• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim bey galiba öldü

Benimde 5 senedir kelime oyunu oynadığım biri vardı. İstisnasız her gün bir iki oyun oynardik.
Cinsiyetini bile bilmiyorum. Sohbet hep kapalıydı. Adı izmirdi.

İzmir depreminden sonra bir daha hiç online olmadı.. İsmiyle ilişki kurunca , Sanıyorum ki o da bu diyardan göçtü.

Sizin konunuzda yine içlendim. Ölüm sanalda bile gelince insan bir tuhaf oluyor yaş ilerledikçe.
....

Ara verelim demiş size. Yani kısacası yok olmus ortadan. Hesabını öğrenmiştir eşi.
Ne güzel gülüyordum ya konuda ki yorumlara .... :110:

Masumlar apartmanındaki gülben gibi :KK70:
Esat : aşağıya iner misin bişey konuşacağız ?
Gülben : Düğünümüzü salonda mı yapalım ? kır mı olsun ?
:KK70: evet ya gulbenin o sahneleri bir yandan buruktu ama bir yandan cok güldüm Allah affetsin 😀
bi de diyor ya Esat -anladin dimi kötü degilsin ama arkadas olarak seviyorum sadece falan diye
Gulben diyor anladim ben anladım (abimden utandigi icin bizi ayirirlar diyeymis o da seviyor )😅🤣

:KK70: evet ya gulbenin o sahneleri bir yandan buruktu ama bir yandan cok güldüm Allah affetsin 😀
bi de diyor ya Esat -anladin dimi kötü degilsin ama arkadas olarak seviyorum sadece falan diye
Gulben diyor anladim ben anladım (abimden utandigi icin bizi ayirirlar diyeymis o da seviyor )😅🤣
Esat : ''Anladın değil mi kötü değiliz seni arkadaş olarak seviyorum.''
Gülben : '' Düğün pastamız nasıl olsun ? ''

Ölü değil o bayılmıştır. Bir iş gezisinde, bayi toplantısında her an hortlayabilir.

E hadı bizde uye olalım sjsjsjsjsjs
Benim üyeliğim var bi gün daha yeni kullanmaya başlamıştım, bi sohbet yaptık böyle 20 30 kadınla tanımam etmem sadece nick gözükür zaten no gözükmüyor.
İşte büyük 60 yaşlarında bi kadın bize ders veriyordu, bende teyzemdeydm mikrofonu kapatmayı unutmusm teyzelerimle konusuyorm ses herkese gitmişti. 🤦🏻‍♀️
O ara ne konuştuk hiç bilmiyorum ahhshdhdhd

yaklaşık 2 ay önce başka bir platformda tanıştık ve konuşmaya başladık arkadaşçaydı fakat onu gerçekten çok seviyordum bana dc adresini falan da verdi.
Daha sonra geçen hafta ara verme gereği duyduğunu söyledi o günden sonra hiçbir yerde yok hiçbir hesapta aktif olmadı artık sağlığından endişe ediyorum
2 ay tanıyorsunuz
sadece online konuştunuz
Seviyorsunuz
Ortalıkta yok öldüğünden şüpheleniyorsunuz

Hımm ok :KK51:

VanessaRinki VanessaRinki
445ac442912d254159d1d563128fe455.webp

Siz ölmüssünüzdür o beyefendi icin(!) haberiniz yok
Bunca saflik da bu devirde yani ne bileyim ;)

Ölmemiştirde ölü numarası yapıyordur. Ya eşi öğrenmiştir yada başka biri vardır ona ara verelim dediğinde de sana dönebilir

Back
X