• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adamla kendisinin hatası yüzünden ayrıldık ama yeniden barışmak istiyorum ne yapabilirim?

Takıntılı saplantılı sevgiler genelde sevdiği insana körkütük bağlanan insanlardan çıkıyor. Adam git diyor hala seviyorum diyorsunuz. Çok karışık bir durum.
Yahu neyini anlamıyorsunuz git dediğinde gitmesini bilirim ama o kadar şeye rağmen net bir şekilde istemediğini söyleyen adam sosyal medyadan sildim diye bana Kızan bir adamdan bahsediyor hem git diyor hemde silince kızıyor

Seviyorum napayım konuşana kolay tabi
Eee napalim gurursuz gurursuz yalvar o zaman belki obur kızlardan fırsat kalırsa 5 dk da sana ayırır
Senin onurunu düşünüyor cvp yazıyor herkes. Adam seni istemiyor hem de gözü dışarda aranıp duruyor böyle kolayca vazgectigine göre hiç de sevmemiş seni. Ne diyelim şimdi ne desek bi cvbin var madem öyle yutup oturacaktın tek gitme beni terketme de kimle düşüp kalkarsan kalk dicektin

Eee napalim gurursuz gurursuz yalvar o zaman belki obur kızlardan fırsat kalırsa 5 dk da sana ayırır
Senin onurunu düşünüyor cvp yazıyor herkes. Adam seni istemiyor hem de gözü dışarda aranıp duruyor böyle kolayca vazgectigine göre hiç de sevmemiş seni. Ne diyelim şimdi ne desek bi cebin var madem öyle yutup oturacaktın tek gitme beni terketme de kimle düşüp kalkarsan kalk dicektin
O zaman üsluplu bir şekilde düzgün bir dille yorum yapacaksınız kızar gibi değil

Sevmiyorsa insan gibi ayrılacaktı neden kızları eklerken bana ailemle tanıştırayım desin?
Zorlama tatlım ya..adam bu mal bu işte.Hayir ne var bunlarda anlamıyorum ki az gurur yapın.Zaten siz böyle kendi degerinizi düşürüp birde değer görmek bekliyorsunuz

Sürekli başka kızları ekliyor kendisi sosyal medya dan bi çok tanımadığı kıza istek gönderiyor hayatında biri varken başka kızları niye ekleme ihtiyacı duysun
Hayatındaki kadını sevmediği için olabilir mi acaba? Adam sizi sevmediğini daha nasıl anlatabilir acaba?

Ama yaptığı şeyden de büyük bir kavga çıkarmışsınız üstelik rahatsız olduğunuz bir şey. İkinciye demeden de bitmiş gitmiş. Adam size yapma etme bile dememiş. O sevse en azından gitme yapma demez miydi? Gurur kırıcı olduğunu düşünmüştür belki de... Bilemedim.
O kızları eklerken onlarla görüşürken benim de gururum kırıldı ama neyse sanırım daha fazla üzerine düşmemek

Back
X