hırs etmişsindir belki. saygısız ilgisiz diyorsun, zaten ilişki içinde de çok emin değildin bence içten içe. ama alışkanlık olabilir hırs olabilir. zor gelmiştir ayrılmak.
kendine kızabilrsin. ama kendini affetmeyi de dene. insanız hata yapıyoruz. bu hatayla yaşamak zorunda değilsin. affet kendini gitsin. kendine pasta ısmarla. keyif yap :) o kız uğraşacak bunun ilgisizliğiyle saygısızlığıyla sonuçta.
bak benim o evlenen zevat cimriydi. 10 kuruşun lafını edecek kadar. çok seviyordum. kötü huyları vardı ama çok tutku vardı. terk ettiği için tutku tabi :) sonra ben terk ettim de evlendi. şimdi karısı uğraşıyor cimriliğiyle. takip ediyordum çaktırmadan, ucuz yerlerde ucuz ucuz şeyler yiyorlardı. (durumları iyi). ben netten kampanya filan pek paylaşmıyorum. yolda bedava bir şey göreyim almaya utanırım mesela. karısı şimdi muhtemelen kocası almadığı içindir, paylaşıyor bedava kazanmak için bir şeyler. he durumu olmasa anlarım ama yok durumları iyi.
evi arabası düzenli maaşı var çocuğun. o yüzden tuhaf geliyor. muhtaç durumda olmadıklarını bildiğim için.
10 kuruşun lafını edebilecek biri sonuçta, bana etmişti. benim aklıma bile gelmeyecek bir şey için mırın kırın etmişti 10 kuruştan sebep :) ben şimdi başkasıyla nişanlıyım. cebinde azcık parası olsa bile, gerekirse sigara parasıyla bile yediriyor içiriyor hiçbir şey kısmıyor :) bu sadece bir örnek
noldu şimdi? o zevat gittiğiyle kaldı. ben yıkıldım mı yooo. hayatıma bakıyorum. başkasını seviyorum şimdi :)
yani senin içn de eminim daha hayırlısı daha güzel huylusu vardır :)