Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yapim ya sevmiyorum yanlarında kendimi sığıntı gibi hissediyorummm elimde değil tabi bi kaç şeyde etkili yani örneğin : sevdiğim asker iznine geldiği ilk gün onların yanınaa gitmiştik benimde şarzım bitişti şarz ediyodum teli sonra sevgili annesi daha bir destur demeden kızım bizim şu camlar var bi ara yakın bi zamanda beraber silelim demez mi ya daha yeni gelmişiz pek sık görüşmüyoruz bu temizliği acelesi nee....
Aileler görüştüler mi? Bu da çok önemli. Görüştüğün arkadaşın sizin ailenizden biri yada birileriyle telefonda yada yüzyüze görüştükleri oluyor mu?
bir sorununuz olmadıysa neden içinden gelmiyor?
ufak tefek prolemleroldu olmaz mı ve ben peder beyden hiç haz etmiyoruumm![]()
neden?..........:26:
sert bi insan yada bana öyle geliyo ve bana göre garip birii![]()
poliyana canım kaç defa evlerine gittin? babasıyla annesiyle ne kadar sıklıkla karşılıklı oturdunuz?
kadına bakın hem oğlunu hem kendini övdü gitti
bizde oğlumuz olursa çok iyi kayınvalide olucaz dimi kızlar oğlumuzda mükemmel hiç bişeyi ters yapmayan herşeyi düzgün olan bizde öyle gelinlerimiz bizi hep sevicek
![]()
[video=youtube;KiHgJIJo5TE]http://www.youtube.com/watch?v=KiHgJIJo5TE[/video]
kızlar benden şimdilik bu kadar uykusuzluktan ölüyorum :) iyi geceler cümleten
[video=youtube;KiHgJIJo5TE]http://www.youtube.com/watch?v=KiHgJIJo5TE[/video]
kızlar benden şimdilik bu kadar uykusuzluktan ölüyorum :) iyi geceler cümleten
ayışığı...amacım ne kendimi, ne de oğlumu övmekti, ama şöyle bir söz vardır, '' Kişiler ve kurumlar arasında sevgi ve saygı esastır, Sevgide serbestlik ama Saygı da mecburiyet vardır...''
kendime yapılmasını istemediğim hiçbirşeyi karşı tarafa da yapmamak benim hayat felsefem.![]()
kızlar sevdiğim adamın ailesine nasıl davranıp yaklaşıcamı bilmyorum biraz yabaniyim hoş içimdende gelmiyor ama mecburen adım atmam lazım yakında istemeye gelebilirler ki erkek arkadaşımın yükünü azaltıyım zira ona çıtlatıyorlarmış senin kız arkadaşın bizi arayıp sormuyor diye geçenlerde bu yüzden bile atıştık ara sor konuş seni sevsinler ki bişeyleri zora ki üstün körü yapmasınlar bize çok destek çıktılar falan dedi ne yapıcamı bilmyorum ya ama hiç konuşmak gelmiyor içimden onlarla bana yabancı inlar gibigeliyorr ne yapmalı ?
ya banada böyle geliyor ama geçen erkek arkadaşım annesiyle konuşmuş işte hiç aramıyor sormuyo demiş soğuk bize karşı falan gibisinden hatta iş eski ksevgilisine kadar varmışşş ...
benim erkek arkadaşım ara sor diyor uzaklaştırma kendinden bak istemeye gelicez sende böyle ilgilen falan diye işte