İnternette tanıştık çok etkilendik birbirimizden, aşık olduk, hayaller kurduk, planlar yaptık. Sanal sevgili olmuştuk, gerçeğe dönüşmesini istedik. Tam buluşma günümüzden bir gün önce hastalanıp hastaneye yatırıldı. Zatürre başlangıcıymış. Hastanede kaldığının 3. Günü dr konuşacakmış benimle pankreastan şüpheleniyorlarmış dedi, tüm vücut tomografisi çekilmiş sonuçları dr söyleyecekmiş. Aramadı beni bir daha. Ben defalarca aradım mesajlar attım. Sonunda mesaj yazdı. Lütfen beni biraz yalnız bırak dedi. Ben hep yanındayım nolur söyle bana dışlama beni dedim. Biraz kafamı toplamak istiyorum biliyorum yanımda olduğunu dedi. Ne yapmalıyım. Çok özlüyorum destek olmak istiyorum ısrarla arasam mı mesaj atsam mı yoksa beklesem mi bilemiyorum.
Ankarada bile bu kadar kötü gündüz kuşağı dizisi senaryosu yok kardeşimİnternette tanıştık çok etkilendik birbirimizden, aşık olduk, hayaller kurduk, planlar yaptık. Sanal sevgili olmuştuk, gerçeğe dönüşmesini istedik. Tam buluşma günümüzden bir gün önce hastalanıp hastaneye yatırıldı. Zatürre başlangıcıymış. Hastanede kaldığının 3. Günü dr konuşacakmış benimle pankreastan şüpheleniyorlarmış dedi, tüm vücut tomografisi çekilmiş sonuçları dr söyleyecekmiş. Aramadı beni bir daha. Ben defalarca aradım mesajlar attım. Sonunda mesaj yazdı. Lütfen beni biraz yalnız bırak dedi. Ben hep yanındayım nolur söyle bana dışlama beni dedim. Biraz kafamı toplamak istiyorum biliyorum yanımda olduğunu dedi. Ne yapmalıyım. Çok özlüyorum destek olmak istiyorum ısrarla arasam mı mesaj atsam mı yoksa beklesem mi bilemiyorum.
Ankarada bile bu kadar kötü gündüz kuşağı dizisi senaryosu yok kardeşimİnternette tanıştık çok etkilendik birbirimizden, aşık olduk, hayaller kurduk, planlar yaptık. Sanal sevgili olmuştuk, gerçeğe dönüşmesini istedik. Tam buluşma günümüzden bir gün önce hastalanıp hastaneye yatırıldı. Zatürre başlangıcıymış. Hastanede kaldığının 3. Günü dr konuşacakmış benimle pankreastan şüpheleniyorlarmış dedi, tüm vücut tomografisi çekilmiş sonuçları dr söyleyecekmiş. Aramadı beni bir daha. Ben defalarca aradım mesajlar attım. Sonunda mesaj yazdı. Lütfen beni biraz yalnız bırak dedi. Ben hep yanındayım nolur söyle bana dışlama beni dedim. Biraz kafamı toplamak istiyorum biliyorum yanımda olduğunu dedi. Ne yapmalıyım. Çok özlüyorum destek olmak istiyorum ısrarla arasam mı mesaj atsam mı yoksa beklesem mi bilemiyorum.
Hikaye aşırı tanıdık :) görümcem 38 yaşında etraftan kısmet çıkmayınca sanala sardı,ordan tanıştığı çok oldu ama tam buluşacaklar adamlar bişey uyduruyor bizimki de inanıyor..Ama yalan olduğu o kadar belli ki..Yok evimiz yandı yok kardeşim öldü yok kaza geçirdim hastanedeyim vs vs insanız başımıza bu kazalar gelebilir ama kazalardan ölümlerden sonra sevgiliyi terk etmek nedir..bnce o da yalan söylemiş ya evli ya sizi sevmiş gibi yaptı,sevmedi
Çoğu evli çıkıyordu sonradan..bi kısmı da sanırım,görümcemden kaynaklı..okula gönderilmemiş görümcem,kendisi de asla kendini geliştirme bişeyler öğrenme çabasında değil,herşeyden çok uzak sadece tv ve ev hayatı var,tv dediğim de güncelden haberi yok sadece dizi izler,adamlar da muhtemelen bu kadar pasif hayattan kopuk birini istemedikleri için kaçıyorlardı.Neden buluşmak istemiyorlar acaba
Aynısı bir dostumun başına geldi
Gayet güzel giden sohbetlerin ardından adam aniden kanser olup hastaneye yatıverdi. Beklenen o buluşma bir türlü gerçekleşmedi
Meğer adamın 2 adet daha sevdiceği varmış
Zaturre ve pankreas,alaka da yok,tum vucudunu sarmis desem
Hayır ben istemiyordum görüşmek tanıştığımızdan beri çok ısrar etti sonunda tamam bir çay içelim o zaman dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?