Teşekür ederim maya.Söyledikleriniz altın değerinde benim için..
Amerika'nın sihirli havası onu benden alıkoydu...Benden aldı..
Ogünden beri görüşmüyoruz(2 hafta oldu sanırım).msn den ileti bıraktım birkaç kez ''net cvp vermesi hakkında'' sıkıştırdım biraz.''bol kırgınlık'bol aşk; biraz sitem ama azcık kızgınlık ''dolu..Birine cvp verdi;''
''isterim ama kanunlar engel olursa ben sana nasıl umut verebilirm'' dedi..Çok mantıki bir cevaptı ve ''aşk ve azim ''kokmuyordu..Onun azmi ve aşkı Amerika'ydı..Benden yine ona sitem gitti..Başka da cvp vermedi..Böyle ''sıkıştırma'' durumlarında inatlaşırdı zaten.Cezalandırırdı..
Hem suçlu hem güçlü gibi
msn girmiyor
Beni silmiş olabileceini bile düşünüyorum.Öyle fevridir.
Kız kardeşine de haber bırakmıştım;''bana net cvp vermedi.Onunla konuş''diye..
O da 2 haftadır görüşemiyormuş.Annesini de 10 gündür aramıyormuş.Annesi beni sormuş;net cvp vermemiş;geçiştirmiş.Face açmış kendine;yeni farkettim; en son 4 gün önce girmiş oraya..Tlf ulaşılamıyor.Kontörü olmayınca ulaşılamıyormuş öyle demişti daha önce(umarım yalan değildir.)
ilk zamanlar gurur yaptım;ve ''ben seni yarı yolda bırakmadım hiç;sen beni ayrı yolda bıraktın;ben sana sahip çıktım ama sen sahip çıkmadın''lafları ettim.
Ama kızgınlığım geçmek üzere;şimdi özlem bastırıyor.Çok özledimm...Ve bir haber yok..Unutmaya çalışıp sonra yine haber bekliyorum;tlf undan;msn den face sinden;kızkardeşinden...Eski fotları görünce içim burkuluyor..O benim fotoğrafıma bakıyor mu?
Sanırım o beni özlemiyor
;halbuki oraya gitmeden önce aramız bozulsa da kıyamaz geri dönerdi...Şimdi sanki büyülendi orada..Hem de bukadar çabuk..
Çabuk harcadı sanki beni..Sizce de öyle mi?
Sağlam yerde ya artık bana ihtiyacı kalmadı
...Onun geleceği var artık.Ben artık geleceği değilim..
Deli yâr ;yâr olmadı bana..Onla sanki ''yâr devri'' kapandı..
En kötüsü de özlemm..
.kırgınlığa rağmen...
Nasıl yüzsüz gönlüm varmış anlamadım..