• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğim adamın ailesi

İçinden gelmiyorsa zorla yapma hele de emrivaki hiç yapma :19:
Eski kız arkadaş ile karşılaştırmaları çok saçma ve çirkince
Sonuçta herkesin karakteri farklı
Şimdiden seni eskisiyle karşılaştırıyorlarsa evlenince ne olur
Sen onlara değil,birazda onlar sana alışmaya çalışsa iyi olur :34:
Saygısızlık yapma asla,tabiki nişanlanınca ara konuş
Fakat nişan öncesi çok şey beklemeleri sinir bozucu

ayy şimdi onlar öyle baskı yapınca insanın hiç arayası gelmez.ben de senin gibiyim cok iyiler cok severim ama telde aramak konusmak cok zor gelir yapmacıklık gibi geliyor niyeyse.tabii öyle değildir ama nebliyim ben öyle hissediyorum.ablalarıyla faceden falan konusuruz.bazen onlar arar beni.annesiyle de erkek ark la camda konusurken geldiğinde konusurz.anneler gününde bayramlarda vs ararım.daha fol yok yumurtA yok ne arayıp konuscaksın ki.gerçi onlar derrr benimkiler de diyor kız hiç arayıp sormuyor bizi diye.ama napayımmm çekiniyorum ben.sanki arayıp öyle konusmak yagcılık gibi geliyor bana.samimi gelmiyor ortada bir şey yokken..
erkek arkadaşın senin aileni arayıp konusuyor mu?

İyide önce istemeye gelsinler de ondan sonra ailesiyle muhabbete başlayın :50: O ne öyle ailesini ikna edincemi seni istemeye geleceklermiş. Kendi kararlarını kendisi alamıyormuymuş sevdiğin adam :34: Senin ailenin böyle bi talebi varmıda o sizden bunu istiyo anlamadım.

Son düzenleme:
Şimdiden aramamandan şikayet ediyor,cam silmeni filan bekliyorsa evlendikten sonra kayınvaldidenden çıkmayabilirsin.
Biraz nasıl yaşadıklarını,aile hayatlarını gözlemle.Erkek arkadaşına ailesiyle ilgili sorular sor.
Mesela abisi veya ablası varsa nasıl yaşıyorlar,aileye gelip gitmeleri nasıl.
Kayınvalide hep evde midir,çevresi var mıdır.Yoksa sadece akraba,komşu ekseninde eve dönük mü yaşar.
Bunlar ileride senden neler bekleneceğinin sinyallerini verir.

yani ewet korkumda bu zaten babası bana göre onun üzerinden geçiniyor çocuğun üstüne para çekmiş bakalım umarım ödemesi üstüne kalmaz yuva üstüne yuvada kurulmaz yani sonuçta bizde yuva kurucaz ailesinin ondan beklentisini kesmesini istiyorum ama zor olucak sanırım :(
ne kadar uzak okadar iyi felsefeyi tam benlik hele şu istemeydi nişandı bir atlatsak
genelde evde arada kurslara gidiyordu şimdi bilmiyorum

İçinden gelmiyorsa zorla yapma hele de emrivaki hiç yapma :19:
Eski kız arkadaş ile karşılaştırmaları çok saçma ve çirkince
Sonuçta herkesin karakteri farklı
Şimdiden seni eskisiyle karşılaştırıyorlarsa evlenince ne olur
Sen onlara değil,birazda onlar sana alışmaya çalışsa iyi olur :34:
Saygısızlık yapma asla,tabiki nişanlanınca ara konuş
Fakat nişan öncesi çok şey beklemeleri sinir bozucu

banada çok çirkince geldi neymiş efendim o kız daha çok ilgileniyormuş arayıp soruyomuş falanda filanda yani bense çok soğukmuşummm ve ewet sinir bozucu daha resmiyete dökümedi bi durun yani azıcık anlayış ama nerde

