• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim evleniyor

hilalkck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
69
0
36
İstanbul
5 senedir yolunu gözlediğim sevdiğim evleniyor. O benim ilk aşkımdı. Son olmalıydı. Benim olmalıydı. O artık sözlü. 29 Mayısta nişanı var. Ve biz onunla aynı sokakta karşılıklı binalarda oturuyoruz. Muhtemelen ailesinin evine gelin getirecek. Ben sevdiğimi başkasıyla görmeye dayanamam.. Ölürüm.. Allah'ım yaşatma bana o günü...

çok zor bir durum ya çok üzülüyorum ben böyle şeylere allah sabır versin:43:sizin sevginizden haberdar değilmiydi peki?

Ben ona 3 sene sonra söyleyebildim. Hayatnda biri var diye bekledim. Sabrettim sonra söyledim. Biliyordu beni. Ama istemedi:( kendisini seven başka birini seçti. Şimdi onunla evleniyor. Ve ben ondan vazgeçemiyorum. Hala onu rahatsız ediyorum.. Mesaj atıyorum.., hediyeler gönderiyorum. Yaptığım yanlış biliyorum. Ama yapıyorum

tek taraflı aşk zor tabıkı ... ama ne bılım ne kdar seversen sev onu rahatsız etmen grekmez dmi.. birde nişanlıymış yanı bence ne bılım bulundugun yerden brz uzaklaş işe gir ne bilim farklı ugraşlar bul kendine sürekli onu düşünersen kfayı yersınn

Ben ona 3 sene sonra söyleyebildim. Hayatnda biri var diye bekledim. Sabrettim sonra söyledim. Biliyordu beni. Ama istemedi:( kendisini seven başka birini seçti. Şimdi onunla evleniyor. Ve ben ondan vazgeçemiyorum. Hala onu rahatsız ediyorum.. Mesaj atıyorum.., hediyeler gönderiyorum. Yaptığım yanlış biliyorum. Ama yapıyorum

Yapma böyle,sevdiginden gectim adamin kiz arkadasina yazik,toparla kendini.
Biliyorum cok zor ama elinden birsey gelmez canim,kismetin degilmis demekki,belki evlenseydiniz mutsuz olacaktin birde böyle düsün,nerden bilebilirsinki.
Imkanin varsa uzaklas oralardan,hatta dügün günü sakin evde olma,arkadasina akrabana yada baska birine,uzak yerlere git.Gececek elbet bugünlerde.
ALLAH yardimcin olsun.

Son düzenleme:

sevginize,unutamamanıza birşey diyemem ama hediye göndermek ve rahatsız etmek gerçekten yanlış sizde söylemişsiniz zaten bu kadar gururunuzu ayaklar altına almayın bence nasipten ötesi yok çünkü:19:

Olmuyor işte. Vazgeçemiyorum. Ben hayatımda yalnızca onu sevdim. Şu an çalışıyorum. Ama yine her an aklım onda. Her cumartesi iş yerine gidiyorum. Uzaktan izliyorum. Sabah işe giderken akşam geleceği saatlerde yolunu gözlüyorum. Bir kaç saniyede olsa görebilmek için. Onu çok seviyorummmmmmm ama o eline geçen her fırsatta beni tehdit ediyor. Aileme bu durumu anlatmakla beni rezil etmekle korkutuyor. Nolur bana yardım edin..

Yapma böyle,sevdiginden gectim adamin kiz arkadasina yazik,toparla kendini.
Biliyorum cok zor ama elinden birsey gelmez canim,kismetin degilmis demekki,belki evlenseydiniz mutsuz olacaktin birde böyle düsün,nerden bilebilirsinki.
Imkanin varsa uzaklas oralardan,hatta dügün günü sakin evde olma,arkadasina akrabana yada baska birine,uzak yerlere git.Gececek elbet bugünlerde.
ALLAH yardimcin olsun.

Onun arkadaşı beni hiç ilgilendirmiyor. O da başkasını sevdiğini bile bile girmişti hayatına. Erkek işte hiç bir zaman seven sevilmez. Aynı evde yaşıyorlar zaten.. Gözümün önünde başkasıyla aynı evde yaşıyor. Ben o kızın verdiklerini veremezdim ona. Ben sevdiğimi istiyorum.

canım öncelikle allah sabır versin. sonrası mecbur bi şekilde unutmanın yoluna bak.:20: :20: :20: hemm sevgi tek taraflı olmaz yaşanmaz üstelik evleniyomuş ki azcık evden uzaklaş ve gerekirse psikolojik yardım alabilirsin. karşılıksız sevgi yanmış bir evin elde kalan anahtarı gibidir.bence en kısa zamanda unutmaya çalış ayrıca taşınma imkanınız varsa taşın bile çünkü sürekli ğözünün önünde olması çok zor olur. allah kolaylık versin.

canım öncelikle allah sabır versin. sonrası mecbur bi şekilde unutmanın yoluna bak.:20: :20: :20: hemm sevgi tek taraflı olmaz yaşanmaz üstelik evleniyomuş ki azcık evden uzaklaş ve gerekirse psikolojik yardım alabilirsin. karşılıksız sevgi yanmış bir evin elde kalan anahtarı gibidir.bence en kısa zamanda unutmaya çalış ayrıca taşınma imkanınız varsa taşın bile çünkü sürekli ğözünün önünde olması çok zor olur. allah kolaylık versin.

