• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğim adamın ailesi

ne yapim ya sevmiyorum yanlarında kendimi sığıntı gibi hissediyorummm elimde değil tabi bi kaç şeyde etkili yani örneğin : sevdiğim asker iznine geldiği ilk gün onların yanınaa gitmiştik benimde şarzım bitişti şarz ediyodum teli sonra sevgili annesi daha bir destur demeden kızım bizim şu camlar var bi ara yakın bi zamanda beraber silelim demez mi ya daha yeni gelmişiz pek sık görüşmüyoruz bu temizliği acelesi nee....

Cam silmek mi, yok artık inanamıyorum nasıl kıyar, nasıl bu kadar fazla talepkar olur...gelinlerden bu denli beklenti neden...oğlumu seveyim, hayatta dedirtmez bunu kız arkadaşına ve demem de zaten...

Aileler görüştüler mi? Bu da çok önemli. Görüştüğün arkadaşın sizin ailenizden biri yada birileriyle telefonda yada yüzyüze görüştükleri oluyor mu?

evet tatlım annemlede babamlada görüştüler ama pek aramıyor bzimkileri ben anca işte oldu bittiye getirdiğim zaman anca :)

sert bi insan yada bana öyle geliyo ve bana göre garip birii:6:

boşver onu
elle tutalacak bişiler olmadıysa aranızda kayınvalıden ile
bence ara sıra aramalısın, sevgilinle aran bozulmasın
sevgılın senın aileni arıyorsa tabii:34:

Son düzenleme:
:1::1::1::1: kadına bakın hem oğlunu hem kendini övdü gitti :1::1::1::1: bizde oğlumuz olursa çok iyi kayınvalide olucaz dimi kızlar oğlumuzda mükemmel hiç bişeyi ters yapmayan herşeyi düzgün olan bizde öyle gelinlerimiz bizi hep sevicek :1:

[video=youtube;KiHgJIJo5TE]http://www.youtube.com/watch?v=KiHgJIJo5TE[/video]
kızlar benden şimdilik bu kadar uykusuzluktan ölüyorum :) iyi geceler cümleten

:1::1::1::1: kadına bakın hem oğlunu hem kendini övdü gitti :1::1::1::1: bizde oğlumuz olursa çok iyi kayınvalide olucaz dimi kızlar oğlumuzda mükemmel hiç bişeyi ters yapmayan herşeyi düzgün olan bizde öyle gelinlerimiz bizi hep sevicek :1:

ayışığı...amacım ne kendimi, ne de oğlumu övmekti, ama şöyle bir söz vardır, '' Kişiler ve kurumlar arasında sevgi ve saygı esastır, Sevgide serbestlik ama Saygı da mecburiyet vardır...''

kendime yapılmasını istemediğim hiçbirşeyi karşı tarafa da yapmamak benim hayat felsefem.:kkk:

ayışığı...amacım ne kendimi, ne de oğlumu övmekti, ama şöyle bir söz vardır, '' Kişiler ve kurumlar arasında sevgi ve saygı esastır, Sevgide serbestlik ama Saygı da mecburiyet vardır...''

kendime yapılmasını istemediğim hiçbirşeyi karşı tarafa da yapmamak benim hayat felsefem.:kkk:

ben hayatım boyunca kimseye saygısızlık yapmadım öyle bi huyum yok yapamam yani benimde hayat felsefem çoktur kurallarım vardır

o senin aileni arayıp sorar mı?

neden hep kızlar elin adamına kadınına şirinlik yapmak zorunda. banane, benim anam babam mı?

Şimdiden aramamandan şikayet ediyor,cam silmeni filan bekliyorsa evlendikten sonra kayınvaldidenden çıkmayabilirsin.
Biraz nasıl yaşadıklarını,aile hayatlarını gözlemle.Erkek arkadaşına ailesiyle ilgili sorular sor.
Mesela abisi veya ablası varsa nasıl yaşıyorlar,aileye gelip gitmeleri nasıl.
Kayınvalide hep evde midir,çevresi var mıdır.Yoksa sadece akraba,komşu ekseninde eve dönük mü yaşar.
Bunlar ileride senden neler bekleneceğinin sinyallerini verir.

kızlar sevdiğim adamın ailesine nasıl davranıp yaklaşıcamı bilmyorum biraz yabaniyim hoş içimdende gelmiyor ama mecburen adım atmam lazım yakında istemeye gelebilirler ki erkek arkadaşımın yükünü azaltıyım zira ona çıtlatıyorlarmış senin kız arkadaşın bizi arayıp sormuyor diye geçenlerde bu yüzden bile atıştık ara sor konuş seni sevsinler ki bişeyleri zora ki üstün körü yapmasınlar bize çok destek çıktılar falan dedi ne yapıcamı bilmyorum ya ama hiç konuşmak gelmiyor içimden onlarla bana yabancı inlar gibigeliyorr ne yapmalı ?

Ailesiyle tanışıp tanışmadığını pek anlayamadım yazdıklarından. Tanışmadıysanız ilk adım gelin adayından beklenmez ki :20: Artık ailelerin anlayışına göre seni istemeden önce görücü gibi gelebilirler, belki annesi annenle tanışmaya gelebilir, biraz daha anlayışlı bir ailen varsa erkek tarafı seni yemeğe davet eder, öyle tanışırsın. Biz son söylediğim şekilde yaptık.

Eğer tanıştıysanız, en azından bayramdır, kandildir, anneler günüdür bir bahane ile arayıp sorarsan gönülleri olur ama aramak zorunda değilsin tabii ki. Şu an sana yabancı gelmeleri çok normal ama konuşup görüşmeden de bu evre geçmez, biraz ılımlı olmakta fayda var :40:

Sorumun cevabı zaten varmış, ben görememişim, pardon :))

Benim annem bana her zaman "ne yap et kendini eşinin ailesine sevdir" der. Ben de erkek arkadaşımın annesine annem gibi bir sıcaklık hissetmiyorum haliyle ama her zaman gönlünü hoş tutmak istiyorum. Bir de çocuğunu tek başına büyütmüş, hem çalışmış hem ana babalık yapmış bir kadın, saygım çok büyük. Sürekli aramam ama her zaman güleryüz gösteririm, arada elime bir buket çiçek alır giderim, erkek arkadaşımla konuşmalarımızda annesinin hayatımızda önemli bir yeri olacağını bir şekilde belirtirim. Bence asıl istedikleri hürmek görmek, daha fazlası değil.

ya banada böyle geliyor ama geçen erkek arkadaşım annesiyle konuşmuş işte hiç aramıyor sormuyo demiş soğuk bize karşı falan gibisinden hatta iş eski ksevgilisine kadar varmışşş ...
benim erkek arkadaşım ara sor diyor uzaklaştırma kendinden bak istemeye gelicez sende böyle ilgilen falan diye işte

Ben arada ciddi bişeyler olmadan samimi olunmasına nedense karşıyım.

Çok istiyorlarsa onlar seni arasınlar.

Ben olsam aramam, zaten yakın değilsiniz, aranızda ciddi bir ilişiki yok, uzaklaşsınlar ne olur.

Back
X