Sevdigim baskasiyla evleniyo bunu da mi gorecektim?

Canım milyonlarca erkek var memlekette yaşadığını tecrübe say dönüp bakma ardına, o mutlu iken sen ömrünün 1 anını bile onun için üzülerek harcama , çok pişman olursun, sağlıklı aldığın nefese şükret , buda geçer gider allah sağlık sıhhat versin , yine aşk olur aşık olursun , ama kendini üzerek yıpratma sakın DEĞMEZ

Hakkınızda hayırlısı olsun.Onu izlemeyi bırakın.Geçmişle yaşanmaz.Hayatınıza yeni biri girer yine seversiniz.Hayatına devam edip sizi geçmişte bırakan biri için üzülmeye değmez.

üzülmeyi seçme. onu izlemeyi bırak. o olsaydı hayatında belki çok kotu bir kaderin olacaktı öyle düşün. sen istediğin kadar aklinda o. ve hemen simdi birak dusunmeyi.

Bu dedigini ancak bi baskasini sevince farkedebilirim galiba insallah bende senin kadar sansli olup sevip sevilirim . Hala baktiginda bisey hissetmiyomusun peki ?
hırs etmişsindir belki. saygısız ilgisiz diyorsun, zaten ilişki içinde de çok emin değildin bence içten içe. ama alışkanlık olabilir hırs olabilir. zor gelmiştir ayrılmak.

kendine kızabilrsin. ama kendini affetmeyi de dene. insanız hata yapıyoruz. bu hatayla yaşamak zorunda değilsin. affet kendini gitsin. kendine pasta ısmarla. keyif yap :) o kız uğraşacak bunun ilgisizliğiyle saygısızlığıyla sonuçta.

bak benim o evlenen zevat cimriydi. 10 kuruşun lafını edecek kadar. çok seviyordum. kötü huyları vardı ama çok tutku vardı. terk ettiği için tutku tabi :) sonra ben terk ettim de evlendi. şimdi karısı uğraşıyor cimriliğiyle. takip ediyordum çaktırmadan, ucuz yerlerde ucuz ucuz şeyler yiyorlardı. (durumları iyi). ben netten kampanya filan pek paylaşmıyorum. yolda bedava bir şey göreyim almaya utanırım mesela. karısı şimdi muhtemelen kocası almadığı içindir, paylaşıyor bedava kazanmak için bir şeyler. he durumu olmasa anlarım ama yok durumları iyi.

evi arabası düzenli maaşı var çocuğun. o yüzden tuhaf geliyor. muhtaç durumda olmadıklarını bildiğim için.

10 kuruşun lafını edebilecek biri sonuçta, bana etmişti. benim aklıma bile gelmeyecek bir şey için mırın kırın etmişti 10 kuruştan sebep :) ben şimdi başkasıyla nişanlıyım. cebinde azcık parası olsa bile, gerekirse sigara parasıyla bile yediriyor içiriyor hiçbir şey kısmıyor :) bu sadece bir örnek

noldu şimdi? o zevat gittiğiyle kaldı. ben yıkıldım mı yooo. hayatıma bakıyorum. başkasını seviyorum şimdi :)

yani senin içn de eminim daha hayırlısı daha güzel huylusu vardır :)

1 sene ask acisi cekmek icin cok uzun degil mi ya ben sıkılırsım sahsen. En fazla 1 bilemedin 2 hafta yeter bence ayrilik acisi cekmek icin. Sonrasi calsin sazlar oynasin kizlar...
Sizde artik silkelenip kendinize gelin. Onunuzde ki maclara bakin.

Uzuldum durumuna ama soyle dusun: Cok sevdin ve yenildin ve hic bir yenilgi Bu kadar muhtesem degildi. Uzuntunu yasa, yasamasan daha Tuhaf olurdu Ozaman Ask olmazdi degil mi? Aci Ama gercek O Seni demek ki sevmemis. Seni hak Eden biri cikacak elbet...Eskide kalma ne hali varsa Gorsun o exin...

