Sevdiğim kişi sanırım kanser olduğunu öğrendi ve bana yalnız kalmak istediğini söyledi

sanal sevgililik nedir ya? görüşüp etmediğiniz insanla nasıl hayal kuruyorsunuz, ne kuruyorsunuz ki? görüşmediğim insanla görüşme hayali bile kurmam zira gider görüşürüm yani. kanser olayı da tamamen yalan bence de.

Ya evli ya da ayrildigi sevgilisiyle baristi, senden kurtulmaya calisiyor gibi geldi bana. Yazmasan biraz iyi olur.

Muhtemelen fake hesap. Bi arkadaşımin arkadaşı vardı öyle çocuk da doktor falan cahil de değil. Netten bi kızla tanışmış. Görüşmeden aşık olmuş kıza salak. Kızın da fotolar taş tabi. Tam gkrusecekler kız bi bahane buluyor falan. Bi gün kavga edip ayrılmışlar. Arkadaşım anlatıyor bana, x çok kötü kendini eve kapattı yemiyor, içmiyor, ağlıyor. Salak kız gelecek diye çift kişilik yatak falan almış ve en bombası kıza tek taş yüzük almış 😂 annesine falan anlatmış. Neyse bana anlattığı gibi dedim ki. Bak göreceksin bu kız fake. Yaaa dedi saçmalama o kadar konuştular ettiler, fotoğrafları var, kızın sesini duydum çok kültürlü öyle böyle. Bu arkadaşım da pilot o da cahil bi adam değil güya. Ya dedim ikiniz de salaksınız. Bu kız fake. Dedim fotoğrafları ile Google görsel arama yapın. Telefon numarasını aratin vs. Çocuk Google görselle arama yapıyor ve fotoğraflardaki kızın gerçek hesabına ulasiyor, kız evli ve ülkesinde oyuncu falan 😅 telefondaki kizin kim olduğunu öğrenemedik tabi ama muhtemelen kendini güzel bulmayan, ozguvensiz biri, bu şekilde görünerek duygusal tatmin yaşamak istedi herhalde.

Yani seninki de böyle bir şey olabilir aman diyeyim.

İnternette tanıştık çok etkilendik birbirimizden, aşık olduk, hayaller kurduk, planlar yaptık. Sanal sevgili olmuştuk, gerçeğe dönüşmesini istedik. Tam buluşma günümüzden bir gün önce hastalanıp hastaneye yatırıldı. Zatürre başlangıcıymış. Hastanede kaldığının 3. Günü dr konuşacakmış benimle pankreastan şüpheleniyorlarmış dedi, tüm vücut tomografisi çekilmiş sonuçları dr söyleyecekmiş. Aramadı beni bir daha. Ben defalarca aradım mesajlar attım. Sonunda mesaj yazdı. Lütfen beni biraz yalnız bırak dedi. Ben hep yanındayım nolur söyle bana dışlama beni dedim. Biraz kafamı toplamak istiyorum biliyorum yanımda olduğunu dedi. Ne yapmalıyım. Çok özlüyorum destek olmak istiyorum ısrarla arasam mı mesaj atsam mı yoksa beklesem mi bilemiyorum.
ayyyyy görüsmek istemiyor belli ki kendinide kötu gostermicek olay bu..
bak benim kuzenimin yeni basina geldi tam gorusuceklerdi cocugun kafasina demir gecti diye haber geldi daha coktur bunlardan 😆

Konu sahibi niye yazmıyor ?
Umarım artık olayın gerçek olmadığını anlamışsınızdır, gereksiz bir kişi için kendinizi daha fazla üzmeyin.

Back
X