• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim kişi bana hep kötü davrandı

_rose_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
671
771
103
Biriyle Ufak tefek iletişimimiz oluyordu ama ne zaman bişey sorsam ya da desem eğilip uzun uzun gözlerimin içine bakıyodu, düştüm tabi ben de... Sonra bigün yine bi işim düştü tamam ben hallederim dedi bu arada ben hiç ismimi söylemedim diyip adımı söyledim elimi uzattım bi dondu kaldı o da elini uzatıp adını söyledi.

Ogünden sonra bana karşı soğuk davranmaya başladı okul dışı karşılaştık bikaç kere görmemezlikten geldi, anca ben selam veriyosam selam veriyordu. Ben hep arkadaşça yaklaşmaya çalıştım bana ettiği yardımdan dolayı insanca teşekkürümü etmek istedim bikaç defa. Instadan takip isteği gönderdim, kabul etti ama geri dönmedi. Bigün wpden yazdım sayesinde aldığım ders notunu göstererek tekrar teşekkür ettim yine onun derslerini falan sordum, aynı okuldayız sonuçta evet seviyorum ama tek amacım arkadaşlık kurmaya çalışmak, bi erkeği tavlamanın yolu ders notu vs değildir yoksa bilirsiniz. Ama o sanki ben sarkıntılık ediyomuşum gibi çok soğuk ve bilmem kaç saat aralarda cevap yazdı. Mesela büte kaldın mı diyorum, tek cevap “kaldım” insan peki ya sen demez mi? Bikaç gün böyle sürdü peki ben sana daha fazla rahatsızlık vermeyeyim diye yazmayı kestim cevap da yazmadı zaten...

Son düzenleme:
Niye durduk yere 'benim adım da xy' diyen kıza 'benim sevgilim var' desin? Asıl o saçma olurdu
Bu dusunceye de ayrı ayar oluyorum. 'madem sevmiyor sevmiyorum deseydi', 'madem sevgilisi var sevgilim var deseydi' ...arkadaşım ima denen bir şey var. Sosyal canlılarız. Genelde derdimizi açık açık konuşmadan ima yoluyla -hareketlerimizle anlatırız.
Hem İstediğiniz gibi size sevgilim var deseydi kalbiniz asıl o zaman kırılırdı ve o zaman kendinizi sapik gibi hissederdiniz.
Olur böyle şeyler...bazen iki insan birbirinden cidden hoşlanır. Ama onlar bunu bir ilişki haline getirene kadar biri çoktan yeni bir ilişkiye başlamıştır...
Yine de ben çocuğu sevdim. Düzgün bir cocukmus cidden. Allah sevdiğine bagislasin.

Tek taraflı bir hoşlandı olmuş. Ayrıca çocuğun tavrı da normal hayatında bri varken başka bi kıza samimi yazması zaten doğru olmazdı. Belki ilgin yok emin olamayıp soğuk davranmayı tercih etmiş.Bi ders notu , büt sormaya ilgi mi anlaşılır, hayır illa kırarak uzak dur sana karşı ilgim yok mu desin ?

Kimse size benim sevdıgım kiz var demek zorunda degıl.
Sizinle bisey dusunmedıgıni zaten belli etmıs.
Sizde anlayıp geri cekılmissiniz.
Kotu davranmamıs sadece ilgim yok seklinde davranmıs.
Sizinle ilgilenmeyen bırı sızın derslerinizi neden sorsun, ozaman umut vermıs olmaz mı asıl.

Okulun tum kızları pesındeymııs gıbı davranmamıs, senden hoslanmıyormus ve sana oyle davranmıs.
Son lafı soyleyerek zaten cocugu haklı cıkarmıssın.

Neyse hayat devam ediyor

Bir şeyi anlatırken gözünün içine bakmasından hemen o da hoslaniyor benden sonucu çıkmaz

Başta seviyorum ama amacım arkadaslikti yazmışsınız yazının sonlarına doğru başkasından hoşlandığını demesi gerekmez miye geçiş yapıp en son çocuğa herkes sana asilmiyor uff slq tepkisi vermişsiniz

Başlıkta da sevdiğim kişi bana hep kötü davrandı yazmışsınız. Birisi sizle ilgilenmediği halde siz ilgilenmişsiniz ve karşılığını almamıştınız hepsi bu kadar

Biraz fazla darlamışsınız bence.

O da uzak durarak belli etmeye çalışmış. Hani lafın tamamıni deliye derler hesabi... bir şey söylemeden anlamanızı beklemiş... ki anlamanız da gerekirdi.

