Sevdiğim kişi sanırım kanser olduğunu öğrendi ve bana yalnız kalmak istediğini söyledi

Başka birini bulmuştur o. Lütfen bu kadar saf olmayın.

Hicbir insan hastalik durumunda sevdigi insani kendindeN uzaklastirmaz. Aksine daha cok destek ister
Bu sacmasapan yalana lutfen inanmayin
Kendisi gorusmek icin yalvarmis olabilir cunku bazilari aklimizla oynamayi severler dalga gecerler icten ice
Yalniz kalmak istiyorum cumlesini soyleyen kimseyi ciddiye almayin

Turk filmlerinde oluyor hasta olup sevdiginj kendinden sogutmak. Bana da yalan gibi geldi. Egleniyor belki de, israr etti gorusmek icin ve bir gun once boyle bir sey yapti. Size uzak mi yasadigi yer? Uzak degilse bir gidin bakalim evine sorun sorusturun vaktiniz varsa

Zaturre ve pankreas,alaka da yok,tum vucudunu sarmis desem

Ankarada bile bu kadar kötü gündüz kuşağı dizisi senaryosu yok kardeşim adam seni fena keklemiş ya evlidir, ya da sevgilisi falan vardır Ona değil de sana çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın

Ankarada bile bu kadar kötü gündüz kuşağı dizisi senaryosu yok kardeşim adam seni fena keklemiş ya evlidir, ya da sevgilisi falan vardır Ona değil de sana çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın

Neden buluşmak istemiyorlar acaba

Ah bu erkekler.. ya ailevi sorunu vardir, ya maddi sorunu.. bu da yeni cikmis anlasilan

Hasta olduğunu düşünmüyorum. Sizi kandırmıştır büyük ihtimal. Belki evli? Kısa yoldan böyle bir bahane ile iletişimi kesmek istemiştir. Gerçek anlamda görüşüp tanımadığınız birine nasıl güvenebiliyorsunuz? Sanal ortam çok tehlikeli.

Vallaha nasıl hemen etkilendiniz internetten bilemedim...
Ben de zatürre olmuş olan biri olarak hahahah hastalık yalnız kalmayı gerektirmiyor...
Doktor istirahat ve ilaç yazıyor...
Sonra geçiyor.....
Pankreasdan şüpheleniyormuş nasıl bir cümle....

bu kadar iyi niyetli artık adına ne derseniz olmayın ya...

Neden buluşmak istemiyorlar acaba
Çoğu evli çıkıyordu sonradan..bi kısmı da sanırım,görümcemden kaynaklı..okula gönderilmemiş görümcem,kendisi de asla kendini geliştirme bişeyler öğrenme çabasında değil,herşeyden çok uzak sadece tv ve ev hayatı var,tv dediğim de güncelden haberi yok sadece dizi izler,adamlar da muhtemelen bu kadar pasif hayattan kopuk birini istemedikleri için kaçıyorlardı.

Gorusmek ıstenmedıgınde dustum ayagım ıncıdıyı duydum da, kendine kanseri reva göreni hıc duymamıştım.
Sizden daha saglıklı Olduguna kalıbımı basarım.

Hayır ben istemiyordum görüşmek tanıştığımızdan beri çok ısrar etti sonunda tamam bir çay içelim o zaman dedim.

ben de israr ederim ne var ki baya israrli soylerim sonra aa basima bi is geldi derim karsidaki kisinin benim hakkimda olumsuz dusunmesini engellerim. icinden “ya yok yalan soylemiyodur ne kadar israr etti” der o da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…