ayy şimdi onlar öyle baskı yapınca insanın hiç arayası gelmez.ben de senin gibiyim cok iyiler cok severim ama telde aramak konusmak cok zor gelir yapmacıklık gibi geliyor niyeyse.tabii öyle değildir ama nebliyim ben öyle hissediyorum.ablalarıyla faceden falan konusuruz.bazen onlar arar beni.annesiyle de erkek ark la camda konusurken geldiğinde konusurz.anneler gününde bayramlarda vs ararım.daha fol yok yumurtA yok ne arayıp konuscaksın ki.gerçi onlar derrr benimkiler de diyor kız hiç arayıp sormuyor bizi diye.ama napayımmm çekiniyorum ben.sanki arayıp öyle konusmak yagcılık gibi geliyor bana.samimi gelmiyor ortada bir şey yokken..
erkek arkadaşın senin aileni arayıp konusuyor mu?

kesinlikle anlayışa ihtiyacım var benimmm onlardada o hoşgörü yokkk
aramıyor tatlım hoş zaten bizimkilerin öyle bi bekletileri yok yani resmiyette falanda dökülmedi diye birazda

canım, sözlendikten sonra aramalar yapman en doğrusu olur.. şimdilik Mesela Kurban bayramı yakın.. Bayramda yanlarına gidermisin bilemiyorum ama arayıp bayramınız mübarek olsun diyebilirsin.. nişanlanacağın beyde ailesine "anne sözümüz olmadığı için çok aramak istemiyor olabilir" diyebilir.. çok yüzgöz olma canım.. Sizinde onlarında kültürü farklı olabilir,annesi muhabbet bekleyebilir sevgi bekleyebilir ama şimdi bu durumları çok fazla beklememesi gerekir. Her zaman ağırbaşlılığını korumanı öneririm. Saygılı ol büyükler çünkü. Ama sık sık arayıp yada evlerine gitmen doğru olmaz canım.. Başarılar diliyorum

Son düzenleme:
İyide önce istemeye gelsinler de ondan sonra ailesiyle muhabbete başlayın :50: O ne öyle ailesini ikna edincemi seni istemeye geleceklermiş. Kendi kararlarını kendisi alamıyormuymuş sevdiğin adam :34: Senin ailenin böyle bi talebi varmıda o sizden bunu istiyo anlamadım.

kendi kararını kendisi alabiliyomuş ama ailesininde daha istekli olmasını daha çok istiyor beyefendiii

kesinlikle anlayışa ihtiyacım var benimmm onlardada o hoşgörü yokkk
aramıyor tatlım hoş zaten bizimkilerin öyle bi bekletileri yok yani resmiyette falanda dökülmedi diye birazda

o zaman sen erkek ark ına biraz empati kurmasını söyleyebilirsin.benim ailemi sen arıyor musun sanki de diyebilirsin.valla canım daha evlenmeden önce böyle şeylerle karşılaşıyoruz.evlendikten sonra nolur kim bilir...ben cok istememe ragmen korkmuyor da değilim.ne kadar iyi olurlarsa olsunlar elbet bir sorun cıkıyor.hayırlısı olsun hakkımızda ne diyeyim:/

ben evliyim aramıyorum, ortada bişey yok, niye arayacakmışsın, bide eski sevgiliyle kıyaslıyorlar ya ben olsam, ailesinin bu karşılaştırmayı yaptığını duyduğum an kıyameti koparır, gidin onu alın o zaman güle güle der, gönlümü almaları için uğraştırırdım

canım, sözlendikten sonra aramalar yapman en doğrusu olur.. şimdilik Mesela Kurban bayramı yakın.. Bayramda yanlarına gidermisin bilemiyorum ama arayıp bayramınız mübarek olsun diyebilirsin.. nişanlanacağın beyde ailesine "anne sözümüz olmadığı için çok aramak istemiyor olabilir" diyebilir.. çok yüzgöz olma canım.. Sizinde onlarında kültürü farklı olabilir,annesi muhabbet bekleyebilir sevgi bekleyebilir ama şimdi bu durumları çok fazla beklememesi gerekir. Her zaman ağırbaşlılığını korumanı öneririm. Saygılı ol büyükler çünkü. Ama sık sık arayıp yada evlerine gitmen doğru olmaz canım.. Başarılar diliyorum
bana görede en doğrusu bu zaten ama sevdiğim için arıcam köprüyü geçene kadar tatlımm
o zaman sen erkek ark ına biraz empati kurmasını söyleyebilirsin.benim ailemi sen arıyor musun sanki de diyebilirsin.valla canım daha evlenmeden önce böyle şeylerle karşılaşıyoruz.evlendikten sonra nolur kim bilir...ben cok istememe ragmen korkmuyor da değilim.ne kadar iyi olurlarsa olsunlar elbet bir sorun cıkıyor.hayırlısı olsun hakkımızda ne diyeyim:/

amin tatlımm :ssz:

