Hayır evli değil, benimle evlilik hayalleri kuruyordu. Adresi var bende yalnız yaşıyormuş. Anahtarı güvenlikte bırakıyorum istediğin zaman git evime diyordu.Bende zamanlamasını manidar buldum, fena sallamış. Boşuna kendinizi yıpratmayın. Adam belkide evli, heyecan peşinde koşuyordu. İş görüşme kısmına gelince küçücük aklıyla Yeşilçam dan esinlenmiş.
Malesef yalnızmış zaten. Tanımıyorum kimseyi. İstanbul dışındaydı o gün dönecekti. Dönemeden gece hastaneye kaldırmışlar.Zamanlamaya bak sen
Tanımıyor musun annesinin kardeşinin kankasının hesabı vardır illaki
Mesaj at sor Xe doktor ne dedi tam olarak? Bana söylemiyor lütfen siz söyleyin: (
De
Cevap olarak "ne doktoru?" Cevabını alırsın zaten
Pankreas deyince ve bana yalnız kalmak istediğini söyleyince aklıma o geldi.
yaa Allah aşkına hala kendinizi kandırmaya çalışmayınHayır evli değil, benimle evlilik hayalleri kuruyordu. Adresi var bende yalnız yaşıyormuş. Anahtarı güvenlikte bırakıyorum istediğin zaman git evime diyordu.
Siz de ne kadar emin konuşuyorsunuz yayaa Allah aşkına hala kendinizi kandırmaya çalışmayın
e yanınıza birini alıp gidin o zaman dediği yere
yalan olduğunu görün
kaç yaşındasınız
ve birde nerden çok eminsiniz evli olmadığına
siz bu kişiyi ne kadar emin tanıyorsunuz peki?Siz de ne kadar emin konuşuyorsunuz ya
Bak senin yerinde olsam madem yaşadığı yeri biliyorum, güvenlikte var. Netten güvenliğin telini bulur, o kişiyi sorardım. Bizimde sitemizde güvenlik var ve onlarda eşimin adı ve benim adım, telefon nolarımız mevcut. O şekilde teyitlersin.Hayır evli değil, benimle evlilik hayalleri kuruyordu. Adresi var bende yalnız yaşıyormuş. Anahtarı güvenlikte bırakıyorum istediğin zaman git evime diyordu.
Hayır ben istemiyordum görüşmek tanıştığımızdan beri çok ısrar etti sonunda tamam bir çay içelim o zaman dedim.sizle gorusmek istememis bir seyler uydurmus bence pesinden kosacak bir sey yok ortada.
Bu hiç aklıma gelmemişti, teşekkürler.Bak senin yerinde olsam madem yaşadığı yeri biliyorum, güvenlikte var. Netten güvenliğin telini bulur, o kişiyi sorardım. Bizimde sitemizde güvenlik var ve onlarda eşimin adı ve benim adım, telefon nolarımız mevcut. O şekilde teyitlersin.
Daha basligi okurken bile hepsinin yalan oldugunu anladim. Uzgunum ama sizinle gorusmek istemiyor, ve cok beceriksiz bir yalanci. Odevimi "kopegim yedi" yalanini uyduran ogrenci kadar da gulunesi.İnternette tanıştık çok etkilendik birbirimizden, aşık olduk, hayaller kurduk, planlar yaptık. Sanal sevgili olmuştuk, gerçeğe dönüşmesini istedik. Tam buluşma günümüzden bir gün önce hastalanıp hastaneye yatırıldı. Zatürre başlangıcıymış. Hastanede kaldığının 3. Günü dr konuşacakmış benimle pankreastan şüpheleniyorlarmış dedi, tüm vücut tomografisi çekilmiş sonuçları dr söyleyecekmiş. Aramadı beni bir daha. Ben defalarca aradım mesajlar attım. Sonunda mesaj yazdı. Lütfen beni biraz yalnız bırak dedi. Ben hep yanındayım nolur söyle bana dışlama beni dedim. Biraz kafamı toplamak istiyorum biliyorum yanımda olduğunu dedi. Ne yapmalıyım. Çok özlüyorum destek olmak istiyorum ısrarla arasam mı mesaj atsam mı yoksa beklesem mi bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?