- 16 Mart 2016
- 3
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi werewolfheart
Bizim biraz uzun ve karışık bi durum. Yedi aydır tanışıyoruz. İlk bir iki ay her şey çok güzeldi benden hoşlandığını daha çok tanımak görüşmek istediğini söyledi her an mesajlaşıyoduk. Daha sonra mesajları seyrekleşmeye başladı arkadaşlarımlayım telefona bakamıyorum gibi şeyler söyledi. Fakat zorla söylettiğimde eski sevgilimle konuşmaya başladım ikinizle de konuşmam uygun olmaz dedi. Bir hafta sonra fotoğraflarını koydu instagrama ve iki gün sonra sildi. Anlaşamadıklarını söyledi. İkinci buluşmamızdı bu ve bana yakın davrandı yine. Üçüncü buluşmamızda resmen sevgili olmuştuk fakat sonra benim kıskançlıklarıma çok sinir oldu ben de onun vurduymaz tavrına. Sürekli ben görüşmek ister oldum o kaçtı. Arada beni istediğini söyledi sorunların olmasını istemediğini söyledi ben de hep kendimi düzeltmeye çalıştım. En sonunda bir gün bu kavgalı hallerimizi unuttu sandım çünkü bana çok güzel şeyler söyledi seni istiyorum dedi sarıldı saçımdan öptü kavga etmeyelim artık dedi birlikte olduk ama beni sevdiğini gerçekten hissetmiştim sarılmasından koklamasından. Üç gün sonra anlaşamıyoruz daha çok bağlanmayalım birbirimize senden hoşlanıyorum ama hoşlanmak yetmiyo akışına bırakalım arkadaş kalalım olucağı varsa olur dedi. Çok üzüldüm ama beni sonra snapten ve instagramdan engelledi meğer yine eski sevgilisiyle barışmış. Eski sevgilisiyle de üç yıldır falan sürekli küsüp barışıyolarmış. Çok kötüyüm gerçekten eğer eski sevgilisini gerçekten sevse üç gün önce nasıl beni koklayarak öpebildi ben bunu anlamıyorum fikirlerinize ihtiyacım var o kızla olmasını istemiyorum ben