Sevdiğim kişi sanırım kanser olduğunu öğrendi ve bana yalnız kalmak istediğini söyledi

İnternette tanıştık çok etkilendik birbirimizden, aşık olduk, hayaller kurduk, planlar yaptık. Sanal sevgili olmuştuk, gerçeğe dönüşmesini istedik. Tam buluşma günümüzden bir gün önce hastalanıp hastaneye yatırıldı. Zatürre başlangıcıymış. Hastanede kaldığının 3. Günü dr konuşacakmış benimle pankreastan şüpheleniyorlarmış dedi, tüm vücut tomografisi çekilmiş sonuçları dr söyleyecekmiş. Aramadı beni bir daha. Ben defalarca aradım mesajlar attım. Sonunda mesaj yazdı. Lütfen beni biraz yalnız bırak dedi. Ben hep yanındayım nolur söyle bana dışlama beni dedim. Biraz kafamı toplamak istiyorum biliyorum yanımda olduğunu dedi. Ne yapmalıyım. Çok özlüyorum destek olmak istiyorum ısrarla arasam mı mesaj atsam mı yoksa beklesem mi bilemiyorum.
Bu yalanları kaç sene önce söylüyorlardı ya hala var mı 🤦‍♀️

Ay ya siz yalan söylüyorsunuz ya o tutulur bir yanı yok çünkü. Hiçbirşeyi yokken aniden nasıl zatürre oluyor zatürreden pankreas nasıl araya giriyor şikayetle alakası yok, tüm vücudun ne tomografisi ve kanser ne alaka kanser denmesi için o bölgeden biyopsi yapılır gönderilir bakılır falan filan ve zaman alan şeyler 3 günde bakılacak şeyler değil baya bir hikaye okumuşsunuz anlaşılan siz ya da sevgiliniz ama yüz yüze görüşmediğiniz birine fazla kaptırmışsınız kendiniz o da bahane uydurmuş

Vallaha nasıl hemen etkilendiniz internetten bilemedim...
Ben de zatürre olmuş olan biri olarak hahahah hastalık yalnız kalmayı gerektirmiyor...
Doktor istirahat ve ilaç yazıyor...
Sonra geçiyor.....
Pankreasdan şüpheleniyormuş nasıl bir cümle....

bu kadar iyi niyetli artık adına ne derseniz olmayın ya...
Ama bu bulasici zatürre,pankreasa sıçramış,en tehlikelisi:cry:

valla ben de olabilir demeye gelmiştim ama adam size anahtarı güvenliğe bırakıyorum eve bakabilirsin tarzında bir şey demiş ya orada koptum. hemen inanmayın. hiç mi sosyal medyada akraba vs sine ulaşamıyorsunuz? dur tahmin edeyim sosyal medya kullanmıyor ve akrabaları da ekli değil varsa da :\

Hayır ben istemiyordum görüşmek tanıştığımızdan beri çok ısrar etti sonunda tamam bir çay içelim o zaman dedim.
Sürekli aynı şeyi yazıp duruyorsunuz. Algılarınızda bir sorun mu var? Görüşmekten kasıt illa buluşmak mıdır? Adam sizi başından atmak istemiş işte, kendinize gelin. Biz büyüdük ve kirlendi dünya.

Sürekli aynı şeyi yazıp duruyorsunuz. Algılarınızda bir sorun mu var? Görüşmekten kasıt illa buluşmak mıdır? Adam sizi başından atmak istemiş işte, kendinize gelin. Biz büyüdük ve kirlendi dünya.
Yazmıyor bile
Kopyala yapıştır yapıyor
Konuyu yazarken çok efor sarfetmiş
Şimdi yorulmak istemiyor:KK53:

Hiç yüz yüze gelmediğiniz insana nasıl aşık oluyorsunuz, nasıl sevgili oluyorsunuz?
Nasıl böyle her söylediğine inanabiliyorsunuz?
Arada bir evden dışarı çıkın, insanlar sizin sandığınız gibi değil.
Adam "böbreğe ihtiyacım var" deyip böbreğinizi istese çıkarıp verecek gibisiniz.

