• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim bey galiba öldü

Benim eski sevgilimde beni terk ettikten sonra beni arayip ben vuruldum ambulansta senin adını sayıklamışım demisti hshshsh yersen
Erkek milleti yok mu ne senaryolar ne senaryolar 😄biz de acıyoruz, zamanında peşimden koşan biri çok hastayım kalkamıyorum bi çorba yapamıyorum bi bardak su içemiyorum gel dedi erkek kardeşime söyledim gel gidip ambulans çağıralım birlikte diye o da otur oturduğun yerde numara yapıyor dedi, 14 - 22 çalışıyordum bi baktım gece çıkışta iş yerinin kapısında 😄

Erkek milleti yok mu ne senaryolar ne senaryolar 😄biz de acıyoruz, zamanında peşimden koşan biri çok hastayım kalkamıyorum bi çorba yapamıyorum bi bardak su içemiyorum gel dedi erkek kardeşime söyledim gel gidip ambulans çağıralım birlikte diye o da otur oturduğun yerde numara yapıyor dedi, 14 - 22 çalışıyordum bi baktım gece çıkışta iş yerinin kapısında 😄
Yok yav bu gercekten vuruldu hshshshs🤣🤣 ama sayıklama olayı yalandır tabiki 🤣

Ne dinliyorum ozellıgı vardı, hoslandıgın beye dınledıgın sarkıyla ustu kapalı mesaj gonderıyordun
Yaralıjojuk_25 oturum actı

rezalet. msn de yetişememişim ben..
teknolojik flörtün hiç bir nimetinden fayadalanamadan göçücem bu dünyadan :KK53:

Lexacommander Lexacommander mutlu musun?:63:

yaklaşık 2 ay önce başka bir platformda tanıştık ve konuşmaya başladık arkadaşçaydı fakat onu gerçekten çok seviyordum bana dc adresini falan da verdi.
Daha sonra geçen hafta ara verme gereği duyduğunu söyledi o günden sonra hiçbir yerde yok hiçbir hesapta aktif olmadı artık sağlığından endişe ediyorum

Tanışalı 2 ay olmuş, ki galiba sadece internetten konuşmuşsunuz ve gerçekten seviyorum diyebiliyorsunuz.

Ara verelim demiş zaten ve henüz 1 hafta olmuş ve siz sağlığından mı endişe ediyorsunuz? Umarım gelinliğin etiketini kesmemişsinizdir.

Back
X