Size ilgisi olsa o size yazardi zaten. Tek kelimelik cevaplar yazan birine neden daha yazıyorsunuz ki...

Ayrıca sevgilim var demesini beklemeniz bana kalp krizi geçirtti.
Yani arkadaşça yaklaştığınızı defalarca belirtmişsiniz..

Siz bütün arkadaşlarınıza "sevgilim var" diyor musunuz...

Ya da bütün arkadaşlarınız size diyor mu...

Demez.

Şahsen 30 senedir bu toplumun içindeyim. Toplamda 18 senelik okul ve 3 senelik is hayatimda kimseye sevgilim var demedim. Kimse de bana demedi.

Okulda arkadaşımın kulübünde bir çocuk vardı ilk ufak tefek karşılaşmalarımızda bana gayet kibar davranıyordu hoşlanmaya başladım. Böyle böyle kulübün etkinlikleri vs derken benim bu çocuğa tesadüfen bi işim düştü yardım etti sağolsun ama ismen vs tanışmıyoruz o dönemler sima olarak tanıyo beni. Ufak tefek iletişimimiz oluyordu ama ne zaman bişey sorsam ya da desem eğilip uzun uzun gözlerimin içine bakıyodu, düştüm tabi ben de... Sonra bigün yine bi işim düştü tamam ben hallederim dedi bu arada ben hiç ismimi söylemedim diyip adımı söyledim elimi uzattım bi dondu kaldı o da elini uzatıp adını söyledi.

Ogünden sonra bana karşı soğuk davranmaya başladı okul dışı karşılaştık bikaç kere görmemezlikten geldi, anca ben selam veriyosam selam veriyordu. Ben hep arkadaşça yaklaşmaya çalıştım bana ettiği yardımdan dolayı insanca teşekkürümü etmek istedim bikaç defa. Instadan takip isteği gönderdim, kabul etti ama geri dönmedi. Bigün wpden yazdım sayesinde aldığım ders notunu göstererek tekrar teşekkür ettim yine onun derslerini falan sordum, aynı okuldayız sonuçta evet seviyorum ama tek amacım arkadaşlık kurmaya çalışmak, bi erkeği tavlamanın yolu ders notu vs değildir yoksa bilirsiniz. Ama o sanki ben sarkıntılık ediyomuşum gibi çok soğuk ve bilmem kaç saat aralarda cevap yazdı. Mesela büte kaldın mı diyorum, tek cevap “kaldım” insan peki ya sen demez mi? Bikaç gün böyle sürdü peki ben sana daha fazla rahatsızlık vermeyeyim diye yazmayı kestim cevap da yazmadı zaten. Okul geri açıldı karşılaşıyoruz falan tabi ben hiç oralı bile olmuyorum aynı şekilde o da hatta yüzünü başka yöne dönüyordu ama bikaç kere önümde yansıyan camlardan vs arkamdan baktığını gördüm.

2-3 hafta önce sevgili yapmış okullar kapanınca meğerse bunun okulda uzun zaman önce görüştüğü ama arasının bozuk olduğu başka bi kızmış varmış. Ben ona hep arkadaş olarak yanaşmaya çalıştım ilgimi belli etmedim ama madem ilgimi anladıysa da bi “kusura bakma benim sevdiğim biri var” deseydi ben zaten uzak dururdum. Beni görünce yüzünü başka tarafa çevirecek kadar sülüklük ya da tiksinilecek bişey de yapmamıştım ayrıca kalbimi o kadar kırmasaydı keşke :KK43: geçen gün derslerle alakalı bişey sormam gerekti sordum, baktım yine tek kelimelik buz gibi cevaplar veriyor ben de sevgilisiyle olan ilişkisini tebrik edip artık sevgilin olduğuna göre okulun tüm kızları peşindeymiş gibi arkadaşça yaklaşımları yanlış anlamazsın heralde dedim 😂 Tabi öyle davranmıyorum daha fazla arkadaşa da ihtiyacım yok ayrıca diye çıkıştı. Tamam belki başka birini sevdiği için bana umut vermek istemedi eğer ilgimi anladıysa ama bu kadar kötü davranmak yerine açık açık söyleseydi keşke ben anlayışla karşılardım, kaldı ki en başta beğeniyomuş gibi bakan da kendisiydi bana kendimi tacizci gibi hissettirdi resmen onun yüzünden çok sarsıldım 😔

Bi yanlış anlaşılma olmuş hadi ismen tanıştık bana sevgilisini söylesin demek istemedim, çocuk zaten soğuk biri ve kendi arkadaş çevresi dışında kolay arkadaşlık yapmıyor, ben arkadaşlık için ondan uğraştım. Ama hiçbir zaman yapışkanlık yapmadım.
bi pankart açmadığınız kalmış bence ilginizi belli etmek için.anlamış hiç yüz vermemiş yani ille dipnot açıklamalar beklemenize gerek yok.zaten başkası varmış onunla da ilişkisi başlamış.hayırlı olsun önünüze bakın siz.