Aklıma kuzenim geldi, internetten biriyle tanışmıştı yıllar önce, tam buluşacaklardı kızın başına neler gelmemiş ki, beyin kanaması geçirmiş sonrasında ameliyata alınmış ve kız 2 saat sonra beyin ameliyatından çıkmış hemde beyin! kuzenim dediği hastaneyi arıyor öyle biri yok :), sonrasında devam ediyor tabii yalanlarına silahla vurulma, bıçaklanma, arabayla trafik kazası, o arada annesini de kaybetmiş :KK70:

hahahahaahhaha ya kaza yapar ya kanser olur bu vakalar :D

Yüzde 95 uyduruyor
Tam buluşmadan önce aniden hastanelerde yatmalar vs. Herkes yazmış ztn siz inanmakta ısrar ediyorsunuz. Bosverin önünüze bakın
Aklıma şey geldi yana yakıla oğluma bakıcı arıyordum buldum birini önce ücreti beğenmedi sonra tmm dedi başlayacağı gün abim vefat etti memlekte gidiyorum dedi gidiş o gidiş ne zaman donceb diyorum okullar açılana kadar dönmem dedi bir ay fln var yani , peki seni beklim söz veriyorsan baslicaksan dedim belli olmaz napicagim kısmetse olur fln diyo sonra çok sinirlendim bı wuru laf saydım engelledim

Daha basligi okurken bile hepsinin yalan oldugunu anladim. Uzgunum ama sizinle gorusmek istemiyor, ve cok beceriksiz bir yalanci. Odevimi "kopegim yedi" yalanini uyduran ogrenci kadar da gulunesi.
Gururlu olun ve engeli basin.

İlkokul iki ya da üçteyken bir yazı metnim vardı. Tüm okul önünde okuyacaktım. Çok çalıştım, hazırlandım. Sabah büyük bir şok yaşadık ailece. Kuşumuz kağıdı yemiş 😱 annem konuştu öğretmenle. Bana inanmazdı yoksa 😬 defter kenarlarımı falan kemirirdi ödev yaparken rahmetli. Isırdığı için korkardım kovalayamazdım. Annneeeee diye bağıra bağıra ağlardım 😂

Biz de eşimle internetten tanıştık. Onun facebook hesabını inceledim ilk önce. Bana zaten çalıştığı ve mezun olduğu yerleri söylemişti. Memleketini biliyordum. Söylediği her şey hesabında kanıtlıydı. Benim memleketimde üniversite okumuş. Eşimin bir sürü fotoğrafı vardı bildiğim sokaklarda, kafelerde. Çalıştığı yerde fotoğraf yoktu ama yorumlara bakınca birkaç arkadaşını inceledim. İş yeri fotoğrafları vardı. O konuda doğruydu. Aynı soyadında bir kız vardı. Açtım. Kapakta yaşlı bir adamla fotoğraf vardı. Babam yazmış. Eşim de canım babam falan yazmış. Ailesi ve ev içini gördüm böylece. Bunlar daha ilk anda gördüklerim. Arkadaş listesi kapalıydı ama yorumlar ve beğenilerden buldum bir sürü arkadaş ve akraba. Yani hayatı gerçekti. Hiçbir yalanı yoktu. Altı ay konuştuk öyle. O şehirde arkadaşlarım vardı. On bir saat otobüsle gittim ve elimle koymuş gibi iş yerinde buldum. Ne korktu ne panikledi beni görünce. Çok ama çok mutlu oldu heyecanlıydı.

Madem adresi var sen de gidip bakabilirsin. Anahtarı güvenlik herkese veriyor demek ki girip evi temizlersin hatta buzluğa yemek atarsın ki gelince mutlu olsun 😆

Back
X