1 sene geçmiş artık sende toparlan hayatına dön elbet daha iyisi çıkacak karşınaBugun 5 yilimi verdigim eski nisanlim sözlenmis. Benden ayrildiktan 2 hafta sonra seviyorum dedigi kizla hemde . Fotograflarini gordum canimdan cok sevdigim adamin bi baskasini sevisini gordum kahve tutuyo du kiz . Bugun tam 1 sene oldu ayrilali gecen sene bugun beni hastaneye kaldirmislardi . Ben bi umut beklerken gelcek diye o baskasiyla evleniyo . Icim yandi be icim ne zormus . Ben onun saclarini oksardim kokusunu icime cekerdim bi saat sonra gelcek olsa bile 10 kere sarilirdim o yokken yasayamam derdim bi baskasini seviyo evleniyolar . Bunlari niye yazdim bilmiyorum belki ic dokme diyin belki sizden baska kimsem olmadigindan ne adaletsiz dunya bu ben hala yarim hala eksik dim . Tamamlanirmiyim bundan sonra benim ahim tutmazmi sandiki bogazimda bir yumru gecmiyo . Icim buz okadar kizginimki yillarimi harcamisim
Bukadar seviyorken neden ayrıldınız? Sizde nişanlılık yaşamışsiniz.anlatirsanz dinleriz.caninizi skmayın sizinde müstakbel esinize kahve tutacağıniz günleriniz olucak ins.lutfen onu unutun artık.o başkasının olmuş.kendinize değer verin ve onu takip etmeyi bırakın.
Allah yardımcın olsun öncelikle. benim yaşadığım sizinki kadar ağır olamaz elbet, bizimki uzak mesafe ilişkisiydi. ayrıldık başkasıyla evlendi. gerdek gecelerini atlatmak zor oldu, bayan halimle dön sağa dön sola. o gece zor geçti. ama tam da o gece rüyamda bir yılanın başını koparıp kapıya atmıştım. demek ki hayırlı değilmiş. sonra gizli gizli profilini filan takip ettim. zamanla azaldı acısı. çocuğu bile oldu. sonra bıraktım takibi yavaş yavaş. şu an desen umrumda değil. zaman geçiriyor. yıkma kendini sakın. uzun ilişkiden çıkan insanlar pat diye evlenebiliyor. inşallah karşına daha hayırlı biri çıkar
Zordur eminim ama kendini harap etmen yine sana zarar. Onlar hayatını hayatını yaşarken sen niye aglayasin? Diye yazmak kolayda gel bunu yüreğine anlat işte,ağla bol bol yasa acini ben bile üzüldüm : (( inşallah çok mutlu olacağın biri çıkar tez zamanda açın diner böylece.
İki kez ayrılıp birleştiğiniz ilişki evliliğe donusseydi şimdi boşanma konusunu konuşuyor olurdunuz..bırakın herşeyi..geçmişi arkanıza atın o sayfayı caaaart diye yirtin ve temiz bir sayfa açın.daha iyileri eminol karşına çıkacak.dua et b bol dua et.bekle zamanla herşey düzelecek insCok tesekkur ederim sadece kizginim kendime ona hersyee bu salakligima . Niye ayrildik derseniz sorumsuz calismayan ilgisiz saygisiz bi iliskimiz oldu nisanlaaninca 2 ayrilmamda onun cabasi ile baristik en son sacma bi sebepten bbitirdik sonra cok yalvardim kopek gibi hemde rezil rusva ettim kendimi megerse buymus sebep bunun icinmis sanki gecmis silindi suan gozumden o 1 yil yildir kiyamadigim fotograflari ellerim ile yirttim simdi . Sinirden catliyorum bi nebze olsun rahatlatiyosunuz allah razi olsun
Cok tesekkur ederim sadece kizginim kendime ona hersyee bu salakligima . Niye ayrildik derseniz sorumsuz calismayan ilgisiz saygisiz bi iliskimiz oldu nisanlaaninca 2 ayrilmamda onun cabasi ile baristik en son sacma bi sebepten bbitirdik sonra cok yalvardim kopek gibi hemde rezil rusva ettim kendimi megerse buymus sebep bunun icinmis sanki gecmis silindi suan gozumden o 1 yil yildir kiyamadigim fotograflari ellerim ile yirttim simdi . Sinirden catliyorum bi nebze olsun rahatlatiyosunuz allah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?