Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence herhangi bir raporunun fotoğrafını istemelisin "ben de bir göreyim" diye bir şeyler uydurarak..
Biz mi çok fesatız? Yoksa bunları düşünmeye sevkeden insanlar mı çok yalancı?
İnandınız mı söylediklerine?İnternette tanıştık çok etkilendik birbirimizden, aşık olduk, hayaller kurduk, planlar yaptık. Sanal sevgili olmuştuk, gerçeğe dönüşmesini istedik. Tam buluşma günümüzden bir gün önce hastalanıp hastaneye yatırıldı. Zatürre başlangıcıymış. Hastanede kaldığının 3. Günü dr konuşacakmış benimle pankreastan şüpheleniyorlarmış dedi, tüm vücut tomografisi çekilmiş sonuçları dr söyleyecekmiş. Aramadı beni bir daha. Ben defalarca aradım mesajlar attım. Sonunda mesaj yazdı. Lütfen beni biraz yalnız bırak dedi. Ben hep yanındayım nolur söyle bana dışlama beni dedim. Biraz kafamı toplamak istiyorum biliyorum yanımda olduğunu dedi. Ne yapmalıyım. Çok özlüyorum destek olmak istiyorum ısrarla arasam mı mesaj atsam mı yoksa beklesem mi bilemiyorum.
Ama neden böyle birşey yapsın hiç anlamıyorumYillar yillar once aynı yöntemle kandirilmistim![]()
İnternetten de bi sevgilisi olsun istemiş adamAma neden böyle birşey yapsın hiç anlamıyorum![]()
Anlam veremessiniz zaten normal bende gerçek sanmıştım baya baya yalanlar atmıştı birde yasimiz kucuktu..Ama neden böyle birşey yapsın hiç anlamıyorum![]()
Benim de kedim defterlerimi kemirir, kağıtlarımı parçalar. Üniversitede ödevimi kedim parçaladı desem inanmayacakları için yaptığın ödevlere yapmadım diyordumİlkokul iki ya da üçteyken bir yazı metnim vardı. Tüm okul önünde okuyacaktım. Çok çalıştım, hazırlandım. Sabah büyük bir şok yaşadık ailece. Kuşumuz kağıdı yemişannem konuştu öğretmenle. Bana inanmazdı yoksa
defter kenarlarımı falan kemirirdi ödev yaparken rahmetli. Isırdığı için korkardım kovalayamazdım. Annneeeee diye bağıra bağıra ağlardım
![]()
Ben de yarin aksamki sirket yemegi icin aniden karnim mi agrisa, misafirim mi gelse, yoksa alenen sizinle yemek yemek istemiyorum mu desem diye dusunuyordum ama zaturre ağır olmus![]()
He he diyeydin sende inandın mı doktor senle biye konuşsun hem istemiyo iste yalan söylemişİnternette tanıştık çok etkilendik birbirimizden, aşık olduk, hayaller kurduk, planlar yaptık. Sanal sevgili olmuştuk, gerçeğe dönüşmesini istedik. Tam buluşma günümüzden bir gün önce hastalanıp hastaneye yatırıldı. Zatürre başlangıcıymış. Hastanede kaldığının 3. Günü dr konuşacakmış benimle pankreastan şüpheleniyorlarmış dedi, tüm vücut tomografisi çekilmiş sonuçları dr söyleyecekmiş. Aramadı beni bir daha. Ben defalarca aradım mesajlar attım. Sonunda mesaj yazdı. Lütfen beni biraz yalnız bırak dedi. Ben hep yanındayım nolur söyle bana dışlama beni dedim. Biraz kafamı toplamak istiyorum biliyorum yanımda olduğunu dedi. Ne yapmalıyım. Çok özlüyorum destek olmak istiyorum ısrarla arasam mı mesaj atsam mı yoksa beklesem mi bilemiyorum.
Ayagina "ölü aslan balığı"düşsünBen de yarin aksamki sirket yemegi icin aniden karnim mi agrisa, misafirim mi gelse, yoksa alenen sizinle yemek yemek istemiyorum mu desem diye dusunuyordum ama zaturre ağır olmus![]()