Bu dedigini ancak bi baskasini sevince farkedebilirim galiba insallah bende senin kadar sansli olup sevip sevilirim . Hala baktiginda bisey hissetmiyomusun peki ?

inşallah çıkar karşına hayırlı biri hem sever hem sevilirsin. o zaman dersin ki iyi gitmiş daha da gelmesin :)

hiçbir şey hissetmiyorum artık. ayrılığın a'sı geçerdi de bütün vücut dişlerim birbirine vura vura zangır zangır titrerdim. o kadar seviyordum düşün. sonra elimin tersiyle ittim :)) ve bu günlere geldim. ağla, hiç çekinme. fotosuna bakmak istediğinde kendini tutma, bak. bütün acını yaşa bitir. sonra önüne bak :)

4 yil iliskimiz cok guzel gitti sonra askere gitti geldi nisanlandik calismadi ise girmedi sorumsuz ilgisiz saygisiz bi insan oldu yurumedi .
Bende doner diye beklerken bu halde gordum kahve tutuyodu kiz resimde bide suslu kahve tabagi yaptirmislar ben masrafa girmesin diye hic bisey istememistim benim kiymetimi bilmeyip bu kadar değersiz hissettirip bi baskasini bu denli sevmis
ha döndü ha dönücek dediğim:) göndermeler yapan eski sevgilim:))

Neden ayrıldınız?

Sorumsuz ve saygısız biriyle evlenmekten daha iyi bir durumdasınız yani. 1 sene unut ak için çook uzun bir süre. Artık kendinize odaklanın.

Geciyor zamanla. Gonul isleri zorla olmuyor. Bittiyse bitiyor ne yazik ki. Baskasini sevmis demek ki. Olmasaymis keske ama olmus. Yapacak bir sey yok artik. Kendinizi harap etmeyin. Zamanla burnunuzun dibinde bile olsa bir sey hissetmiyorsunuz. Geciyor yani, zamana birakin.

4 yil iliskimiz cok guzel gitti sonra askere gitti geldi nisanlandik calismadi ise girmedi sorumsuz ilgisiz saygisiz bi insan oldu yurumedi .
Bende doner diye beklerken bu halde gordum kahve tutuyodu kiz resimde bide suslu kahve tabagi yaptirmislar ben masrafa girmesin diye hic bisey istememistim benim kiymetimi bilmeyip bu kadar değersiz hissettirip bi baskasini bu denli sevmis
ya o fincanlar 35₺ :KK53: bununla sevgi ölçme....

Özel msj attım canım benim üzülme lütfen geçecek
onunla ilgili ne varsa at onu hatırlatacak bir iğne bile bırakma
kızlar bu hatayı yapmayın süreci uzatıyorsunuz bu şekilde bırakın beyniniz unutsun bir müsade edin beyninize sürekli uyaranlarla beynimizden üstün performans beklemiş oluruz ve stolklamayın tutun kendinizi bir de bakmışsınız yeni umutlara yelken açıvermişsiniz bırakın hayatın güzelliklerine kendinizi

Hangimiz olsak üzülürdük tabiki.. Üzülmeyin, boşverin vs demeyeceğim doğrusu. Aksine üzüntünüzü sonuna kadar yaşayın, bu durumun gerçekliğiyle yüzleşin ve kabullenmeye başlayın. İyileşmek, kabullenmekle başlıyor. Duygularınızı bastırmayın, her an harika ve mükemmel hissetmek zorunda değiliz. Şuan üzgünsünüz ve bu çok normal. Bu durumu sindirmek için süre tanıyın kendinize ve sonra da yavaş yavaş kendi rutininize dönün, hayata karışın. Zamanın gücüne güvenin, siz farketmeden o bir şekilde hallediyor emin olun..

Cok tesekku ederim . Ayriliktan sonra benim yalvarmalarima karsi beni artik rahat birak ben bu kizi seviyorum demisti . Ben inanmamistim ama icten ice bekliyodum boyle bisey takinti ve hirs olmustu . Haketmedigimi dusundugum iicin bir gun pisman olur da gelir saniyodum beni cok sevmisti yada oyle sandim yalanmis hersey bekledigim 1 seneye yazik fotograflara baktim da 1 senedir kizamadigim adamdan igrendim iyi oldu galiba boyle olmasi

E sürekli ayrılan senmişsin, tabi ki sıkılabilir bu tavırlarından. Ya ayrılmasaydın, ayrıldıysan da kararının arkasında dur. Adam için hayat devam etmiş, senin için de etsin.

Evlilik hayatta verilecek en önemli kararlardan biridir ve öyle saygısız ve ilgisizler ile cehenneme dönebilir. O sebeple siz kendi cennetinizi oluşturmaya çabalayın...

Back
X