Cocuk normal davranmista sen anlamak istememissin. Surekli mesaj atmalar falan hoslanmamis cocuk senden ne yapsin. Ayrica sevgilim var dese ortadan sende bana ne diyecektin o anda altta kalmamak icin yani cocukta sorun yok sen cok israrci bir tipsin sevmese bile arkadas olmak zorundada degil yani. Ayrica bazen bakislara fazla anlam yukleniyor kendi anlamak istedigimiz gibi oysaki normal bakmistir anlatabildimmi

neden bir erkek yardımcı olunca yada kibar davranınca olay hemen hoşlanmaya geliyor ? bir erkek bir kadına sadece insani duygularla da yardımcı olur.. nazik davranmak hoşlanmanın değil insan olmanın belirtisidir.
siz adamın davranışlarından farklı anlamlar çıkarmışsınız. o da bunu anlamış ve mesafesini koymuş.
hepsi bu.

Aklında başkası varken sizi cepte tutup parmağında oynatsa sonra da sevgilisiyle arayı düzeltip bu sefer kendini geri çekse iyi çocuk mu olacaktı? Sizin ilginizi anladığı andan itibaren yapılması gereken neyse onu yapmış. Salın çocuğu artık bence.

Konuyu okuyunca Oğuz Atay’ın çok çok sevdiğim “Ne Evet, Ne Hayır” hikayesini hatırladım. Parantez içinde yazacağım düşüncelerimi ben de.

Parantez içleri bana aittir yani.

“Okulda arkadaşımın kulübünde bir çocuk vardı ilk ufak tefek karşılaşmalarımızda bana gayet kibar davranıyordu hoşlanmaya başladım. Böyle böyle kulübün etkinlikleri vs derken benim bu çocuğa tesadüfen bi işim düştü yardım etti sağolsun ama ismen vs tanışmıyoruz o dönemler sima olarak tanıyo beni. Ufak tefek iletişimimiz oluyordu ama ne zaman bişey sorsam ya da desem eğilip uzun uzun gözlerimin içine bakıyodu, düştüm tabi ben de...(İletişim kurarken karşımızdakinin gözlerinin içine bakarız zaten, nezaket gereğidir.) Sonra bigün yine bi işim düştü tamam ben hallederim dedi bu arada ben hiç ismimi söylemedim diyip adımı söyledim elimi uzattım bi dondu kaldı o da elini uzatıp adını söyledi. (Tüm yazım yanlışları konu sahibine aittir.)

O günden sonra bana karşı soğuk davranmaya başladı okul dışı karşılaştık bikaç kere görmemezlikten geldi, anca ben selam veriyosam selam veriyordu. (Muhtemelen ilginizi anladı ve bundan hoşlanmadı.) Ben hep arkadaşça yaklaşmaya çalıştım bana ettiği yardımdan dolayı insanca teşekkürümü etmek istedim bikaç defa. (Görünce bir kere teşekkür etmeniz yeterliydi halbuki.) Instadan takip isteği gönderdim, kabul etti ama geri dönmedi. Bigün wpden yazdım sayesinde aldığım ders notunu göstererek tekrar teşekkür ettim yine onun derslerini falan sordum, aynı okuldayız sonuçta evet seviyorum ama tek amacım arkadaşlık kurmaya çalışmak, bi erkeği tavlamanın yolu ders notu vs değildir yoksa bilirsiniz. (Yoo, ders notu vesilesiyle de sevgili olunabilir. Ayrıca ders notunu göndererek teşekkür etmek, daha yeni tanıştığınız biri için fazla samimi bir davranış olmuş.) Ama o sanki ben sarkıntılık ediyomuşum gibi çok soğuk ve bilmem kaç saat aralarda cevap yazdı. Mesela büte kaldın mı diyorum, tek cevap “kaldım” insan peki ya sen demez mi? (Sizle ne arkadaşça ne de başka türlü görüşmek istemiyor çünkü, neden ısrarla soru sormaya devam ediyorsunuz?) Bikaç gün böyle sürdü peki ben sana daha fazla rahatsızlık vermeyeyim diye yazmayı kestim cevap da yazmadı zaten. (Çok çok çocukça bir davranış olmuş, kusura bakmayın konu sahibi. Adam sizin neyiniz ki trip atıyorsunuz? Ben çocuğun yerinde olsam arkama bakmadan kaçardım.) Okul geri açıldı karşılaşıyoruz falan tabi ben hiç oralı bile olmuyorum aynı şekilde o da hatta yüzünü başka yöne dönüyordu ama bikaç kere önümde yansıyan camlardan vs arkamdan baktığını gördüm. (Size olan ilgisinden değil sizin durup dururken yaptığınız bu hareketlerden dolayı bakıyor muhtemelen.)

