Sevdiğim çocuk yine eski sevgilisine döndü

Bana geri döner mi

• evet

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7
  • Anket Kapalı .

werewolfheart

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2016
3
0
1
29
Bizim biraz uzun ve karışık bi durum. Yedi aydır tanışıyoruz. İlk bir iki ay her şey çok güzeldi benden hoşlandığını daha çok tanımak görüşmek istediğini söyledi her an mesajlaşıyoduk. Daha sonra mesajları seyrekleşmeye başladı arkadaşlarımlayım telefona bakamıyorum gibi şeyler söyledi. Fakat zorla söylettiğimde eski sevgilimle konuşmaya başladım ikinizle de konuşmam uygun olmaz dedi. Bir hafta sonra fotoğraflarını koydu instagrama ve iki gün sonra sildi. Anlaşamadıklarını söyledi. İkinci buluşmamızdı bu ve bana yakın davrandı yine. Üçüncü buluşmamızda resmen sevgili olmuştuk fakat sonra benim kıskançlıklarıma çok sinir oldu ben de onun vurduymaz tavrına. Sürekli ben görüşmek ister oldum o kaçtı. Arada beni istediğini söyledi sorunların olmasını istemediğini söyledi ben de hep kendimi düzeltmeye çalıştım. En sonunda bir gün bu kavgalı hallerimizi unuttu sandım çünkü bana çok güzel şeyler söyledi seni istiyorum dedi sarıldı saçımdan öptü kavga etmeyelim artık dedi birlikte olduk ama beni sevdiğini gerçekten hissetmiştim sarılmasından koklamasından. Üç gün sonra anlaşamıyoruz daha çok bağlanmayalım birbirimize senden hoşlanıyorum ama hoşlanmak yetmiyo akışına bırakalım arkadaş kalalım olucağı varsa olur dedi. Çok üzüldüm ama beni sonra snapten ve instagramdan engelledi meğer yine eski sevgilisiyle barışmış. Eski sevgilisiyle de üç yıldır falan sürekli küsüp barışıyolarmış. Çok kötüyüm gerçekten eğer eski sevgilisini gerçekten sevse üç gün önce nasıl beni koklayarak öpebildi ben bunu anlamıyorum fikirlerinize ihtiyacım var o kızla olmasını istemiyorum ben

bence dua et de sana dönmesin.
sorunun cevabını da şöyle vereyim erkeklerin beyinleri bazen başke yerde çalışabiliyor. kafa farkı

sen istemiyosun da o istiyor kılıfını da bulmuş ayrılıyor seninle barışıyor onunla sözde kimseyle aynı anda takılmayıp kimseyi aldatmıyor öyle mi? kızı seviyor zorda kalıp canı sıkılınca sana geliyor işte anlamak zor mu? sen böyle ara eleman gibi bu adamın yedek parçası olmayı kendine yedirebiliyor musun? bak arkadaşım erkeklerin kafa öyle romantik falan ancak sevdiği kadına çalışır. sevmeden sevişemeyen kadındır kendini kandırıp daha fazla üzülme... belki döner ama belli bir şey için ve geri döner çünkü sen onun gözünde gurursuz bir insan olursun her geldiğinde ona koşarak kimse gurursuz bir kadını sevmez üzgünüm.

Bir zahmet dönmesin. Kusura bakma ama senin ona olan ilgini kullanmis gibi geldi bana. Bu erkek ne istedigini bilmiyor. Kizla küstüklerinde yine sana gelicek cepte görüyor. Sende onu engelle inanki böyle bir erkek icin kafa yormaya dahi degmez.

ne dengesiz bir erkek!? :63:
bence siz o çocuğu bırakın çünkü ondan bir halt olmaz..
muhatabınıza almasanız iyi olur ;)

Ya bırak alayı yalancı pislik bunların, kendileri ne b.k istediklerini biliyo mu tabiki hayır! Saçımı koklayarak öptü viriviri demişssin öperler anam elini de tutar boynundan da öper alnından da öper sonra ne der AYY BEN ESKİ SEVGİLİM SALAĞINI UNUTAMIYORUM seni arkadaş olarak görüyorum.. Böylelerine s... giitt diceksin gençliğine değmez , ay rahatladım kusura bakmayın lütfen banlamayın:rolleyes::rolleyes:

Canim seni cok iyi anliyorum.bende digerleri gibi dusunuyorum.o kizi seviyorda olabilir.seviyorsa sana gelmesi sadece kendini toplamak icindir.sevmiyorsa bile seni sevmiyor.ayrica adam seni birakip gitmis uc gunde neden adamla bir sey paylasiyorsun.yanlis anlama ama olacagi varsa bile olmaz bu yuzden.degersiz yapmissin kendini

Back
X