Duydugum gunden beri her gun bi ciyla uyaniyorum geceleri gucluyum ben artik ondan bana hayir yok diyorum ve senin bu mesajin beni aglatmaya yetti . Cunku diyemediklerimi anlatamadiklarimi soylemissin . Oda benim herseyimdi suan bogazim dugum dugum sanki o gittigi gün evimizden cenaze cikti 1 sene alisamadim hatta bazen her kapi calisinda ben geldim askim diyecek diye hatta bazen ilerde o gelirse diye gidecegimiz yerleri hayal ettim hayatima kimseyi alamadim bi kisi oldu onu da sevemedim . Ama o baskasiyla ve beni uzen sey 5 seneyi ben hic unutamazken onun beni yok sayip o kiz icin en guzel gunlerim tek gerçeğim demesi beni unutmasi bana cocuklugumsun sen benim nasil unutuyum ben seni derdi ama unuttu . Sen sansli olanlardansin ki esin seni karsina cikmis Allah hep mutlu etsin ve eskiyi hic aratmasin . Umarim bende bulurum bana deger verip sevip sevilecegim birini
Bundan 1 sene once eski sevgilim bana mesaj atti senin suan bana yazdiklarini konunda yazdiklarini hepsini yazdi... evlendigim icin beni affetmeyecegini 5 senedir hayatina bir kişiyi bile almadigini benim onu diri diri mezara gömdügümü soyledi daha cok sey soyledi ama sen anlamissindir.
5 sene olmuş ayrilali ve beni hala unutamaamiş ( unutmak istememiş) bir eski sevgili vardi karsimda... onun karsisinda ise 3 senelik evli çocugu olsun diye ugrasan artik eski pink olmayan biri vardi...
Ve inan bana evet yazdiklarina cok uzuldum ona hakta verdim ama ben mutluydum ve onun aci cekiyor veya baskasini hayatina almiyor olmasi beni ilgilendirmiyor aksine üzüyordu..
Tek bir cevap verdim... ben hayatima bakiyorum sende bak. Mutlu olmani isterim hoşcakal...
Bu kadardi mesajjim ne diyebilirdimki allah benim gonlumden onu cikarmiş yerine bir baskasini koymuştu..
Şuan sadece kendine aci cekiyorsun... evlenecek olan eski sevgilin seni tabiki de hatirliyordur. Ama emin ol mutludur. O mutluyken sen kendini neden mutsuz ediyorsun ???
Yarin ölecegini bilsen hala bu mutsuzluklami yaşardin ? Bu aciyi mi cekerdin yoksa icinden geceni seni mutlu edecek seyleri mi yapardin...
Eski sevgilimin son soyledigi sozu de soyleyim sana
" Seni unutamadim evet unutmak istemedim güldüm eglendim hayatima baktim , ama kalbime her döndügümde seni orada buldum...
Senin yoklugunda guzeldi. Senin yoklugunu sevmekte guzeldi.. buna oyle aliştim ki artik seni degil yoklugunu seviyorum. Bir yerlerde mutlusun , nefes aliyorsun , o guzel gozlerinle bakiyorsun ya çicege bocege aya güneşe bu bile bana yeter. Ya ölseydin? Buna asla dayanamazdim tek tesellim benim olmasanda hala biyerlerde , ayni gökyuzu altinda yaşadigimizi bilmek... bu bana yetiyor...
Iyi oku iyi anla hayat gelip geciyor bekarliginin tadini cikar. Umarim hersey gonlunce olur...