Ne kadar sert ve katı düşünüyorsunuz bayanlar. :) Sevdiğiniz adamın ailesiyle aranızı iyi tutmak adına ufak adımlar atınca incileriniz mi dökülür? Karşılıklı anlayış ve emek her konuda kendini göstermeli ilişkilerde. Eşinizin ya da sevgilinizin ailesiyle iyi geçinmenizi, sürekli görüşmenizi istemesinden doğal ne olabilir?

cirkinlerinengüzeli bu dediğini sözlendikten sonra yapmalı.. o zaman bir adı olacak çünkü.
poliyana köprüyü geçtikten sonra muhabbete başlamalısın kuzucum,kendini sevdirmek için değil,zorlama kendini ama eşinin ailesi olduğu için tatlılıkla ara sor.. sözlendikten sonra aramamazlık yapman onlara daha çok ağır gelir.. senin eşinin senin aileni araması seni mutlu eder değilmi,aynı durum işte canım.. sen sözlendikten- evlendikten sonra ararsan hem eşini hemde ailesini çok mutlu etmiş olursun.. evlendikten sonra aramaman kendi yuvanda belki problem yaşatabilir,zorla arıyorum izlenimi verme canım,emin ol hemen anlaşılıyor böyle durumlar (:

Son düzenleme:
cirkinlerinengüzeli bu dediğini sözlendikten sonra yapmalı.. o zaman bir adı olacak çünkü.
poliyana köprüyü geçtikten sonra muhabbete başlamalısın kuzucum,kendini sevdirmek için değil,zorlama kendini ama eşinin ailesi olduğu için tatlılıkla ara sor.. sözlendikten sonra aramamazlık yapman onlara daha çok ağır gelir.. senin eşinin senin aileni araması seni mutlu eder değilmi,aynı durum işte canım.. sen sözlendikten evlendikten sonra ararsan hem eşini hemde ailesini çok mutlu eder..

yorumum ben evliyim aramıyorum sen niye araycakmışsın tarzındaki yorumlar içindi.

kızlar sevdiğim adamın ailesine nasıl davranıp yaklaşıcamı bilmyorum biraz yabaniyim hoş içimdende gelmiyor ama mecburen adım atmam lazım yakında istemeye gelebilirler ki erkek arkadaşımın yükünü azaltıyım zira ona çıtlatıyorlarmış senin kız arkadaşın bizi arayıp sormuyor diye geçenlerde bu yüzden bile atıştık ara sor konuş seni sevsinler ki bişeyleri zora ki üstün körü yapmasınlar bize çok destek çıktılar falan dedi ne yapıcamı bilmyorum ya ama hiç konuşmak gelmiyor içimden onlarla bana yabancı inlar gibigeliyorr ne yapmalı ?

arkadaşım senin araman bana göre saçma çünkü ne öyle sanki yaranmaya çalışıyomuş gibi. ben 4 aylık evliyim hala aramam zaten yan binada oturuyor akşamları uğruyorum eşimle beraber o kadar. genelde görümcem arar beni bekarkende nişanlıykende o arardı.kayınvalide adayını arayıp ne konuşabilirsinki.sadece ziyaretine gidebilirsiniz ordada güleryüzlü ol yeter..

kendi kararını kendisi alabiliyomuş ama ailesininde daha istekli olmasını daha çok istiyor beyefendiii

Yada şimdiden ailesinin görüşlerine oldukça önem verdiği sinyallerini ortaya koyuyor da diyebiliriz :34: Valla karar sizin seviyosanız muhabbet kurucaksınız ozaman soğuk uzak demeden

Son düzenleme:
Back
X