Muhtemelen olan şu, nişanlınız bu üyelikler ile makara muhabbeti yapıyordu. Reel olarak buluştuğunu, görüştüğünü sanmıyorum. Yoksa bunu illa ki hissederdiniz. Kadın bakış açısıyla bakıyorsunuz olaya ama kendinizi üzüyorsunuz sadece. Erkekler için bu durum gayet normal, akşamları belli saatlerden sonra maalesef, bizim hemcinslerimizin de içinde bulunduğu bel altı sohbetler yapılıyor. Bu erkek için gayet normal, hele ki, henüz evlenmediyseniz.
Size de şifreleri vermemesinin sebebi, göstereceğiniz tepkiden çekinmesidir. Kendince bir savunma mekanizması geliştirmiş "benim özelim" şeklinde. Sizin vereceğiniz tepkinin aşırı olacağını düşünmüş ki böyle bir şeye kalkışmış. Bakın bence fazla üstelemeyin, şifreleri vermeyecektir Hoş bundan sonra verse de zaten pek çok silinmiş olacaktır.
Önünüzde 2 yol var; ya bu olayı unutacaksınız, ve ona güveneceksiniz. Çünkü güvenmek zorundasınız bu durumda, güvensiz evlilik yürümez.Sürekli acabalarla, huzurlu olunmaz. Bu olayı unutmaz, yine de evlenirseniz, hayatınız zindana döner.
Ya da, ben unutamam, sürekli düşünürüm, bundan sonra güvenemem diyorsanız ayrılacaksınız.
Bu arada, şimdiden böyle yapıyor, evlenince ne yapmaz şeklinde ki yorumlara da çok katılmıyorum. Çoğu zaman bunun tam tersi çıkabiliyor. Evet geleceği düşünmek gerek ama,şimdiye kadar yaşanılan güzel şeylerinde etkisi olmalı karar vermekte.
Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah herşey gönlünüzce olur.