramak istemem aklıma gelmez çok zor çoookk kendi annenden başkasına anne demek alışkın olmadığın birini aramak ne konuşucaz diye düşünmek zor şimdi biz böyle diyoruz yarın öbür gün bizim gibi düşünenlere gülücez aman ne var canım 2 arasın 3 anne desin tamam işte filan deriz

kesinlikle :1::1::1::1::1::1: alışma aşamsındayız daha ve çok zorr cidden ya :2:

kızlar evlilik yaşı gelmiş ( tabii ki bana göre) bir erkek çocuğu annesi olarak yazmak istedim, kayınvalidenize içinizden geldiği gibi davranın, '' başkası olma kendin ol böyle daha güzelsin'' demişler ya bence de öyle..nasıl alıştırırsan öyle gider sözüne katılıyorum, gelin iken çok canım yanmış ya, şimdi kayınvalide olduğumda neden gelinime aynısını yaşatayım ki, gençler birbirini mutlu etsin, yüzleri gülsün yeter.ama açıkçası erkeğe de çok iş düşüyor, benim oğlum olsa ''annemi ara sor'' demez içinden gelirse yapılır zaten, dayatmalarla, beklentilerle ilişkiler yürümez.en güzeli alıştırmamak.:kkk:

kız abla filan deme ben hiç abla demedim ablaya alışırsan anne demesi çok daha zor olur ben hep ortaya konuştum ya da yüzüne bakarak konuştum çay içer misiniz nasılsınız şöyle olsa nasıl olur bişey söylicem seslenemedim yanına kadar gittim bide bizim burda şöyle bişey olmuş kız kayınvalidesine bi türlü anne diyememiş pansiyonları varmış cam siliyomuş kız bez 5. kattan aşağı düşmüş kadında ordan geçiyomuş anne diyemediği için seslenip bez düştü getirir misin diyememiş 5. kattan inip bezi alıp tekrar çıkmış yukarı :1:

:1::1::1::1::1::1: ya aslında yavaş yavaş teyzeye falan çeviriyorum ama bakalım ya hiç sanmıyorum anne dicemi şaka gibi gelyor ya :1: kendi annem dururkene enteranslık :)

7 yıllık ilişki ve 8 buçuk aylık nişanlılık ile devam eden biri olarak bende aynen dediğin gibi fazla içimden gelmiyo ama aramak için şartla kendini en azından evlenene kadar.bnm nişanlılığım biraz ailemin istememesi ile oldu nişanlımı sevsinler diye nişanlım annemide babamıda sık sık arar.O o kadar ararken ben nie onun ailsini aramıyım ki sonuçta evlenene kadar rahat görüşmemeizi sağlayan kişiler aileler.
Afedersin ama köprüyü geçene kadar ayıya dayı dicez :34:

Son düzenleme:
bence yaşlıların beklentrisi muhabbet etmek değil ki zaten sizin de hürmet ettiğinizi düşündüğünüzü görmek istiodur.. 10 gnde bir arayıp nasılsınız saglıgınız sıhhatnz ıyıdır ıns merak ettım sızleri bende şöyle şöyle koşturuyorum diyip mesela yaptığınız şeyleri anlatıp fırsat buldukça aramaya çalıştığınızı vurgulayablrsnz.. o da annenızı babanızı sorar falan derken 2 3 dk öyle dolar sonra ellerınzden öpuyorum dıyıp kaparsınız..

kızlar evlilik yaşı gelmiş ( tabii ki bana göre) bir erkek çocuğu annesi olarak yazmak istedim, kayınvalidenize içinizden geldiği gibi davranın, '' başkası olma kendin ol böyle daha güzelsin'' demişler ya bence de öyle..nasıl alıştırırsan öyle gider sözüne katılıyorum, gelin iken çok canım yanmış ya, şimdi kayınvalide olduğumda neden gelinime aynısını yaşatayım ki, gençler birbirini mutlu etsin, yüzleri gülsün yeter.ama açıkçası erkeğe de çok iş düşüyor, benim oğlum olsa ''annemi ara sor'' demez içinden gelirse yapılır zaten, dayatmalarla, beklentilerle ilişkiler yürümez.en güzeli alıştırmamak.:kkk:

henüz alışamadık sanırım ondan olabilir istemediğimden değil arasam ne dicem nasıl konuşucam bi çekinme diyelim anne demek zor geldi tabi anne dicez sevdiğimiz adamın annesi bizimde annemiz babası babamız filan ama işte söylemekte zorluk çekiyoruz

Aileler görüştüler mi? Bu da çok önemli. Görüştüğün arkadaşın sizin ailenizden biri yada birileriyle telefonda yada yüzyüze görüştükleri oluyor mu?

Back
X