- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
- Konu Sahibi VanessaRinki
Vasat herifBenim eski sevgilimde beni terk ettikten sonra beni arayip ben vuruldum ambulansta senin adını sayıklamışım demisti hshshsh yersen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vasat herifBenim eski sevgilimde beni terk ettikten sonra beni arayip ben vuruldum ambulansta senin adını sayıklamışım demisti hshshsh yersen
inandım tabii ki konuşma tarzı güven veriyorduInandinmi gerçekten yogsam bize fake mi atiyosun
Bosver Vanessa o gider baskası gelir.20 yaşındayım bu bey de 24
inşallahEvli olabilir ama siz yinede pozitif düşünün belki ölmüştür ..
YaaaNe dinliyorum ozellıgı vardı, hoslandıgın beye dınledıgın sarkıyla ustu kapalı mesaj gonderıyordun
Yaralıjojuk_25 oturum actı
Erkek milleti işte tek amaci acaba hala beni seviyor mu diye yapmistir.erkekler cocuk gibidir hep sevilmek isterİyi de hanımı çocuğu vardı sadece seni merak ettim dedi baya azarladım ölüm kalım meselesi de olsa yazma dedim tamam dedi. Niye yazmıştır ki bebeği olan adam
Erkek milleti yok mu ne senaryolar ne senaryolarBenim eski sevgilimde beni terk ettikten sonra beni arayip ben vuruldum ambulansta senin adını sayıklamışım demisti hshshsh yersen
Bence konu sahibide ironi yapmisDalga mı geçiyorsun ciddi misin emin olmadığım için yorum yapamıyorum bir türlü, arada kaldım![]()
Bu deyyus erkekler hicbir firsatti kacirmiyor.ölseler cennette huriler senin kadar guzel degil derlerVurulması gercektide sayiklamasina inanmamıştım![]()
Yok yav bu gercekten vuruldu hshshshsErkek milleti yok mu ne senaryolar ne senaryolarbiz de acıyoruz, zamanında peşimden koşan biri çok hastayım kalkamıyorum bi çorba yapamıyorum bi bardak su içemiyorum gel dedi erkek kardeşime söyledim gel gidip ambulans çağıralım birlikte diye o da otur oturduğun yerde numara yapıyor dedi, 14 - 22 çalışıyordum bi baktım gece çıkışta iş yerinin kapısında
![]()
Hshdhd bide hatırlamıyor guya arkadasi sormus hemsire kim adini sayikladin diyeBu deyyus erkekler hicbir firsatti kacirmiyor.ölseler cennette huriler senin kadar guzel degil derler![]()
Konuşma tarzı güven veriyorsa, ölmüştür senin bey Vanessa yoksa muhakkak dönerdi sana.inandım tabii ki konuşma tarzı güven veriyordu
Bizde saf gibi inaniyoruz işteHshdhd bide hatırlamıyor guya arkadasi sormus hemsire kim adini sayikladin diyeaz cakal degiller
Aşkım benimde sesim çok naiftir çok güven verir ama gerçekte 30 senelik tinerci ve kapkaççıyım özetle çok güvenme insanlarainandım tabii ki konuşma tarzı güven veriyordu
Ne dinliyorum ozellıgı vardı, hoslandıgın beye dınledıgın sarkıyla ustu kapalı mesaj gonderıyordun
Yaralıjojuk_25 oturum actı
El fatiha o zaman ne diyelim senin beyeinandım tabii ki konuşma tarzı güven veriyordu
yaklaşık 2 ay önce başka bir platformda tanıştık ve konuşmaya başladık arkadaşçaydı fakat onu gerçekten çok seviyordum bana dc adresini falan da verdi.
Daha sonra geçen hafta ara verme gereği duyduğunu söyledi o günden sonra hiçbir yerde yok hiçbir hesapta aktif olmadı artık sağlığından endişe ediyorum