Sevdiğim kişi sanırım kanser olduğunu öğrendi ve bana yalnız kalmak istediğini söyledi

Hayır evli değil, benimle evlilik hayalleri kuruyordu. Adresi var bende yalnız yaşıyormuş. Anahtarı güvenlikte bırakıyorum istediğin zaman git evime diyordu.

Malesef yalnızmış zaten. Tanımıyorum kimseyi. İstanbul dışındaydı o gün dönecekti. Dönemeden gece hastaneye kaldırmışlar.

Pankreas deyince ve bana yalnız kalmak istediğini söyleyince aklıma o geldi.

pankreas nedir

yani neden kanser geliyor ki aklınıza

pankreas bir salgı bezi, insülin vs ile alakalı neden kanser gelir ilk akla

ama bence arkadaş dövüş sporları ile ilgili pankreas bir tür dövüş oradan aklında kalmış

zatürre olan kişinin pankreas kanserinden önce olabileceği dünya kadar hastalık var

Hayır evli değil, benimle evlilik hayalleri kuruyordu. Adresi var bende yalnız yaşıyormuş. Anahtarı güvenlikte bırakıyorum istediğin zaman git evime diyordu.
yaa Allah aşkına hala kendinizi kandırmaya çalışmayın
e yanınıza birini alıp gidin o zaman dediği yere
yalan olduğunu görün
kaç yaşındasınız
ve birde nerden çok eminsiniz evli olmadığına

Siz de ne kadar emin konuşuyorsunuz ya
siz bu kişiyi ne kadar emin tanıyorsunuz peki?
Telefon numarasını hiç sorgulattınız mı mesela onun üzerine mi?
sosyal medyada herşeyi açık mı?
akrabalarına vs şak diye ulaşabilir midimiz mesela?
tekrar soruyorum ne kadar eminsiniz ve iyi tanıyorsunuz
tekrar soruyorum yaşınız kaç?

Doğru söylediği bile meçhul. Varsa bir ortak arkadaşınız ona sorabilirsiniz. Öyle bile olsa sizi istememiş. İstemeyen birisine ne yapılabilir ki.

Bak senin yerinde olsam madem yaşadığı yeri biliyorum, güvenlikte var. Netten güvenliğin telini bulur, o kişiyi sorardım. Bizimde sitemizde güvenlik var ve onlarda eşimin adı ve benim adım, telefon nolarımız mevcut. O şekilde teyitlersin.

Üzgünüm ama kandırmış. Yalan dolan yani. İnternetten düzgün biriyle tanışma ihtimaliniz %10’larda. İstediğiniz kadar tanıdığınızı sanın biriyle yüzyüze konuşmadan vakit geçirmeden tanımanız imkansız.

Inanma canim bu zamana kadar hicbir belirrti olmadida tam birgündemi hersey ortaya cikti hastanelik oldu ..senin pesini birakman icin duygu sömürüsü yapiyor .böyle bir duruma tanik olmusdum . Okadar inaniyorsan dedigine ,deki bulundugun hastaneye gelcem sana ne uydurcak gör bakalim buseferde sayili günlerim var ailemle gecircem der

Bu hiç aklıma gelmemişti, teşekkürler.

Sanal sevgili nedir ya size anlattıklarının hepsinin yalan olmadığına nasıl emin olabiliyorsunuz? Her şey sanal yani hayal ürünü olabilir ki yüksek ihtimalle öyle.

Daha basligi okurken bile hepsinin yalan oldugunu anladim. Uzgunum ama sizinle gorusmek istemiyor, ve cok beceriksiz bir yalanci. Odevimi "kopegim yedi" yalanini uyduran ogrenci kadar da gulunesi.
Gururlu olun ve engeli basin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…