Sevdiğim beni kardeş olarak görüyor

teacherr23

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
378
127
23
32
Arkadaşlar iş yerimde biri var âşık olduğum. Bahanelerle sürekli bir yerlere davet ediyordu beni. Cafede oturuyorduk muhabbet ediyorduk falan. Şarkılar çalıyor beraber söylüyoruz vs. Bana öyle yakın davrandı ki ben karşılıklı zannedip umutlandım. Kar var yerler buzlu diye beni tutmak için koluma girmeler gözlerime bakarak şarkı söylemeler. Sıkça mesaj atmalar sürekli bir yerlere davet etmeler. Hatta geçen ben işten ondan önce çıktım. Ta bahceyi geciyordum neredeyse arkamdan koşarak geldi bekle esyalarimi alayim beraber gidelim dedi falan. Bütün bunları beraber düşününce ben onun da hisleri var sandım. Ama geçen tuttu bana kardesim dedi. Sonra da tuttu birinden hoşlanmış serviste. Onu anlattı. Aşık mi oldun falan dedim hiç belli etmedim hadi hayırlı olsun dedim yok aşık olmak kolaymi oyle sadece ilgimi çekti durgun deniz gibi kız dedi. Iste yanina otursan muhabbet kursan az bilgi alsan falan dedi. Ama ayni samimiyete aynen devam ediyor benle. Napmaya çalışiyor anlamadim. Kizla arami yap demesi surekli ondan bahsetmesi cok canimi yakıyor ben o isleri beceremem isteme oyle seyler diyip kestirip attim. Ne yapayim acikca soyleyim mi sizce vya keseyim mi muhabbeti bir yol göstern nolur acı çekiyorum resmen

Size bu şekilde davranan biri için neden acı çekiyorsunuz ki, adam resmen bana o kızı ayarla demiş.
Demek ki sizde gönlü yok, aranıza mesafe koyun, kolunuza falan girmesine müsaade etmeyin.

Back
X