2-3 hafta önce sevgili yapmış okullar kapanınca meğerse bunun okulda uzun zaman önce görüştüğü ama arasının bozuk olduğu başka bi kızmış varmış. Ben ona hep arkadaş olarak yanaşmaya çalıştım ilgimi belli etmedim ama madem ilgimi anladıysa da bi “kusura bakma benim sevdiğim biri var” deseydi ben zaten uzak dururdum. (Yahu kim bir kaç kez bir vesileyle konuştuğu birine sevgilisi olduğunu söyler ki? Asıl o zaman siz “Ne münasebet, ben arkadaşlık kurmak istemiştim, neden sevgilisinin olduğunu söylüyor?” demez miydiniz. Arkadaşça yaklaştığınızı sürekli vurgulayan siz değil misiniz? Hoş o konuda kafanız karışık sanırım.) Beni görünce yüzünü başka tarafa çevirecek kadar sülüklük ya da tiksinilecek bişey de yapmamıştım ayrıca kalbimi o kadar kırmasaydı keşke :KK43: (Kalbinizi kıracak bir şey yapmamış ki. Size herhangi bir şey yapmamış zaten.) geçen gün derslerle alakalı bişey sormam gerekti sordum, (Hala bir şeyler soruyorsunuz.) baktım yine tek kelimelik buz gibi cevaplar veriyor ben de sevgilisiyle olan ilişkisini tebrik edip artık sevgilin olduğuna göre okulun tüm kızları peşindeymiş gibi arkadaşça yaklaşımları yanlış anlamazsın heralde dedim 😂 (Artık burada iyice işleri batırmışsınız. Damdan düşer gibi böyle bir cümle kurulabilir mi?) Tabi öyle davranmıyorum daha fazla arkadaşa da ihtiyacım yok ayrıca diye çıkıştı. Tamam belki başka birini sevdiği için bana umut vermek istemedi eğer ilgimi anladıysa ama bu kadar kötü davranmak yerine açık açık söyleseydi keşke ben anlayışla karşılardım, (Yine başa döndük sanırım.) kaldı ki en başta beğeniyomuş gibi bakan da kendisiydi bana kendimi tacizci gibi hissettirdi resmen onun yüzünden çok sarsıldım😔 (Kıyamadım da biraz size.)

Bi yanlış anlaşılma olmuş hadi ismen tanıştık bana sevgilisini söylesin demek istemedim, çocuk zaten soğuk biri ve kendi arkadaş çevresi dışında kolay arkadaşlık yapmıyor, ben arkadaşlık için ondan uğraştım. Ama hiçbir zaman yapışkanlık yapmadım. (Özür dileyerek söylüyorum, biraz yapışkanlık gibi algılanabilir davranışlarınız. Benden bu kadar, görüşmek üzere.) (Şaka bir yana, gençsiniz, sevmek sevilmek güzel şey. Muhakkak karşınıza başkaları çıkacak. Derslerinize bakın, bol kitap okuyun, kafaya takmayın bunları.)”

Son düzenleme:
Yahu şu erkeklerin üstüne şöyle düşmeyin :işsiz:
Kız bak valla, pilleri çıkarılmış pilli bebek gibi dur pervane oluyorlar.
Vay instadan takip ettim, vay 60 derece açıyla eğilerek baktı falan. Tamam lise zamanı falan platonik olayı güzel de..ben aşırı utangaçtım hala öyleyim, gözlerimi kaçırırdım:KK22:
İlerleyen yaşında bence bu tutumunu değiştir, utangaç ol demiyoruuum. Düşme üstüne düşme:21:

İnsanlar sevgilisi olmasa dahi sizinle arkadaş olmak zorunda değil. Arkadaşlık konusunda ısrar etmek de tacizdir. Adamı aylarca taciz etmişsiniz sonra terslenince vay efendim bana kötü davrandı.

yaa ben 3 senelik sevgilimin her bakışından anlam çıkarmıyorum, beeeeleeee bakıyor işte diyip geçiyorum, millet hiç tanımadığı insanların bir bakışından aşk senaryoları çıkarıyor. helal diyorum.

Back
X