Sevdigim baskasiyla evleniyo bunu da mi gorecektim?

" Seni unutamadim evet unutmak istemedim güldüm eglendim hayatima baktim , ama kalbime her döndügümde seni orada buldum...
Senin yoklugunda guzeldi. Senin yoklugunu sevmekte guzeldi.. buna oyle aliştim ki artik seni degil yoklugunu seviyorum. Bir yerlerde mutlusun , nefes aliyorsun , o guzel gozlerinle bakiyorsun ya çicege bocege aya güneşe bu bile bana yeter. Ya ölseydin? Buna asla dayanamazdim tek tesellim benim olmasanda hala biyerlerde , ayni gökyuzu altinda yaşadigimizi bilmek... bu bana yetiyor
...

10 yıl önce zorla koparıldığım sevdiğimin 1 yıl sonra bana attığı msjdaki son sözleri de buna benziyordu.
İçim yandı şuan:KK14::KK14:
Bak senin gibi isteyerek değil zorla ciğerim yana yana ayrılmak zorunda kalmıştım ben tammm 10 yıl oldu.

Geçiyor gülüm evet unutmuyorsun hiç çıkmıyor içinden bir şarkı bir koku hatırlatıyor onu ama geçiyor!

Belki gecmesinde karsi tarafinda sizi unutamamis olmasinin da payi vardir ama ben sanki o kadar yili tek basima yasamisim gibi . En zoruma giden de anne babasi olmayan kücük bi cocugu aldim büyüttum resmen adam ettim. Sozlenirken giyindigi takim bile bizim heyecanla kendi sözümüz icin aldigimiz benim sectigim takim
10 yıl önce zorla koparıldığım sevdiğimin 1 yıl sonra bana attığı msjdaki son sözleri de buna benziyordu.
Bak senin gibi isteyerek değil zorla ciğerim yana yana ayrılmak zorunda kalmıştım ben tammm 10 yıl oldu.

Geçiyor gülüm evet unutmuyorsun hiç çıkmıyor içinden bir şarkı bir koku hatırlatıyor onu ama geçiyor!

Bizimki de biraz oyle oldu yavaş yavaş soguttum yavas yavas alistirdim kendimi ayriliga ama son belliydi ayrilmak zorundaydik ve ayrildik. Şuan ne durumdasiniz evlendinizmi

10 yil gecmis umarim evlenip cok mutlu olmussunuzdur .
Kizlar bide canimi şu cok sıktı kizin babasi yorum yapmis fotograflara Allah nazarlardan saklasin diye eski nisanlimda saol baba allah basimizdan eksik etmesin seni demis . Biliyomusunuz benim 5 yillik iliskim olup ailemin ona ne iyilikleri dokundu kaza gecirdi evimizre baktik ama anne baba bile demiyodu muhattap bile olmuyodu demekki en basindan sikintisi varmis
Bizimki de biraz oyle oldu yavaş yavaş soguttum yavas yavas alistirdim kendimi ayriliga ama son belliydi ayrilmak zorundaydik ve ayrildik. Şuan ne durumdasiniz evlendinizmi

Ayrıldıktan 1 yıl sonra evlendim iki kızım var şuan.Duydum ki onun da kızı olmuş ve benim adımı koymuş :KK14::KK14: Tam bi eski aşk hikayesi kıvamında bizimki.

Son düzenleme:
Zor qma her yerden engelle artık ona bakma olanları tekrar et acı çeksen de kabul et ve yoluna devam et..
Hayırlısı böyleymiş .Rabbim Hayırlısını versin daha mutlu olabileceğin sizi canından çok seven bir eş nasip etsin

Back
X