Aileme söyleyemem bu durumu. Ama deflarca kez konuştuk. Taşınmak istediğimi söyledim. Ben geç kaldım. o beni tanımak istediğini söylemişti. Hatta benden kaçma diye yalvardı. Ama ben gitmedim. Hep mesaj attım. Hiç yanına gitmedim. Hakettim mi yoksa bu günleri yaşamayı.??

Bende bunun gibi bişey yaşadım
Senden daha vahim bir durumda kız istemeye giderken gömleğini ütüledim ve ne giyeceğine beraber karar verdik.
Senelerdir tanıdığım ailecek görüştüğümüz biriydi ama benimki çocukluklu o zamanlar canım çok yanmıştı
Kendi elimle canımı çıkartıyormuşum gibi hisstemiştim,nefes alamamıştım o gün.
Çok zor bir durum.
Sonramı ne oldu eskide kaldı unuttum ve şimdi mutluyum
:34:

Sizinki biraz takıntı olmuş bırakın onu bunu demekki onu seçmiş sevmiş sevilmiş Üzülmeyin artık kafanızdan atın demekki hayırlısı deyilmiş sizin için

bence sen de artık yeni insanlar tanısan,yeni birini bulsan o aşkın aklına bile gelmez.silkin şu ruh halinden,uyan..adam başkasını tercih etmiş,ben senin yerinde olsam şu 5 yılda 5 kişiyle çıkmıştım valla..

platonik aşıkmışsın kendine yazık edersin o sana ümitte vermemiş herkes her kendisini seveni sevmek zorunda değilki..
bence onu rahatsız etme sözlüsüyle arasını bozarsın yazık onunda bi sevdiği vardır belki
sevgili olmamışsınız neden bukakadar kendini perişan ediyorsun kendine yazık edersin
ilgini alakanı başka tarafa yönelt başka şeylerle uğraş gerekirse bi piskoloğa gözük ne diyim
allah seninde karşına onu unutturucak iyi biri çıkarır umarım

Onun arkadaşı beni hiç ilgilendirmiyor. O da başkasını sevdiğini bile bile girmişti hayatına. Erkek işte hiç bir zaman seven sevilmez. Aynı evde yaşıyorlar zaten.. Gözümün önünde başkasıyla aynı evde yaşıyor. Ben o kızın verdiklerini veremezdim ona. Ben sevdiğimi istiyorum.

Aileme söyleyemem bu durumu. Ama deflarca kez konuştuk. Taşınmak istediğimi söyledim. Ben geç kaldım. o beni tanımak istediğini söylemişti. Hatta benden kaçma diye yalvardı. Ama ben gitmedim. Hep mesaj attım. Hiç yanına gitmedim. Hakettim mi yoksa bu günleri yaşamayı.??

Cok karisik anlatmissin,siz daha önce beraberdinizde adam seni terkmi etti?Yoksa o kiz yüzündenmi ayrildiniz?

Olmuyor işte. Vazgeçemiyorum. Ben hayatımda yalnızca onu sevdim. Şu an çalışıyorum. Ama yine her an aklım onda. Her cumartesi iş yerine gidiyorum. Uzaktan izliyorum. Sabah işe giderken akşam geleceği saatlerde yolunu gözlüyorum. Bir kaç saniyede olsa görebilmek için. Onu çok seviyorummmmmmm ama o eline geçen her fırsatta beni tehdit ediyor. Aileme bu durumu anlatmakla beni rezil etmekle korkutuyor. Nolur bana yardım edin..

Hangi konuda yardım istiyorsun ?

bu kadar çabana ragmen sana dönüp bakmıyosa
istemiyo demekki seni üzülme!

madem seviysun bırak mutlu olsun
sende kendine yeni bir yol çiz.......
eninde sonunda unutucaksın alışıcaksın baska çaren yok..

bence sen de artık yeni insanlar tanısan,yeni birini bulsan o aşkın aklına bile gelmez.silkin şu ruh halinden,uyan..adam başkasını tercih etmiş,ben senin yerinde olsam şu 5 yılda 5 kişiyle çıkmıştım valla..

Herkes aynı şeyi söylüyor. Zamanla unutulacağını aklıma bile gelmeyeceğini. Ama ben öyle düşünemiyorum ne yazık ki. Keşke insanlar haklı çıksa. Keşke ben unutsam. Haksız çıkmayı o kadar istiyorum ki.

Bilmem farkındamısınız ama rahatsız edip mesajlar çekiyorsunuz hediyeler yolluyorsunuz,yaptığınızın elle tutulur hiç bir tarafı yok..
Yazık etmeyin kendinize bırakın kiminle evlenirse evlensin siz kendi yolunuzu seçin artık bu dünyada başka erkekmi yok zamanla unutur gidersiniz işte..
Aynı şeyleri size yapsaydı bu sefer de beni rahatsız ediyor derdiniz değilmi...

çoçuk çok bunalmış sanırım artık uzaklaş diye tehtıd etmeye flan başlamış unutma kaçan her zaman kovalanır bence bırak kendı halıne zaten sana karşı en ufak bır ilgisi olsa koşa koşa gelir yanii zorlama

Back
X