Sevdiğim kişi sanırım kanser olduğunu öğrendi ve bana yalnız kalmak istediğini söyledi

Bence herhangi bir raporunun fotoğrafını istemelisin "ben de bir göreyim" diye bir şeyler uydurarak..

Biz mi çok fesatız? Yoksa bunları düşünmeye sevkeden insanlar mı çok yalancı?

Bence herhangi bir raporunun fotoğrafını istemelisin "ben de bir göreyim" diye bir şeyler uydurarak..

Biz mi çok fesatız? Yoksa bunları düşünmeye sevkeden insanlar mı çok yalancı?

Doktor akrabam var ona gösterelim pankreas hastalıklarında uzman derdim ben 😂😂😂

İnternette tanıştık çok etkilendik birbirimizden, aşık olduk, hayaller kurduk, planlar yaptık. Sanal sevgili olmuştuk, gerçeğe dönüşmesini istedik. Tam buluşma günümüzden bir gün önce hastalanıp hastaneye yatırıldı. Zatürre başlangıcıymış. Hastanede kaldığının 3. Günü dr konuşacakmış benimle pankreastan şüpheleniyorlarmış dedi, tüm vücut tomografisi çekilmiş sonuçları dr söyleyecekmiş. Aramadı beni bir daha. Ben defalarca aradım mesajlar attım. Sonunda mesaj yazdı. Lütfen beni biraz yalnız bırak dedi. Ben hep yanındayım nolur söyle bana dışlama beni dedim. Biraz kafamı toplamak istiyorum biliyorum yanımda olduğunu dedi. Ne yapmalıyım. Çok özlüyorum destek olmak istiyorum ısrarla arasam mı mesaj atsam mı yoksa beklesem mi bilemiyorum.
İnandınız mı söylediklerine?

Anammm resmen topuk yapmış ya evli yAda eğlencesine bakıyordu iş ciddiye binince kaçtı

Adam reel de sevgili yapmış bunlar hep ondan.

Ama neden böyle birşey yapsın hiç anlamıyorum 😔
İnternetten de bi sevgilisi olsun istemiş adam
Hani sürekli buluşalım diyordu demişsin ya yine gelmeyecekti o zaten.
Sana dedim kankası anası bacısı yok mu yaz sor madem diye yok dedin
Kesin seni eklediği hesap da fakedir 2.hesabıdır yani

Ama neden böyle birşey yapsın hiç anlamıyorum 😔
Anlam veremessiniz zaten normal bende gerçek sanmıştım baya baya yalanlar atmıştı birde yasimiz kucuktu..
Eger gerçekten hasta olsa zaten gelecek her desteğe ihtiyacı var ama söyle birsey olabilir .
Gerçekten kanser olmuştur bunu kabullenememistir içine kapanıp milletin ona acıdığı için yanında durduklarını dusunuyordur.
Siz hangisine inanmak istiyorsanız artik belkide gerçektir ben guvenmezdim

İlkokul iki ya da üçteyken bir yazı metnim vardı. Tüm okul önünde okuyacaktım. Çok çalıştım, hazırlandım. Sabah büyük bir şok yaşadık ailece. Kuşumuz kağıdı yemiş 😱 annem konuştu öğretmenle. Bana inanmazdı yoksa 😬 defter kenarlarımı falan kemirirdi ödev yaparken rahmetli. Isırdığı için korkardım kovalayamazdım. Annneeeee diye bağıra bağıra ağlardım 😂
Benim de kedim defterlerimi kemirir, kağıtlarımı parçalar. Üniversitede ödevimi kedim parçaladı desem inanmayacakları için yaptığın ödevlere yapmadım diyordum 😭

Bu numaraları yediniz mi gerçekten çok merak ettim kusura bakmayın ama fena kandırılmışsınız. Bu devirde basıl güvenıyorsunuz inanıyorsunuz anlamış değilim geçmiş olsun neyse bır dahakı sefere dikkat edin olan olmuş artık

"Doktor benle konuşacakmış, bilmemne şüphesi varmış" cümlesine dikkat ediniz...Özellikle "dr benle konuşacakmış" kısmına...Yalannn...Benzerini başka erkekte de duymuştum...Dizi mi bu dr bak yawrum diyerek kötü haberi verecek...Doktor çekiniyor kötü haberi vermeye...Ne zatürresi ya...Pankreas ne alaka bu yaşta?
Hahahaha gerizekalı bi de ya..Bari klasik anneannem hastanede ölüm döşeği yalanı vardı erkekler arasında keşke onu söyleseymiş.

İnternette tanıştık çok etkilendik birbirimizden, aşık olduk, hayaller kurduk, planlar yaptık. Sanal sevgili olmuştuk, gerçeğe dönüşmesini istedik. Tam buluşma günümüzden bir gün önce hastalanıp hastaneye yatırıldı. Zatürre başlangıcıymış. Hastanede kaldığının 3. Günü dr konuşacakmış benimle pankreastan şüpheleniyorlarmış dedi, tüm vücut tomografisi çekilmiş sonuçları dr söyleyecekmiş. Aramadı beni bir daha. Ben defalarca aradım mesajlar attım. Sonunda mesaj yazdı. Lütfen beni biraz yalnız bırak dedi. Ben hep yanındayım nolur söyle bana dışlama beni dedim. Biraz kafamı toplamak istiyorum biliyorum yanımda olduğunu dedi. Ne yapmalıyım. Çok özlüyorum destek olmak istiyorum ısrarla arasam mı mesaj atsam mı yoksa beklesem mi bilemiyorum.
He he diyeydin sende inandın mı doktor senle biye konuşsun hem istemiyo iste yalan söylemiş

Cocuga kargo gonder. Icine de yalandan bir seyler koy iste,moral olsun diye.
Gonder o adrese,sonra da takipte kal.
bak bakalim kargo adami evinde bulacak mi?
Kaldi ki kim anahtari guvenlige verir ki?
Daha cok sey yazmak istiyorum ama yazmayacagim. Demek ki ona inanmak istiyorsun,yalan bile olsa bu sekilde mutlusun. O yyzden yazmayacagim.
Insan bazen inanmak ister

Back
X