• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adamla kendisinin hatası yüzünden ayrıldık ama yeniden barışmak istiyorum ne yapabilirim?

Siz aslında bu insanı sevdiğinizi sanıyor olabilir misiniz? Adam git artık hayatımdan demesine rağmen yazıp duruyorsunuz. Bence onu sevmekten çok ilgisini seviyorsunuz. Bağımlı bir ilişkiniz vardı diye yorumluyorum.

çok isterim ama laftan anlamayan yapışkan insan gördüm mü sinirlerime hakim olanıyorum.
Benim yıllarımı çalmış bir adama ne yapmamı bekliyorsun kolayca bitirip atayım mı ne kadar basit geliyor size ya o zaman kimsenin hayatına girip duygularıyla oynamayın bizde böyle yapışıp hesap sormayalım!!

Siz aslında bu insanı sevdiğinizi sanıyor olabilir misiniz? Adam git artık hayatımdan demesine rağmen yazıp duruyorsunuz. Bence onu sevmekten çok ilgisini seviyorsunuz. Bağımlı bir ilişkiniz vardı diye yorumluyorum.
Sevdiğimi sanmıyorum seviyorum o hayatımdayken gözlerimin içi gülüyordu bunuda çevreme yansıtıyordum

Engellememesi kendi egosunu kasmak. İstemediği net yani sonuçta. Kendinizi kaldırmayın
Buna katılmıyorum. Yani adam kesinlikle hanımefendiyi istemiyor, o konuda size katılıyorum. Ama engellememeye anlam yüklenmemeli bence.

Tamam kimisi sizin dediğiniz amaçla engellemiyordur belki ama, şahsen ben beni taciz etmiyorsa hayatımdan çıkan insanları engellemiyorum. Çünkü umrumda olmuyorlar, aklıma gelmiyorlar. Bence çoğu insan da benim gibisir, öylece bırakıyordur 😊

Sizin üzerinizden konu sahibine söylemiş oldum, engellememesinden umut bulmaya çalışmayın.

Bir de Mune Mune hanım konu bdv ye taşınsa daha çok üye yardımcı olur bence 😊🙏🏻

Sevdiğimi sanmıyorum seviyorum o hayatımdayken gözlerimin içi gülüyordu bunuda çevreme yansıtıyordum
Ama yaptığı şeyden de büyük bir kavga çıkarmışsınız üstelik rahatsız olduğunuz bir şey. İkinciye demeden de bitmiş gitmiş. Adam size yapma etme bile dememiş. O sevse en azından gitme yapma demez miydi? Gurur kırıcı olduğunu düşünmüştür belki de... Bilemedim.

Buna katılmıyorum. Yani adam kesinlikle hanımefendiyi istemiyor, o konuda size katılıyorum. Ama engellememeye anlam yüklenmemeli bence.

Tamam kimisi sizin dediğiniz amaçla engellemiyordur belki ama, şahsen ben beni taciz etmiyorsa hayatımdan çıkan insanları engellemiyorum. Çünkü umrumda olmuyorlar, aklıma gelmiyorlar. Bence çoğu insan da benim gibisir, öylece bırakıyordur 😊

Sizin üzerinizden konu sahibine söylemiş oldum, engellememesinden umut bulmaya çalışmayın.
Umut bulma değil bir diyor ki arkadaş kalalım bir diyor olmaz kalmayalım böyle yapınca tabiki insan umutlanıyor

Kendisinin hatası yüzünden ayrıldık ama onu seviyorum yeniden olmak istiyorum yazma dedikçe yazdım aradım sordum dün beni aradı istemiyorum zorlama artık dedi sert bir dille konuştu ama hatalı olan oydu güzel birşey söylesemde kızıyor bağırıyor çağırıyor istemediği konusunda çok net soğudum senden olmaz artık diyor ama açık kapı bırakıyor gerçekten istemeyen heryerden engeller ama ona ulaşma fırsatı da veriyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun delirmek üzereyim?
İnsan böyle bir ilişkide kendine olan bütün saygısını yitirir ki,ben ortada bir ilişki göremedim.

Back
X